- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ooyyy canımm içim fena oldu:teselli:
canım uzağa giden kim ise alttan alacak ve her çağrıldığında gidecek iki eli kanda olsa bile. ayrılık yüzünden olan gerginlikte de kesinlikler alttan alacak. hep umut verecek. yanındayken nasılsa uzaktayken de aynı ilgiyi göstermeli.
ayrılan onu bırakan bendim. Ne kavgalar ettik bi keresinde bilgisayarı fırlattı ben seni bu camdan görmek istemiyorum gitme diye:gitme:
gittim tabi-tatlicadiarzu-
ama yokluğumu hissettrimedim. ne dese alttan aldım. bitecek dedim. alışması çok uzun sürdü. ki biz aynı evde yaşoıyorduk bi anda gitmem çok koydu. kendi kendine sesleniyormuş bana evde...:sinifsinif: zor oldu ama alışıyorlar. sen de alışıyorsun.
ben genellikle pozitif olduğum için güçlü taraf sakinleştirilen değil sakinleştiren taraf benndim. Kapris yapan oydu... Heç kapsri yapamadım la hamileliği beklilyom:))))
Canım uzakta bir ilişki sürebiliyorsa zaten siz birbirniz için biçilmşsiniz demektir emin ol. Biz 3 senedir uzaktayız...:sinifsinif:
kurban olurum tatlı dillerine oyy Şeniz sallıyorum zaten balımmm ablammm :1hug: ona kalsa hiç makyaj yapmazdım. ama hep makyaj topiğinde dura dura doldurdum malzemeleri. takma kirpiklerim bile var artık kaydirigubbakcemile3 istediğim gibi yapıyorumzemuszemus kokoşluk ruhumda var kaydirigubbakcemile3 5yaşındayken dedemle tüm çarşıyı gezmiştik. pastel ruj istiyordum kaydirigubbakcemile3 kandıramadılar bi türlü başka rujlarla , pastelin şeklini reklamından beynime nasıl kazımışsam bulur bulmaz şıppadanak tanımıştım. bayanssulusmile
ellerine sağlık gözlerini sevdiğimmm limonata da pek güzel olmuş :içelim:
Asker geliy askerr hihoyyyt
Lililililili sempatiksalakcinni
aaaliilililili -tatlicadiarzu- delikafadulden
eniştemin ismiyle zılgıt uyumlu oldu bu sefer :lepi: sempatiksalakcinni
banka işini halledince ,bizim eprıl delürdü..
neler üretiyo..süpersonik zekam..Şeniz
derdim var bölüm gerçekten sabır taşı çatlatır bi bölüm
sinirleri sağlam adam gerek oraya
okurken dellenio insan modken sıyırırı heralde
Allah modlarımıza zeval vermesin sempatiksalakcinni
arzuşş o fuları daktın mı hiç?CADIARZU:jeyyar:bilmiyorumkismile
ılarzu, canımın içi, Editör olmasaydın ne olurdun birtanem?
editör olmasaydım ressam olmayı düşünüyordum güzellik abidesi ablam:roflol:
offffffffff ilarzu o kadar cokkk sayfa olmuski beynim sisti
sonunda pes ettim biraktim okumayi sempatiksalakcinni
sorcak soruda yokki giii boshayallersmile
heh tamam buldum
ya KK'da nasil editör olunur cok merak ediyorum senmi editör olmak istedin naptin nasil oldu
soruya bak:roflol:
Şeniz
Eminim o da çok yakışırdı. Güzele ne yakışmaz ki zaten...
Bu da sabah gülmecemiz olsun.
yok kanka,muhabet sardı valla:))zaten sayfalar ilerliyo bebemallah reytingine zeval vermesin
benimkine kalırsa evlenince internet bağlatmayı düşünmüyo kuzi-tatlicadiarzu-kk yı pek bi seviyo kendisi-tatlicadiarzu-
benim herifte türkü manyağı,artı fasılcı..bende senin gibi 9-8lik oynamak istiyorum:dance:ama panter emel bakışı fırlatınca mimiksiz oturuyorum aha böyle:1shok:
puhahahahahah zalak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
harikasınalkisalkisalkisişte hayatımın sorusu:asigim:
:mymeka:sora sora bunu buldun dimi:roflol:azcık sıkıştır,mıncıkla,ciğerini deşsene..hazır bulmuşuz koltukta avıdur ben sorıyım,çok pis soru sorasım var:dance:
sevgili ilarzu hanımcığım(vergi dairesinden çıktımda):roflol:sitede en beğendiğiniz ve benim güzelim budur dediğiniz(gördüklerin içinde)imrenerek baktığınız(bizim sana baktığımız gibi)kimler varboshayallersmile
sen şimdi liste yaparsın,olsun onada razıyız:hulya:
fıstık,ahya adam böyle sıkıştırılırnasılımaklinialirimsmile
allah senı netsin emi
topumuz manyak:roflol:sempatiksalakcinni
Soruorum bu saatte aklıma bu geldii... Vucüdunda en çok beğendin yer neresi sexi şempanzeeeeKaşım gözüm deme onları biliyoruzzz zaten leydi marmelatt
hmm :çok üzgünüm:Bende uzaktayim ablamyaa gidende benim ama kapris yapanda benimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yazik garibim birakicam die cok korkar naniknanik
hicc alttan almiyo amaa bazen ilgiyi falan kesiyo bende basiyom kaprisi:dilcikar::dilcikar:
ben oglak o aslan yicez birbirimizi birgüncokacimcoookcokacimcoook
Askerin gelmis hayirli olsun ablam Allah bidaha ayirmasin..
:teytey::teytey: hihooyytt çek halay başını gülo çeeekkkkkk
valla verimli aprilim benimm
april boshayallersmileboshayallersmile çok çok farklı bekliyordum tam bir jennefer tadında çıktı maaşallahhhboshayallersmile
(şiii kanka topiğin tüm kızlarını saydım mı atlamadım dimi la:roflol:öldürürler beni)
Hobbaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey:
aslan yaarm gız senin adıın ediiiyeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
vay menim erzu gızım ay beniim erzu gızımmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aydi çifte telliyee ayşe fatma ayriiyee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
(la bi benim adımı saymiyo bu şarkılar, küstüm ben) :umursamaz:
nihaha çok kreatif zeki bir kişiliğim şakkıdı sempatiksalakcinni
Efferim erzucan kukucan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kirpikimden kasık kemiğime kadar beğendin dimek aklinialirimsmile
sapuk! :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?