Pembe Koltukta 13.Hafta 'Ank06' Bizlerle...

merhaba canım benim olumunekankayizsmile
duyduğuma göre canlarımla buluşmuşsunuz,peki benden hiç bahsettinizmiyerimseniben

Selam canım benimm opuyorumnanaktan sorma buluştuk çok ta güzel vakit geçirdik hiç bahsetmez olurmuyuz yaa hepinizi hemde opuyorumnanaktan Şeniz

Selam canım benimm opuyorumnanaktan sorma buluştuk çok ta güzel vakit geçirdik hiç bahsetmez olurmuyuz yaa hepinizi hemde opuyorumnanaktan Şeniz

çok kıskandımboshayallersmileyanınızda olmak isterdimopuyorumnanaktan

ablacım koltuk dediğin gibi elektrikli miymiş sempatiksalakcinni :roflol:

Yok daha değilll be ilerleyen zamanlarda kesin voltajı yükselir cızzzzz olursam kurtar beniii sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

OOOO ablam pembe koltuğun hayırlı olsuna.s.
dün kimlerle buluştunun bakem

Sağol canım ankaradan editör arkadaş gelmişti d@ğçiceğim ve siteden mentalistle buluştuk kadıköyde oturduk sahilde ohhhhh mis gibi iyigeldi ama haret giderdik bolcana :lepi: kaydirigubbakcemile5

Hayırlı olsun ablacım.
Senin her zaman sorduğun soruyu ben de sana sorayım öncelikle.
Eşinizin ailesi ile diyaloglarınız nasıl?

Hayırlı olsun ablacım.
Senin her zaman sorduğun soruyu ben de sana sorayım öncelikle.
Eşinizin ailesi ile diyaloglarınız nasıl?

Sağol bitanem opuyorumnanaktan..
İyidir çok ciddi sorunlarım olmadı hiç desem yeridir..
Ama kendimide çok güzel müdafaa ederim yeri geldimi..
Arada k.valide ile sıkıntım olursa eşimle konuşurum bunu destek olur bana zaten ..
Artık yılların verdiği bir tecrübe var bizlerde nasıl davranacağımı çok iyi biliyorum...
Buradaki arkadaşların yaşadığı ciddi olayları ben yaşasaydım bir dakika bile durmazdım herhalde evimde..

Ablam hayırlı ossunŞeniz
Benim soruuuuuumm
1-Eşinle nerede,nasıl tanıştın?

2-Hayatta büyük bir keşken oldu mu?sempatiksalakcinni

Sağol bebeişimmm Şeniz
Arkadaşımla eşimnin teyzesi aynı yerde çalışıyordu gidip geliyordum bende arkadaşımın yanına teyzesi beni görüp beğenmiş yeğene oğlumm gel burada fıstık var demiş sempatiksalakcinni oda geliyor kaydirigubbakcemile4 görüyor beni ben bunu kaçırmayım demiş yani yahşiii cazibeme kapıldı gitti tanıştık 1 hafta içinde evlilik teklifinde bulundu bende kaçırmayım dedim heeeee didim işte :lepi:
Arada olmazmı derim ahhhh ahhhhhhhh diye :delphin: :delphin::roflol: :roflol:

Geldim geldim şekerler ben ağır konuğum ona göre çayım cigaram olacak arada börekte isterim kola neyim de hazır olsun ona göree opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan..

Oy veren herkeslere çok teşekkür ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan

Yeter ki sen iste guclubacismile başka zaman olsaydı avcunu yalardın ya :delphin: bu sefer idare edicez artık isteklerine napak otutturduk bi kerem koltuğa seni :delphin:

Buyur bakalım çayın neyim hepsi burda...Yaş pastan da benden olsun kdv :delphin:

Kıymetimi bil yoksam yolarım bak ona göre :delphin:

Yeter ki sen iste guclubacismile başka zaman olsaydı avcunu yalardın ya :delphin: bu sefer idare edicez artık isteklerine napak otutturduk bi kerem koltuğa seni :delphin:

Buyur bakalım çayın neyim hepsi burda...Yaş pastan da benden olsun kdv :delphin:

Kıymetimi bil yoksam yolarım bak ona göre :delphin:

Mercüüü şekerim çokta düşünür ya hem veriyor hemde avucunu yalan diyo :mymeka: neyse idare edecez artıkkk boş bırakma çaylarımı haaaa ona göre sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Mercüüü şekerim çokta düşünür ya hem veriyor hemde avucunu yalan diyo :mymeka: neyse idare edecez artıkkk boş bırakma çaylarımı haaaa ona göre sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Bırakmam ablacım merak etme Şeniz

Şu forumda en çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisin bunu biliyorsun değil mi ablam Şeniz

Bunu söylemeden geçmek istemedim opuyorumnanaktan

Şu sıralar dilinden düşüremediğin parça hangisi acaba Şeniz

Back