Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ya öyle oldu aldi basini gitti uyarilar sempatiksalakcinni en son 80i gördüydük sükür bu sefer ceza puani almadim sırnaşık şey ne yapem kuzum vallahh KK'm elimden gitti diye düsünüp fittirdim bi an sempatiksalakcinni gözüm döndü ohaoldumsmile nasil bi KK askiyksa benimki artik sempatiksalakcinni ne ben söyleyim ne sen sor o hesap yani -tatlicadiarzu- Allahtan benimki bilmiyo KK askimi yoksa beni terk eder Allah muhafazaaa sempatiksalakcinni hani beni seviyodun, nerden girdi bu kk aramiza der sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelü karı delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka sabıka defterin iyice kabardı:roflol::roflol::roflol::jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol:
bak demedi deme bi rahşan affı çıkmaz gümler giderizdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
dün baktm aldn başını gidiyon sositososito
sana laf diyeni ahanda böyle yaparm :mymeka::jeyyar:
üstüne bi de cigara yakarm:içelim:
yaratıcı sorlar gelcek kanka bunlar ısınma turlarıydıaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
tabi olm ne sandnhe ya öyle oldu aldi basini gitti uyarilar sempatiksalakcinni en son 80i gördüydük sükür bu sefer ceza puani almadim sırnaşık şey ne yapem kuzum vallahh KK'm elimden gitti diye düsünüp fittirdim bi an sempatiksalakcinni gözüm döndü ohaoldumsmile nasil bi KK askiyksa benimki artik sempatiksalakcinni ne ben söyleyim ne sen sor o hesap yani -tatlicadiarzu- Allahtan benimki bilmiyo KK askimi yoksa beni terk eder Allah muhafazaaa sempatiksalakcinni hani beni seviyodun, nerden girdi bu kk aramiza der sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay onu hic katmaaa Çok üzgünüm çoook benim zaten sinirlerim tepemde KK'm KKÄliktan cikmis, kendimi baska bi sitede hissettim :enbuyukkk: bide bana cevap vermis :mymeka: zaten vukuatlarimiz vardi o mahluklabanlanma korkusuyla biside yazamiyoz dedim en iyisimi inceden gönderme yapem sempatiksalakcinni tabi anlayana şakkıdıbide baktim benim kankam beni savunmuuuusss delikafadulden dedim vay beeeeeeeee kanka dedigin böyle olur iste :smiley-cool o an seni daha bi ayri sevdim kankalarin kankasiiiiiiii boshayallersmileŞenizsırnaşık şeysırnaşık şey
sankimherifbehlül zhebanimmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aşk:
sevgi:
sadakat:
güven:
yalan:
açıklamalarını yabzar mısn
he oleyimdir :dance:genelde neşeli misin ? :icecream:
birilerinin bize karismasien çok sinirini kaldıran olay nedir?
:uhm:
kus vardi ama baristik, gicik oldugum kisiler var evetkk da küs olduğun yada gıcık olduğun biri varmı
Songulopuyorumnanaktanen sevdiğin süper moderatör, ama tek isim isterim senden, ikincisini kabul etmem, politik, yuvarlak cevapları hiç kabul etmem...:roflol:
bu 3. ayni soruHayatta vazgeçilmezin nelerdir?
kk dan haric birtek dostum varDostların mı daha çoktur düşmanların mı?
gevezelik halamdan geliyo ona cekmisim huyum kurusun kaydirigubbakcemile2Bu Gevezelik Nerden Geliyor sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Suskun Biri Olsan Nasıl Olurdun Hiç Düşündün mü ?![]()
evet yasadim kim oldugunu bosverBüyük bir kalp kırıklığı yaşadınmı yaşadıysan kim sebep verdi??
Dostum dediğin kişilerin özellikleri nelerdir??
sevmek sevilmekaşk:
sevgi:
sadakat:
güven:
yalan:
açıklamalarını yabzar mısn
En son kırılması gereken ve hiç kırılmaması gereken obje nesne kişi kuruluş v.s v.s nedir..? sence..
akasia kactı sorulardan kaydirigubbakcemile3
:asigim:nikoncan, mavi, aybur34.... su an aklima gelmiyo baska
birde __fstk var ama o avusturyada onuda avusturyaya gidince gorurum:roflol:
bende seni ayburcum:asigim:
ilk üçte olmak çok güzel bi duyguymuş bende seni çok merak ediyorum
akasiam
doğma büyüme gurbet ellerde olmana rağmen klavyendeki türkçe gayet iyi :lepi:
konuşmada nasılsın:uhm:
tabi olm ne sandn
biz aynı yatakta yattık maısta.boşuna kanka demedik
lafı bile olmaz bayanssulusmile
sende baktm kazenin önünde bana la olm dedin:roflol::roflol:
ddim tamam patron şimdi bizi banlıycakohaoldumsmile:roflol::roflol:
gitmemmi nanakasia gizzzzzzzzzz türkiyeye kesin dönüs yapma sansin olsa gider misin türkiyeye
yoksa dogdugum büyüdügüm alistigim yer burasi deyip gitmez misin??
mapis damlarina düstügünde KK'siz neler yaptin de bakim![]()