Pembe Koltuk 10.Hafta Akasia Bizlerle...

esin cok sevdigin bi arkadasinla görüsmene engel olsa ne yaparsin?

seni en cok tarif eden üc smil??
kesin biyihlilar ailesinin ferdlerini eklersinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

seni en cok tarif eden üc smil??
kesin biyihlilar ailesinin ferdlerini eklersinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kro%20%2832%29.gif
kro%20%2848%29.gif
kro%20%2821%29.gif

issiz bi adaya düssen yanina alicagin 3 sey ne olursempatiksalakcinni

KK'da sinir oldugun ve degismesini istedigin bi özellik var mi???

bu durumda
kro%20%2827%29.png
:roflol: :roflol:

delü karı delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
heeeee ben yine düsüyodum onun haricinde :1ninca: uyari geldi yine :1ninca::1ninca: yok anam yok uslu durcam dedigim halde bile olmuyo :1ninca: :tirsansmili: sempatiksalakcinni

geldim yevrim az islerim vardi onlari hallettim Çok üzgünüm çoook
asil sen nerdesin sari olmussun yine :umursamaz: bi kerede bi saat hic sari olmadan yesil kaldigini görsem ahanda sunun gibi dislerimi kircam sempatiksalakcinni şutarafagittisırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykanka sendende anca böyle bi soru cikardi sırnaşık şeysırnaşık şey daha yaratici seyler beklyiorum senden :delphin:sırnaşık şeysırnaşık şey

kanka sabıka defterin iyice kabardı :delphin::roflol::roflol::roflol::jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol:
bak demedi deme bi rahşan affı çıkmaz gümler giderizdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
dün baktm aldn başını gidiyon sositososito
sana laf diyeni ahanda böyle yaparm :mymeka::jeyyar:
üstüne bi de cigara yakarm :delphin::içelim:

yaratıcı sorlar gelcek kanka bunlar ısınma turlarıydı
aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

en sevdiğin süper moderatör, ama tek isim isterim senden, ikincisini kabul etmem, politik, yuvarlak cevapları hiç kabul etmem...:roflol:

Back