Hamilemiyim yardımcı olacak varmı

Müge Anlı diyor ya hani "Hiç mi programı izlemiyorsunuz evden kaçıyorsunuz" diye. Ben de böyle konular açanlara diyorum, hiç mi buradaki aynı konulara bakmıyorsunuz araştırmıyorsunuz🤦 Birde hep aynı tepki "Ciddi misiniz" 🤦 Bu kadar korkuyorsan sürtünme. Sürtünüyorsan da korkma. Aynı şey daha önce de oldu diyorsun birde
Akıntı oldu daha önce

Bak şimdi içim rahat etmedi kendini hamile sanıp intihar falan etme hamile falan değilsin zaten hamile kalamıyorum birde senin vebalini almayayım.. HAMİLE DEĞİLSİN HAMİLE OLMAN İÇİN SPERMİN DOĞRU GÜNDE YANİ SENİN YUMURTLADIĞIN GÜNLERDE TAMAMEN YUMURTAYA KDAR İLERLEMESİ GEREKİR.. ön sevişme yan sevişme elbseyle sevşme oraya buraya boşalma ile olmaz korkma
Akintim var 7. Gun oldu yapali kahverengi sekilde normal onceden reglden öncede bu şekil akıntım oluyordu ama daha reglime 10 gün var

Akıntı oldu daha önce
Tamam akıntın için dedim bende. Doğru anladım zaten. Daha öncede olmuş akıntı ve gebe kalmamışsın. Şimdi niye korkuyorsun. Arama yerine BOŞALMA OLMADAN GEBELİK OLUR MU ya da sürtünmeyle gebe kalınır mı diye yazsan zaten cevap görürsün

Tamam akıntın için dedim bende. Doğru anladım zaten. Daha öncede olmuş akıntı ve gebe kalmamışsın. Şimdi niye korkuyorsun. Arama yerine BOŞALMA OLMADAN GEBELİK OLUR MU ya da sürtünmeyle gebe kalınır mı diye yazsan zaten cevap görürsün
İlk defa yasadik sürtünmeyi

Tamam gebe değilsin. Bir daha da dikkat et. Eğer gerçekten böyle bir şey olduysa. Eğer gerçekten yaşın dediğin gibiyse. Eğer gerçekten eğlenme gayesiyle konu açmadıysan KORKMA GEBELİK YOK
Anlik hatamiz oldu daha olmaz zaten inşallah degilimdir hala korku var akintidan dolayi belirti diye geciomus akintida

Anlik hatamiz oldu daha olmaz zaten inşallah degilimdir hala korku var akintidan dolayi belirti diye geciomus akintida
Belirti tek başına olmaz hiçbir zaman. Biz ne hamilelik belirtileri yaşadık da hamile kalmadık ama. Bir lekeyle gebelik olsaydı burada kaç kişi şuan gebeyim diye havalara uçmuştu. Adet değişir mevsimden değişir, stresten değişir, sıkıntıdan değişir, hormonsal değişir mutlaka aynı kalmayabilir. GEBELİK YOK İMKANSIZ. ERKEK UZVU değdiğinde gebelik oluşmaz, sıvısı içine gelirse olabilir. O zaman kork. O aşamaya gelme ama.

Belirti tek başına olmaz hiçbir zaman. Biz ne hamilelik belirtileri yaşadık da hamile kalmadık ama. Bir lekeyle gebelik olsaydı burada kaç kişi şuan gebeyim diye havalara uçmuştu. Adet değişir mevsimden değişir, stresten değişir, sıkıntıdan değişir, hormonsal değişir mutlaka aynı kalmayabilir. GEBELİK YOK İMKANSIZ. ERKEK UZVU değdiğinde gebelik oluşmaz, sıvısı içine gelirse olabilir. O zaman kork. O aşamaya gelme ama.
Sivinin delige icine gelmesi zor ayakta oldu zaten sıvı yok gibiydi zaten klitorise surtunme oldu zaten

A

Ee akıntı niye var o zamanki 2 gündur kahverengi sekilde 10 gun var reglime bide
Regl günleri değişebilir, hormonsal sıkıntı olabilir lekelenme yaşanır 10 gün sonra yeniden regl olunabilir. Yani yaşın erken olduğu için adet düzene girmemiştir zaten. Gebe değilsin ama sürekli böyle olursa adetin, muayene ol

Biz müneccim miyiz nerden bilelim? Madem bir halt yiyorsun ya korun ya da o haltı yeme. Yıl 2024, cahil misiniz siz ya? Bıktık artık sizin sürtünmenizden be

Regl günleri değişebilir, hormonsal sıkıntı olabilir lekelenme yaşanır 10 gün sonra yeniden regl olunabilir. Yani yaşın erken olduğu için adet düzene girmemiştir zaten. Gebe değilsin ama sürekli böyle olursa adetin, muayene ol
Teşekkürler ederim bekleyip göreceğiz noluyor

Arkadaşlar bundan 1 hafta önce sevgilimle 15,20 saniye klitorise deliğe uzak sekilde bosalma olmadan sevgilim ile sürtünme yaşadık ve 1 hafta geçti ve kahverengi akıntım var kan seklinde ve reglime 10 gün var oncedende olmuştu bu sekilde akıntım sizce hamileyim
Klitoris delik bilmem ne niye bu kadar detay verdiğinizi anlamadım. Hamile değilsiniz. Çocuk istemiyorsanız bu işleri ya korunarak yapın ya da uzak durun.

X