Pembe Dolap

kışın özellikle kazak ve gömlekler, yazınsa (çok sıcak olmayan günler tabi, yoksa insanı boğar) askılı badiler kolsuz gömleklerle hoş duracağını düşündüğüm için böyle bişey aldım.

çook uzun zamandır eklemiyordum
bugün internetten alıkdlarım
pantolon mango (45 tl indirimde hala)
kazak park bravo ( 1v1y den aldın 44 tl)
çanta gg 70

Bende bu çantayı kim kaptı diyordum, bende alacaktım sepetimden kacmişti

oyy öyle deme bak üzüldüm şimdi.:26: ama ben sabah çok erken saatte almıştım. ardından bidaha geldi aynı mağaza.
eminim yeniden gelecektir kısa zamanda. inş sen de alırsın ben çok memnun kaldım.
:)

Son düzenleme:
arkadaslar ben forumda yenıyım yanlıs bı yerde yanlıs bı soru sormak ıstemem sadece en aktıf alan buydu :) ben dız altı penye kalem etek arıyorum. bıldıgınız gordugunuz bır yer varsa ne olur yardım edın :)

son olarak da bu kolyeleri aldım.
kendim kolye tasarlayıp yapıyorum fakat bu malzemeleri bulamadığım için satın almak zorunda kaldım.

H&M görüyorum ve Zaradan ben almistim ama istedigim gibi dar degil hep yukari kayiyor ve pek güzel bir görüntü olmuyor yirtmaci vardi onu dikmeme ragmen sevemedim bir türlü istedigim gibi degil. H&M bi bak derim hem desen desen vardi oarada

evet canım farkettim, daha sonra cok kez geldi.. güle güle kullan

Milla ve Modagram'dan aldıgım elbiselerim..

Bunlar da H&M ve Koton'dan..

tesekkur ederım arkadasım. h&m de gordum bı tane bordo ama fıyatı 99 lıraydı bende penye etege vermelımıyım o fıyatı bılemedım

Güle güle kullanın . Kazaklar harika Fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

merhaba.
artık yurtiçi alışverişi bıraktım yurtdışı seçenek daha fazla olduğu için ordan alışveriş yapıyorum. reklama girer mi bilmiyorum ama yazayım;
sheinside adlı siteden aldım.
kazakların ikisi 75 tlye geldi. mont da 60 70 civarıydı.
sammydress bu siteyi de şiddetle öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…