• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

Dün aldığım botum :)
Biraz zor olsa da ayağımda fotoğrafladım :))
$IMG_0640.webp

kışın özellikle kazak ve gömlekler, yazınsa (çok sıcak olmayan günler tabi, yoksa insanı boğar) askılı badiler kolsuz gömleklerle hoş duracağını düşündüğüm için böyle bişey aldım.
$kolye.webp:55:

çook uzun zamandır eklemiyordum
bugün internetten alıkdlarım
pantolon mango (45 tl indirimde hala)
kazak park bravo ( 1v1y den aldın 44 tl)
çanta gg 70

$mango.webp$park bravo.webp$canta.webp

Bende bu çantayı kim kaptı diyordum, bende alacaktım sepetimden kacmişti :9:

oyy öyle deme bak üzüldüm şimdi.:26: ama ben sabah çok erken saatte almıştım. ardından bidaha geldi aynı mağaza.
eminim yeniden gelecektir kısa zamanda. inş sen de alırsın ben çok memnun kaldım.
:)

Son düzenleme:
arkadaslar ben forumda yenıyım yanlıs bı yerde yanlıs bı soru sormak ıstemem sadece en aktıf alan buydu :) ben dız altı penye kalem etek arıyorum. bıldıgınız gordugunuz bır yer varsa ne olur yardım edın :)

son olarak da bu kolyeleri aldım.
kendim kolye tasarlayıp yapıyorum fakat bu malzemeleri bulamadığım için satın almak zorunda kaldım.
$Adsızkly2.webp$Adsızlolye.webp

arkadaslar ben forumda yenıyım yanlıs bı yerde yanlıs bı soru sormak ıstemem sadece en aktıf alan buydu :) ben dız altı penye kalem etek arıyorum. bıldıgınız gordugunuz bır yer varsa ne olur yardım edın :)

H&M görüyorum ve Zaradan ben almistim ama istedigim gibi dar degil hep yukari kayiyor ve pek güzel bir görüntü olmuyor yirtmaci vardi onu dikmeme ragmen sevemedim bir türlü istedigim gibi degil. H&M bi bak derim hem desen desen vardi oarada

oyy öyle deme bak üzüldüm şimdi.:26: ama ben sabah çok erken saatte almıştım. ardından bidaha geldi aynı mağaza.
eminim yeniden gelecektir kısa zamanda. inş sen de alırsın ben çok memnun kaldım.
:)

evet canım farkettim, daha sonra cok kez geldi.. güle güle kullan :16:

Milla ve Modagram'dan aldıgım elbiselerim..
$1459788_419977108129887_398298133_n.webp $1479152_419977081463223_1671387328_n.webp

Bunlar da H&M ve Koton'dan..
$1502567_419977058129892_1174878330_n.webp $1489242_419977028129895_470952531_n.webp

H&M görüyorum ve Zaradan ben almistim ama istedigim gibi dar degil hep yukari kayiyor ve pek güzel bir görüntü olmuyor yirtmaci vardi onu dikmeme ragmen sevemedim bir türlü istedigim gibi degil. H&M bi bak derim hem desen desen vardi oarada

tesekkur ederım arkadasım. h&m de gordum bı tane bordo ama fıyatı 99 lıraydı bende penye etege vermelımıyım o fıyatı bılemedım :(

Güle güle kullanın . Kazaklar harika :16: Fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ? :16:

merhaba.
artık yurtiçi alışverişi bıraktım yurtdışı seçenek daha fazla olduğu için ordan alışveriş yapıyorum. reklama girer mi bilmiyorum ama yazayım;
sheinside adlı siteden aldım.
kazakların ikisi 75 tlye geldi. mont da 60 70 civarıydı.
sammydress bu siteyi de şiddetle öneririm. :21:

Back
X