Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buralar artık ne kadar sessiz..
vaktim çok olmadığı için en son alışverişimi ekleyeyim.
Eki Görüntüle 881813 Eki Görüntüle 881814 Eki Görüntüle 881815 Eki Görüntüle 881816
Bende bu çantayı kim kaptı diyordum, bende alacaktım sepetimden kacmişti![]()
arkadaslar ben forumda yenıyım yanlıs bı yerde yanlıs bı soru sormak ıstemem sadece en aktıf alan buydu :) ben dız altı penye kalem etek arıyorum. bıldıgınız gordugunuz bır yer varsa ne olur yardım edın :)
buralar artık ne kadar sessiz..
vaktim çok olmadığı için en son alışverişimi ekleyeyim.
Eki Görüntüle 881813 Eki Görüntüle 881814 Eki Görüntüle 881815 Eki Görüntüle 881816
oyy öyle deme bak üzüldüm şimdi.:26: ama ben sabah çok erken saatte almıştım. ardından bidaha geldi aynı mağaza.
eminim yeniden gelecektir kısa zamanda. inş sen de alırsın ben çok memnun kaldım.
:)
H&M görüyorum ve Zaradan ben almistim ama istedigim gibi dar degil hep yukari kayiyor ve pek güzel bir görüntü olmuyor yirtmaci vardi onu dikmeme ragmen sevemedim bir türlü istedigim gibi degil. H&M bi bak derim hem desen desen vardi oarada
Eki Görüntüle 832164 Eki Görüntüle 832165 Eki Görüntüle 832166 Bunlar da yeni aldığım kozmetik alışverişim hepsi flormar :)
Mat fondöten 30 tl
Makyaj bazi 30 tl
Duo fibre fondöten fırçası 20 tl
Güle güle kullanın . Kazaklar harikaFiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ?
![]()