waouuuuuuuuuuuwwwwwwwww harikaaaaaaaaa alkisalkisalkis kısçem bayıldımm da sen ne yicen içcen bütün para gitmişş :))) güle güle giy tatlımmmm üzerinde eskisinnn delikafaduldendelikafadulden
:1shok::1shok:kanka yaaa benm altın sarısını çok sevdigimi biliyon dimi :asigim::asigim:
süper yaa eteğin pantlonn altına her şeye gider kokoooş delikafadulden
zevkine hayranm yaa ne güzel cıvıl cıvıl valla
ayy yaz geldi dimi ama bırakalım siyehları flan artıkın :icecream:
güle güle giyin canm arkadaşm Şeniz
halında güzelmiş hee :))
Yoruldum anacım , spor yaptım alışveriş sporu :)
Bende bunları aldım bugün..
halıyıda unutmamış kankam benim:roflol:
bilmezmiyim dore hastası oldunusüprizzzzzaslında bunları almıycaktım ama son anda alma kararı aldım ve inan heşeyle giyiyosun..tıss sus:roflol:saol bitanem benim şımartma beni be:1hug:
:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..kanka kimler şımarıyo burda ohooo azcıkta sen şımar :dance:
bende gidip alcam izin var mı kanka :icecream:
:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..
kanka o değilde ben bi kaç sayfa sonra tekrar bunları alıntı yapıcam yorum gelsin görmiyenler vardır belki gözüne sokıyım milletin bi dimi amabaygınlık geçirtiyim milletekaydirigubbakcemile3..beğenmeyen olursa kavga ederim heÇok üzgünüm çoook
AttaQue ne kadara aldın tatlım ben çok seviyorum bu kokuyuuu güle güle kullan...
parfümdaşım var burda sanırsam :CüvCüv:
lancome dan sonra 2.favorimdir lacoste..
gömlekte güsel..
babet sevmem bu yüzden yorum yapmıyorum..
iyi günlerde kullan cnm kaydirigubbakcemile2
o mavileri nerden aldığı biliyom
güzel model
kırmızısını alıyodum az daha :)
anammmmmmmmmmm
mor üst ve güllü dallı karışık renkli elbise nerden ve ne kadere aldın çıbık söle çok gözellerrrrrrrr
Funnyda ve merve çok güzel cicilerinizzzzzzzzzzzzz
hangisi nan ?
iki dene var orda çiçekli
saol çiçem böcem yefrim bidenem huriyem nardenem güldenem-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?