Pembe Dolap

waouuuuuuuuuuuwwwwwwwww harikaaaaaaaaa alkisalkisalkis kısçem bayıldımm da sen ne yicen içcen bütün para gitmişş :))) güle güle giy tatlımmmm üzerinde eskisinnn delikafaduldendelikafadulden

teşekkürler fıstık Şeniz
otelde çalışcam orda yer içerim artukun lülülülülülü

halında güzelmiş hee :))

halıyıda unutmamış kankam benim:roflol:
bilmezmiyim dore hastası oldunusüprizzzzzaslında bunları almıycaktım ama son anda alma kararı aldım ve inan heşeyle giyiyosun..tıss sus:roflol:saol bitanem benim şımartma beni be:1hug:

Yoruldum anacım , spor yaptım alışveriş sporu :)

Bende bunları aldım bugün..

parfümdaşım var burda sanırsam :CüvCüv:
lancome dan sonra 2.favorimdir lacoste..
gömlekte güsel..
babet sevmem bu yüzden yorum yapmıyorum..
iyi günlerde kullan cnm kaydirigubbakcemile2

kanka kimler şımarıyo burda ohooo azcıkta sen şımar :dance:
bende gidip alcam izin var mı kanka :icecream:

kanka kimler şımarıyo burda ohooo azcıkta sen şımar :dance:
bende gidip alcam izin var mı kanka :icecream:
:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..
kanka o değilde ben bi kaç sayfa sonra tekrar bunları alıntı yapıcam yorum gelsin görmiyenler vardır belki gözüne sokıyım milletin bi dimi amabaygınlık geçirtiyim milletekaydirigubbakcemile3..beğenmeyen olursa kavga ederim heÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol:

baygınlık geçirmek istiyosan seni bugün ne gydm gel gör topiğine alalım kanka

orda alıntı üstüne alıntı oluyo zaten resmleri güncellemek için Çok üzgünüm çoook

QUOTE=_AsO__;6882832]:mymeka:sen bide izinmi istiyosun!!köpeğin olsun hepsi be deliye baklülülülülülüyerini biliyosun zaten fiyat 45 tl kanka..ve çok rahat söylim..
kanka o değilde ben bi kaç sayfa sonra tekrar bunları alıntı yapıcam yorum gelsin görmiyenler vardır belki gözüne sokıyım milletin bi dimi amabaygınlık geçirtiyim milletekaydirigubbakcemile3..beğenmeyen olursa kavga ederim heÇok üzgünüm çoook[/QUOTE]

anladım ben onuu:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey

AttaQue ne kadara aldın tatlım ben çok seviyorum bu kokuyuuu güle güle kullan...

Canım parfümü Boynerden aldım %20 indirim oradan kaynaklanıyo , indirimiyle 164 tl. ye geldi ve yanında 3 tane küçüğü hediye 0.5 ml. lik. Yaz kokusu ve çok kalıcıymış gerçektende.. Ben ilk defa kullanacağım , normalde Armani kullanıyordum ama değişiklik iyidir dedim. Teşekkür ederim..

parfümdaşım var burda sanırsam :CüvCüv:
lancome dan sonra 2.favorimdir lacoste..
gömlekte güsel..
babet sevmem bu yüzden yorum yapmıyorum..
iyi günlerde kullan cnm kaydirigubbakcemile2

Selam parfümdaş kaydirigubbakcemile5
Beğendim bende Lacoste yi , daha önce Armani She kullanıyordum , sevdiğim parfümler arasına girdi Lacoste da.
Aslında param kıymetlidir ama parfüm konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum
sengözlerimebaksanab

ahanda benimkiler
yaz geldi gene bozuldu ayarım..
allah sonumu hayıretsin :Saruboceq:

[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmm
mor üst ve güllü dallı karışık renkli elbise nerden ve ne kadere aldın çıbık söle çok gözellerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…