Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 10 Nisan 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #1 Herkese merhaba! Havaların ısınması ile birlikte makyajıma biraz renk getirmek istedim ve aşağıdaki videoyu hazırladım! Umarım siz de beğenir ve uygularsınız
Herkese merhaba! Havaların ısınması ile birlikte makyajıma biraz renk getirmek istedim ve aşağıdaki videoyu hazırladım! Umarım siz de beğenir ve uygularsınız
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 30 23 Nisan 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #2 bazen günlük makyajım olarak bende bunu uyguluyorum doğal duruyor :)
Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 27 Nisan 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #3 afterdarkmoon .!.: bazen günlük makyajım olarak bende bunu uyguluyorum doğal duruyor :) Genişletmek için tıkla... Ben de hem renkli hem de doğal durmasına bayılıyorum!
afterdarkmoon .!.: bazen günlük makyajım olarak bende bunu uyguluyorum doğal duruyor :) Genişletmek için tıkla... Ben de hem renkli hem de doğal durmasına bayılıyorum!