Doktorunuza yazın en azından. Durumu bilgilendirin.Merhaba arkadaslar. Burda actigim ikinci konu. Ben 6 hafta 1 gunluk gebeyim. Once doktorum burda olmadigi icin gidemedim. Sonrada virüs yuzunden cikamadim. Pembe akintim var. Kasik ve bel agrisida. Ama cok deyil. Boyle bir sey yasayan varmi? Yardim edirseniz sevinirim. Tesekkurler
Güzel, dinlenin bol bol...Doktorumla konustum. Progestron icmemi soyledi. Yarin sabah gel dedi. Kalp atislarina bakalim dedi
Pıhtılaşma sorununu nasıl anladınız? İlk gebelikten sonra arastırma mı yapıldı?Benim pihtilasma sorunum var. İlk gebeliyimde kalbi durmusdu. İkinci gebeliyimin basindan beri hap icdim pihtilasma icin.
Kimyasal gebelik geçirmişsin cnm bende de olmustu cok geçmiş olsunBen doktora gittim. Akintim once oembe sonra acik kan oldu. Ve kanamam basladi. Doktora gittim ultrasinda hic birsey gorulmedi. Kan tahlili yapti BHCG 16.26cikti. Gebelik tam olusmamis ve kanama sirasinda dusmus dedi.
Çok gecmiş olsun kimyasal gebelik olabileceği aklıma geldi ama o gün size söylemek istemedim =(( hayırlısı olsun siz iyi olun, gerisi hallolur...Ben doktora gittim. Akintim once oembe sonra acik kan oldu. Ve kanamam basladi. Doktora gittim ultrasinda hic birsey gorulmedi. Kan tahlili yapti BHCG 16.26cikti. Gebelik tam olusmamis ve kanama sirasinda dusmus dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?