Pembe akinti

Govher688

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
44
14
18
Merhaba arkadaslar. Burda actigim ikinci konu. Ben 6 hafta 1 gunluk gebeyim. Once doktorum burda olmadigi icin gidemedim. Sonrada virüs yuzunden cikamadim. Pembe akintim var. Kasik ve bel agrisida. Ama cok deyil. Boyle bir sey yasayan varmi? Yardim edirseniz sevinirim. Tesekkurler

Doktorunuza yazın en azından. Durumu bilgilendirin.

Doktorumla konustum. Progestron icmemi soyledi. Yarin sabah gel dedi. Kalp atislarina bakalim dedi

Benim pihtilasma sorunum var. İlk gebeliyimde kalbi durmusdu. İkinci gebeliyimin basindan beri hap icdim pihtilasma icin.

Benim ablamda da var. Onunda ilk gebeliyinde bebeyinin kalbi durmusdu. Tahlil yapdi doktor pihtilasmadan oldugunu soyledi

Oluyor canım hamilelikte benim 7+0da oldu peçeteye geldi akıntıyla karışık pembe iğnemi oldum bir daha görmedik şükür ama coraspin kullanıyorsan onun da etkisi oluyor bu tarz lekelere bana onu biraktirdi direk kanamayı tetikler dedi oksapar kullanıyorum göbekten sadece

Ben de sekizinci haftanın içersindeyim hala ara ara pembemsi kahverengimsi akıntım geliyor doktorum olabileceğini söyledi ufak bir hematoma varmış bendede ama ekstra ilaç tedavisine başlamadı veya gel göreyim de demedi. bu arada Amerika’da yaşıyorum burada böyle şeyleri çok dert etmiyorlar doktorlar hemen ilaca başlamıyor veya anında ultrasona sokmuyor. Ben beşinci haftamdaydım bebeği gördük kalp atışlarını da gördük sonraki randevum da Nisan’ın sekizinde, inşallah ozamana kadar geçer.

Ben doktora gittim. Akintim once oembe sonra acik kan oldu. Ve kanamam basladi. Doktora gittim ultrasinda hic birsey gorulmedi. Kan tahlili yapti BHCG 16.26cikti. Gebelik tam olusmamis ve kanama sirasinda dusmus dedi.

Ben doktora gittim. Akintim once oembe sonra acik kan oldu. Ve kanamam basladi. Doktora gittim ultrasinda hic birsey gorulmedi. Kan tahlili yapti BHCG 16.26cikti. Gebelik tam olusmamis ve kanama sirasinda dusmus dedi.
Kimyasal gebelik geçirmişsin cnm bende de olmustu cok geçmiş olsun

Çok gecmiş olsun kimyasal gebelik olabileceği aklıma geldi ama o gün size söylemek istemedim =(( hayırlısı olsun siz iyi olun, gerisi hallolur...

Allah isteyen her kese saglikli, hayirli evlat nasip etsin İnsallah. Yardimci oldugunuz icin cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…