• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe akıntı

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.308
1.025
133
Merhaba kızlar,

2.5 ay önce servikal displazi seviye cin2 sebebiyle bir leep operasyonu geçirmiştim. Hiç bir sorun yoktu ta ki düne kadar. Spordan sonra tuvaletimi yaptıktan sonra hem tuvalette hem peçetede pembe akıntı geldiğini gördüm. Reglime ~10 gün vardı regl olabileceğini düşündüm ama devamı gelmedi. Bu sabah da peçetede çok çok çok az bir pembemsi renk değişimi vardı ama uyduruyor da olabilirim bunu, yine devamı yok.
Dediğim gibi regle ~10 gün var ama geçen haftadan beri göğüslerim aşırı hassas, normalde bu kadar erkenden bu hassasiyet olmazdı şaşırmıştım. Onun yanı sıra üşüttüm. Ayrıca son 1 ayda hayatımda bir değişiklik olarak 3 kilo verdim ve düzenli spor yapıyorum.

Sizce endişelenmeli miyim? Olur mu böyle?

Ovulasyon da böyle akıntılar olabiliyorlar. Sporda fazla yüklenmiş olabilirsiniz. Hormonlarla alakalı olabilir. En iyisi Dr a gitmek. Yalnız dediğim gibi ovulasyon zamanı bu tarz lekenmeler olabiliyor bende olmuştu çünkü.

Merhaba kızlar,

2.5 ay önce servikal displazi seviye cin2 sebebiyle bir leep operasyonu geçirmiştim. Hiç bir sorun yoktu ta ki düne kadar. Spordan sonra tuvaletimi yaptıktan sonra hem tuvalette hem peçetede pembe akıntı geldiğini gördüm. Reglime ~10 gün vardı regl olabileceğini düşündüm ama devamı gelmedi. Bu sabah da peçetede çok çok çok az bir pembemsi renk değişimi vardı ama uyduruyor da olabilirim bunu, yine devamı yok.
Dediğim gibi regle ~10 gün var ama geçen haftadan beri göğüslerim aşırı hassas, normalde bu kadar erkenden bu hassasiyet olmazdı şaşırmıştım. Onun yanı sıra üşüttüm. Ayrıca son 1 ayda hayatımda bir değişiklik olarak 3 kilo verdim ve düzenli spor yapıyorum.

geçirdiğiniz ameliyatı bilmiyorum ama pembe akıntı ovulasyon döneminde oluyor. Tam regl gününüzü biliyorsanız ortalama 14-12 gün kala olabiliyor. Yine de doktora gitmenizde fayda var.

Hamile olabilir misiniz?

Merhaba kızlar,

ne demek ki?

Servikal displazi, rahimdeki dokuların anormal gelişimidir. Geçmiş olsun. Ovulasyon döneminden kaynaklı olabilir. Evliyseniz ve korunmuyorsanız yerleşme kanaması olabilir. Doktorunuza danışmanızda fayda var.

Hpv ile alakalı bir işlemmiş.
Belki o yüzdendir.

Hamilelik yok. Rahmimde rahim ağzımda bir problem yok jinekoloğa göründüm. Ama hala kanama devam ediyor garip. Olabiliyormuş böyle zaman zaman...

Hamilelik yok. Rahmimde rahim ağzımda bir problem yok jinekoloğa göründüm. Ama hala kanama devam ediyor garip. Olabiliyormuş böyle zaman zaman...

Düzenli spor yaptığım dönemde bende de oldu. Doktora gittim ama herşeyin yolunda olduğunu bir problem olmadığını söylemişti. Spor da zorlanınca oluyor sanırım.

Yumurtlama olabilir, gebelik şüphesi varsa yerleşme olabilir, ara kanama olabilir, hormonal olabilir, bahsettiğiniz operasyondan sonra fazla zorlamış olabilirsiniz.

Back
X