- 7 Temmuz 2011
- 247
- 29
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yüreği, yüzü güzeliimm çok teşekkür ederim canımın içiii 2012 son nokta atışını tam ortadan yaptı banaPelinimmmm ne güzel hazırlıklar yapmışsın böyle ...
Canımm çok mutlu ol emi.. Bu yıl sana uğurlu geldi bundan sonraki bütün yılların hep aşkınla, hep mutlu geçsin inşaAllah..:123:
Seni seviyorum güzel yüreğimmm
İnşallah canım, tebrikler şimdidenn...çooook teşekkür ederim,mesajını okudum oraya baktım ben de yaptıracağım İNŞAALLAH :)
bohça konusunda sizden kopya çekeceğim sanırım ,çok şık olmuş her şey:))allah tamamını erdirsin.benimde elbisem oleg cassinin başka bi modeli..tepsini nerden aldığınıızı öğrenebilirmiyim çok beğendim..
oleg cassinin sitesine baktığım zaman sizin elbisenize bayıldım fakat ten rengiimden dolayı bana çok uygun değildi:)benim elbisem de bu
Eki Görüntüle 606689 reng, kırmızı çıkmış ama fuşya aslında:)) önündeki detaylarda ufak taşları var..bende dükkanlara bi bakayım canım tepsi için kenarlarındaki detaylar kalpli gibi geldi bana o yüzden çok hoşuma gitti cevap için teşekkür ederim:)
Ama senin elbisende çook güzelmişki Kırmızı da olsa fuşya da olsa model bi harika
Ben buğday tenliyim fotografta da gorunuyo zaten gerçi O yuzden çok yakıştırdılar minti... Sen çok mu açık tenlisin? :26:
Allah ağız tadıyla mutlulukla giydirsin canım
Evet tepsinin kenarları kalp detaylı zaten canım ben aralarından çiçekleri geçirdim... Benim yüzük tepsimin büyüğüne de çikolatalar kondu. Kayınannimle paylaşmıştık tepsileri, üstelik çok da uygun fiyata aldık... 2 takım tepsi 69 tl falandı yanlıs hatırlamıosam..
Ben yakın zamanda yine o mağazaya gidicem öğrenirim senin için markasını tatlım, nişanın yakın zamanda değilse...
Sor tabi canım:)canım bende bişey sormak istiyorum... o kavanozlardan yapmak istiyorum düşümcem o, fakat sen içine ne koydun ve üzerine tül geçirdinmi geçirmedinmi tam anlayamadım çünkü üst kısmı kapalı değil gibi :26: bide herkes elbiseni okadar anlatıyoki saçını falan merak ettim bu konudada yardımcı olursan sevinirim
Tabiki sorarım canım, bende nişanımı evde yaptım, bence elbiselerimiz çok güzel ve ideal modeller. Bir kere giyilip kenara atılacak gibi değil. Ben arkadaslarımın düğünü için de değerlendirmeyi düşünüyorum elbisemi.:44:
harikasın pelincim..sorabilirsen mutlu olurum :)) 15-20 gün sonra:) canım ben çok beyaz tenliyim:) evde olacağı için nişanım elbisem ne çok düz ne de süslü tam istediğim gibi:)
Pelin Hanım hayırlı olsun bende sizlere yakın zamanda sözlendm güzel koştrmalar değil mi =))
facebookta oleg cassininin paylaştığı nişanlı resmi sensin galiba canım
Harika olmuş elbisen , Allah tamamına erdirsin inşallah..
Canım sen yazınca gördüm, evet benim o :)
Çok teşekkürler tatlım, Amin inşallah
Canım ya ne şirin olmuşsunnnn bende şimdi gördüm hemen face açıp baktım allah tamamına erdirsin inşşş =)) Bende bu günümü sabırsızlık ile bekliyorumm
Amin canım elbise rengi sana çok yakışmış gerçekten =)
Düğün tarihi belli mii =))
Evet canım belli :)
Mayıs 25, nasipse :123:
Canm tekrar hyrlısı olsn..Ne de güzel gelin olursn =)) maşallh sana
Canım çok sağ ol, gören gözlerin güzelliği o...
Sende çok güzel bi gelin olucaksın inşallah... :123: