• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Pelin'in Nişan Hazırlığı :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Nasıl bir güzellik seninki yaa.. Bayılıyorumm.. :nazar::nazar:
Sen harikaydın zaten.. Ama detaylarda şahaneymiş kuzum..Hepsine tek tek bayıldııımmm..:nazar::nazar::nazar:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canıımmm.. :29::29::29::16::16:

Uzaktan tanısamda seni çok mutlu oldum hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin :nazar:

Bu arada fotoğraflarıda merak ettim :)

Bi albüm yapayım:) İyisi mi:)

:16::16::16:
Kardeşlerin bitanesi:16: Kötü günümde olduğu gibi iyi günümde de yanımdaydın... Beraber ağlayıp beraber güldük yine yeni yeniden :16: Ben çok şanslıyım, kadınlar kulubu bana bir kardeş kazandırdı:16: :17:

Sen yanımda oldukça ben mutsuz olmam kardeşöteeem! :16:

evet evet bekliyorum sabırsızlıkla güzellik:16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Nasıl bir güzellik seninki yaa.. Bayılıyorumm.. :nazar::nazar:
Sen harikaydın zaten.. Ama detaylarda şahaneymiş kuzum..Hepsine tek tek bayıldııımmm..:nazar::nazar::nazar:
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canıımmm.. :29::29::29::16::16:
:16::16::16::16::16::16:
Kuzencim benimmm sana nazar sanaa :nazar::nazar::nazar::nazar: :16::17:
Ben de sana bayılıyorum:)
Amin bebeğim benim hepimizin mutluluğu ve aşk'ı daim olsun... :16:
Uzaktan tanısamda seni çok mutlu oldum hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin :nazar:

Bu arada fotoğraflarıda merak ettim :)
Canım benim teşekkür ederim.
Çok sağ ol...
Fotoğraf yükledim bu arada :)
evet evet bekliyorum sabırsızlıkla güzellik:16::16::16:

Tamamdır :51::17:

Biraz önce resimlerinize baktım cok güzelsiniz maşallah, harika görünüyorsunuz :nazar::nazar::nazar:
bir ömür boyu böyle aşkla mutlulukla yüzünüzdeki tebessümün devam etmesini dilerim, Allahım tamamına erdirsin ((:

Son düzenleme:
Biraz önce resimlerinize baktım cok güzelsiniz maşallah, harika görünüyorsunuz :nazar::nazar::nazar:
bir ömür boyu böyle aşkla mutlulukla yüzünüzdeki tebessümün devam etmesini dilerim, Allahım tamamına erdirsin ((:

Canım benim çook teşekkürler:16: :nazar:
Amiiin, inşallah... Güzel dileklerin için teşekkürler tatlım :16:

yorumları okuyunca bende çok merak ettim :) biz göremeyecekmiyiz yani şimdi :) bu arada mutluluklar dilerim :)

Merhaba kızlar...

21.12.2012'de yani bu akşam isteme olacak. :17: 22.12.2012'de nişanımız olucak. :17: Yaptığımız hazırlıkları da sizinle paylaşmak istedim.

İsteme için aldığım kıyafet ve ayakkabılarım:
Eki Görüntüle 583125 Eki Görüntüle 583126

Eki Görüntüle 583127

Erkek arkadaşım da elbiseme uygun siyah takım elbise giyecek.

Nişanımızda giyeceğimiz kıyafet:
Eki Görüntüle 583134 Eki Görüntüle 583136
Ayakkabı:
Eki Görüntüle 583142

Nişanımız için yaptırdığımız hediyelikler...
Eki Görüntüle 583143 Eki Görüntüle 583144

Hazırladığımız bohça:
Eki Görüntüle 583145

Tepsi ve yüzüklerimiz:
Eki Görüntüle 583146

Eki Görüntüle 583152

:nazar::nazar::nazar:
ayakkabılar ve tepsi çok güzeel özellikle :)) maşşlaaah Allah mutluluğunuzun devamını gtrsiinnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

her şey harika görünüyor,hed,yelik kahveyi nereden aldınız acaba internetten mi? tepsi ve yüzük de harika görünüyor,mutluluklar dilerim :)

yorumları okuyunca bende çok merak ettim :) biz göremeyecekmiyiz yani şimdi :) bu arada mutluluklar dilerim :)
:)) Çok teşekkür ederim canım. Belki ilerde genel bi albüm yaparım şuan sadece arkadas olduklarım gorebiliyor resimlerimi :17:
ayakkabılar ve tepsi çok güzeel özellikle :)) maşşlaaah Allah mutluluğunuzun devamını gtrsiinnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın:16::nazar:
her şey harika görünüyor,hed,yelik kahveyi nereden aldınız acaba internetten mi? tepsi ve yüzük de harika görünüyor,mutluluklar dilerim :)

Teşekkür ederim çokça:) İnternetten sipariş ettim tatlım site ismi vermek yasak olduğu için buraya yazmayayım istersen özel mesaj ile irtibata geçebiliriz:)

canımmm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin:nazar:
hep hayal gibi sürsün inşallah birlikteliğiniz musmutlu olun:16:

:)) Çok teşekkür ederim canım. Belki ilerde genel bi albüm yaparım şuan sadece arkadas olduklarım gorebiliyor resimlerimi :17:

Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın:16::nazar:

Teşekkür ederim çokça:) İnternetten sipariş ettim tatlım site ismi vermek yasak olduğu için buraya yazmayayım istersen özel mesaj ile irtibata geçebiliriz:)
****LAJOİE***MESAJ KUTUNUZ DOLUUU :) ACİL YARDIM ;)
merhaba,
nişanınız hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.

bende yakın zamanda nişanlanıcam.neler yapabilirim diye bakıyorum.hediyelik olarak sanırım kahve yaptırmıssınız.nerde yaptırdınız ?bilgi verirseniz cok sevinirim.

elbisenizde cok güzeldiii :)
mutluluklar.

Teşekkür ederim çokça:) İnternetten sipariş ettim tatlım site ismi vermek yasak olduğu için buraya yazmayayım istersen özel mesaj ile irtibata geçebiliriz:)[/QUOTE]

ben özel mesaj gönderemiyorum,sen bana mesaj gönderebilir misin acaba site ismini,çooook teşekkürler şimdiden :)

Büşbüşüüüm çok teşekkür ederimm:16:
Amin inşallah hepimiz çok mutlu olalım, musmutlu olalımmm :16:
****LAJOİE***MESAJ KUTUNUZ DOLUUU :) ACİL YARDIM ;)
merhaba,
nişanınız hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.

bende yakın zamanda nişanlanıcam.neler yapabilirim diye bakıyorum.hediyelik olarak sanırım kahve yaptırmıssınız.nerde yaptırdınız ?bilgi verirseniz cok sevinirim.

elbisenizde cok güzeldiii :)
mutluluklar.
Aaaaa ben bunu gözden kaçırmışım afedersin canımm:)
Boşalttım mesaj kutumu:)
Çok teşekkür ederiz, amin:)
Aslında nişanda hediye dağıtmak için öyle çok seçenek var ki.. Kahve sadece kucuk bir ambians kaldı yanında:)

link veremiyorumm, mesaj atıcam:)

Elbisemi bende çoook beğenerek hatta dibim düşerek aldım :16:

ben özel mesaj gönderemiyorum,sen bana mesaj gönderebilir misin acaba site ismini,çooook teşekkürler şimdiden :)

Tamam canım, gönderiyorum :)

Pelinimmmm ne güzel hazırlıklar yapmışsın böyle ... :16:

Canımm çok mutlu ol emi.. Bu yıl sana uğurlu geldi bundan sonraki bütün yılların hep aşkınla, hep mutlu geçsin inşaAllah..:123::nazar:

Seni seviyorum güzel yüreğimmm
:38:

çooook teşekkür ederim,mesajını okudum oraya baktım ben de yaptıracağım İNŞAALLAH :)

Back