Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi albüm yapayım:) İyisi mi:)
Kardeşlerin bitanesi Kötü günümde olduğu gibi iyi günümde de yanımdaydın... Beraber ağlayıp beraber güldük yine yeni yeniden Ben çok şanslıyım, kadınlar kulubu bana bir kardeş kazandırdı
Sen yanımda oldukça ben mutsuz olmam kardeşöteeem!
Nasıl bir güzellik seninki yaa.. Bayılıyorumm..
Sen harikaydın zaten.. Ama detaylarda şahaneymiş kuzum..Hepsine tek tek bayıldııımmm..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canıımmm..
Canım benim teşekkür ederim.Uzaktan tanısamda seni çok mutlu oldum hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin
Bu arada fotoğraflarıda merak ettim :)
evet evet bekliyorum sabırsızlıkla güzellik
Çok teşekkürler... Amin.allah tamamina erdirsin
fotograflari bende merak ettim nerden bakabiliirz
pelinimmm, canım benim herşey çok güzel
ömür boyu mutluluklar
Biraz önce resimlerinize baktım cok güzelsiniz maşallah, harika görünüyorsunuz
bir ömür boyu böyle aşkla mutlulukla yüzünüzdeki tebessümün devam etmesini dilerim, Allahım tamamına erdirsin (
ayakkabılar ve tepsi çok güzeel özellikle :)) maşşlaaah Allah mutluluğunuzun devamını gtrsiinnnMerhaba kızlar...
21.12.2012'de yani bu akşam isteme olacak. 22.12.2012'de nişanımız olucak. Yaptığımız hazırlıkları da sizinle paylaşmak istedim.
İsteme için aldığım kıyafet ve ayakkabılarım:
Eki Görüntüle 583125 Eki Görüntüle 583126
Eki Görüntüle 583127
Erkek arkadaşım da elbiseme uygun siyah takım elbise giyecek.
Nişanımızda giyeceğimiz kıyafet:
Eki Görüntüle 583134 Eki Görüntüle 583136
Ayakkabı:
Eki Görüntüle 583142
Nişanımız için yaptırdığımız hediyelikler...
Eki Görüntüle 583143 Eki Görüntüle 583144
Hazırladığımız bohça:
Eki Görüntüle 583145
Tepsi ve yüzüklerimiz:
Eki Görüntüle 583146
Eki Görüntüle 583152
:)) Çok teşekkür ederim canım. Belki ilerde genel bi albüm yaparım şuan sadece arkadas olduklarım gorebiliyor resimlerimiyorumları okuyunca bende çok merak ettim :) biz göremeyecekmiyiz yani şimdi :) bu arada mutluluklar dilerim :)
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah Allah herkese bu mutluluğu yaşatsınayakkabılar ve tepsi çok güzeel özellikle :)) maşşlaaah Allah mutluluğunuzun devamını gtrsiinnn
her şey harika görünüyor,hed,yelik kahveyi nereden aldınız acaba internetten mi? tepsi ve yüzük de harika görünüyor,mutluluklar dilerim :)
canımmm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
hep hayal gibi sürsün inşallah birlikteliğiniz musmutlu olun
****LAJOİE***MESAJ KUTUNUZ DOLUUU :) ACİL YARDIM:)) Çok teşekkür ederim canım. Belki ilerde genel bi albüm yaparım şuan sadece arkadas olduklarım gorebiliyor resimlerimi
Çok teşekkür ederim canım:) Amin inşallah Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
Teşekkür ederim çokça:) İnternetten sipariş ettim tatlım site ismi vermek yasak olduğu için buraya yazmayayım istersen özel mesaj ile irtibata geçebiliriz:)
Büşbüşüüüm çok teşekkür ederimmcanımmm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
hep hayal gibi sürsün inşallah birlikteliğiniz musmutlu olun
Aaaaa ben bunu gözden kaçırmışım afedersin canımm:)****LAJOİE***MESAJ KUTUNUZ DOLUUU :) ACİL YARDIM
merhaba,
nişanınız hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.
bende yakın zamanda nişanlanıcam.neler yapabilirim diye bakıyorum.hediyelik olarak sanırım kahve yaptırmıssınız.nerde yaptırdınız ?bilgi verirseniz cok sevinirim.
elbisenizde cok güzeldiii :)
mutluluklar.
ben özel mesaj gönderemiyorum,sen bana mesaj gönderebilir misin acaba site ismini,çooook teşekkürler şimdiden :)