pekii eşiniz size hiç eski aşkının ismiyle hitap ettimi?etse ne yapardınız?

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
kötükedihüsobu durumu yaşayan arkadaşlarım var,size de eşiniz hiç eski kız arkadaşının ismiyle hitap ettimi?etse ne yapardınız?

öyle bir lüksü yok onun eski aşkı yok eskimeyen aşkı var o da benim:asigim:

sorun değil, ben de ona eski aşkımın adıyla hitap ederim, ödeşirizkaydirigubbakcemile

akıllı olsun yedirtirim ona o eski aşkı :nazar:

evet etti ben hiç çaktırmadım olabilir ağız alışkanlığı bence böle şeylere takıla takıla heriflerin ömrünü yiyoz onlar da kaçıyo işteşakkıdı.bi kaç seferden sora kendi ismimi söyledim o da ''noldu'' diyince'' hiiç arada isimleri karıştırıyosun'' dedim ve güldüm o da özur diledi ve'' sağol başkası olsa bağırır kavga çıkarırdı'' dedi bi daha da olmadı üstüne gidince daha kötü bence

Evli değilim. Sevgilimden duysam

başka kız ismi duymaya bile tahammulum yokken.
Onu duydugum anın etkiye vericeği acılı kanlı tepkileri cözemiyorum kestiremiyorum:lepi:

sonuçta geçmişe takılmaya çokta gerek yok.

Hayatinda ben:asigim: ve 2 kizi:asigim::asigim: var gercek asklari
baskasinin ismini bile hatirlamiyor:uhm::uhm:
aklindan gecirmeye kalksa gebertirim onu biliyorkötükedihüsokötükedihüso

böyle birşey başıma gelmedi.benden önce ne yapmışsa yapmış .benden öncekileri bana anlatır ve sadece zaman geçirmeydi benimki kimseye gerçekten aşk duymadım der eşim .taki karşısına ben çıkıncaya kadar gerçek aşkı sevgiyi bende bulduki evlendi :)

eski yaşadıklarının hesabını soramam tabiki.sonuçta eskiden hayatında ben yoktum. ben bundan sonrasına bakarım .birbirimizi çok seviyoruz çokta mutluyuz

böyle mutluluk herkesin başına olsun

evet başka isimlerle hitap eder bana ama bu isimler kızlarımızın isimleri hep karıştırır tahta kafa kocam
ama hiç başka bir baranın ismiyle hitap etmedi ederse yapacağım tek şey var
onun ümüğünü sıkarımmmmmmm oda bunu çok iyi bilir zaten

öyle bir gaflete düşerse misillemenin babasını görür..adamı oyarım benkötükedihüso

evet başka isimlerle hitap eder bana ama bu isimler kızlarımızın isimleri hep karıştırır tahta kafa kocam
ama hiç başka bir baranın ismiyle hitap etmedi ederse yapacağım tek şey var
onun ümüğünü sıkarımmmmmmm oda bunu çok iyi bilir zaten

KIZ DUNURUM SAKIN OL AAAAAAAA:roflol::roflol:
DAHA DUR KOCA LAZIM COCUKLARIN DUGUNU FALAN OLACAK KISSSSSSS:roflol::roflol:
ADAMIN UMUGU GIDECEK SEN CEZAEVINE BENMI YAPACAM DUGUNU :roflol::roflol:
BEKLE SONRA IKIMIZ SIKARIZ UMUGUNUkötükedihüsokötükedihüso
OPUYORUM CANIM BENIM SENI ŞenizŞeniz

X