Yok yok, benim payıma düşen ilk ve son terazi. Genel olarak huyuna suyuna uyuz oluyorum ben ya :))
Ben öyle gelişine yaşarım hayatı. Oysa o kadar planlı programlıdır ki bir keresinde yanima gelmeden önce benim bir word dosyasına neleri yapacağımızı-hangi ilçeleri gorecegini falan yazmamı istemişti (%100 true story)
bildiğin patrona rapor hazırlar gibi sunum hazirlamistim
Yanıa bir sırt çantasıyla geldi, çantanın yarısi krem. Çeşit çeşit. Banyodan önce kremi,sonra kremi, sivilcelere kremler....
"Bebeğim bak, ojen soyulmus" falan derdi
beni de bilsen, hiç umrumda olmaz böyle şeyler. Normalde saçımı falan erkek arkadaşlarım boyar. Dizlerim çizik çizik kısa pantolonla bisiklet turuna falan çıkarız. Hiç de aklıma gelmez 'ay sevgilime çirkin göründüm' diye. Vee son bombası, havaalanında ülkesine dönerken sarmaş dolaş son anonsları bekliyoruz...ben ağlamişim falan azıcık, duygu dolu anlar... Tuttu bana dedi ki 'you need to quality cosmetic' ben de anlamadım.. dedim herhalde kozmetik dememistir de kozmik mozmik romantik birşey mi dedi acaba? Bazen uzaklığımiz icin kozmik mozmik-yildizlar da uzak ama bizi aydınlatır, sen de uzaksın ama beni mutlu ediyorsun falan derdi. Ben tam herşeyi iyiye yormuşken bana 'bak, rimellerin hep akmış. Gecen gün de rujun bulaşmıştı. Daha kaliteli kozmetik ürünlerine ihtiyacin var. Tabii benim de'
Dedi
(Bu hikayeyi Yüzbin kere anlattığım için tekrar tekrar okuyan KKdan özür dilerim:)
Sanırım onun gibisiyle tanismadiginiz için bir terazi sevginiz var :) umarım çocuğunuz da burçdaşina degil babasına benzer
Be de hem ilişki hem arkadaş çevresi olarak balık ve başaklarla doluyum.
Bütün Mart ayim birilerine doğumgünü kutlamakla geçer, ne zaman ki 21 martta Koc döngüsüne gireriz bütün doğum günleri sonlanir