sen merak etme kuşum ben siyah nokta temizleyici bantlarımla gelirim yapıştırıp çekeriz eniştemden bi tek kalmazsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
oyy sağol kuzum :1hug: hemen de yardıma yetişir olumunekankayizsmile
kız resimde parlamaz ya onalr halleder photoshopla falan hem nasıl hoşuna gidiyo kız kızdırması ben kızdrımaktan hiç hoşlanmam çünkü bana sinirlenince ben daha çok sinirleniyorum çok mu asiyim ne ayolkaydirigubbakcemile3
hahaha canım işte mesela ben sana şu renk ruj çok yakışır diyorum o da bana senin ön dişlerini çekerim heee diyo hahahahaha masum masum kızdırıyorum şaka yaptığımı biliyo zaten karşılıklı şakalaşıyoruz :))))) opuyorumnanaktan
yemeyeceğimi bilsem valla kendi elimle çekerim ahahahahaha sermayeden yersin der hahahahhahahahahihoyyythihoyyythihoyyyt
hahahahhaa sim olayı süpermiş dur benimkine söyleyeyim de çıldırsın ahahhahahaha:roflol::roflol::roflol:
kızlar düğün günü kuaföre eşim geldi beni almaya bi baktım saçlarına fön çekmişler ayy hiç yakışmamıştı
ben de sadece traş olacak sanmıştım
hemen o saçı düzelt böyle fotoğaf felan çeken olur dedim
bayan kuaföründe saçını bozup jöleyle şekil verdim
makyaj filan yaptıracak olsaydı bile kabul etmezdim...
haha ben de Ali'ye söyliyim de 1 ay sonra makyajına hazırlansın puhahah
kryolan pata krem alıcam sana diycem
aklinialirimsmile
hahahaha bende kendim yapacam düzenlemeyi de makyajı da :))))
söyle söyle canım valla çok eğlenceli oluyo hahahahha aynen yemin ediyorum dün gece pudra değil de pata mı sürsek acaba dedim pata ne olaki dedi müthiş bişiy bayılacaksın dedim ahahahahaha google amcama danışmıştır kesin :))))
:roflol::roflol:bencede google ye danışmıştır hemen ne ola ki diye ay bu erkekler alem yaama bi bilse sen o anda derken aslında pudra&fondöten karışımı bişi dediğini kızardı acaba pata krem diyince normal krem falan mı sandı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?