• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya damat makyajı :)

Arada lavaboya makyaj tazelemeye falan gidiyorlarmış falankaydirigubbakcemile3
Ama şaka maka fondoten sürebilir bence.Sevgilimin cildi yağlı.
Siyah nokta bantları da fena fikir değil hani.naniknanik

kız resimde parlamaz ya onalr halleder photoshopla falan hem nasıl hoşuna gidiyo kız kızdırması ben kızdrımaktan hiç hoşlanmam çünkü bana sinirlenince ben daha çok sinirleniyorum çok mu asiyim ne ayolkaydirigubbakcemile3

hahaha canım işte mesela ben sana şu renk ruj çok yakışır diyorum o da bana senin ön dişlerini çekerim heee diyo hahahahaha masum masum kızdırıyorum şaka yaptığımı biliyo zaten karşılıklı şakalaşıyoruz :))))) opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

hahaha canım işte mesela ben sana şu renk ruj çok yakışır diyorum o da bana senin ön dişlerini çekerim heee diyo hahahahaha masum masum kızdırıyorum şaka yaptığımı biliyo zaten karşılıklı şakalaşıyoruz :))))) opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

ha öyle olur tabi canım şkacıklarla cilveleşmeler güzeldir bilirimkaydirigubbakcemile3sende benim ön dişlerimi çekersen nasıl yemek yicem ama diye dudak bük naz yap kız kız evi naz evi olur:1:

yemeyeceğimi bilsem valla kendi elimle çekerim ahahahahaha sermayeden yersin der hahahahhahahahahihoyyythihoyyythihoyyyt

yemeyeceğimi bilsem valla kendi elimle çekerim ahahahahaha sermayeden yersin der hahahahhahahahahihoyyythihoyyythihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenay katıldım koptum yaa ay Allah iyiliğini versin emi kızşakkıdıaman erkek değil mi işte kızıyo mu seviyo mu belli değil

aynen öyle valla cnm bi bayılıom der bi köy danası der :))))))) hahahaha sağları solları belli olmuo hahahahhaa

kızlar düğün günü kuaföre eşim geldi beni almaya bi baktım saçlarına fön çekmişler ayy hiç yakışmamıştı
ben de sadece traş olacak sanmıştım
hemen o saçı düzelt böyle fotoğaf felan çeken olur dedim:1:
bayan kuaföründe saçını bozup jöleyle şekil verdim :1:
makyaj filan yaptıracak olsaydı bile kabul etmezdim...

hahahahhaa sim olayı süpermiş dur benimkine söyleyeyim de çıldırsın ahahhahahaha:roflol::roflol::roflol:

haha ben de Ali'ye söyliyim de 1 ay sonra makyajına hazırlansın puhahah
kryolan pata krem alıcam sana diycem
aklinialirimsmile

kızlar düğün günü kuaföre eşim geldi beni almaya bi baktım saçlarına fön çekmişler ayy hiç yakışmamıştı
ben de sadece traş olacak sanmıştım
hemen o saçı düzelt böyle fotoğaf felan çeken olur dedim:1:
bayan kuaföründe saçını bozup jöleyle şekil verdim :1:
makyaj filan yaptıracak olsaydı bile kabul etmezdim...

hahahaha bende kendim yapacam düzenlemeyi de makyajı da :))))

haha ben de Ali'ye söyliyim de 1 ay sonra makyajına hazırlansın puhahah
kryolan pata krem alıcam sana diycem
aklinialirimsmile

söyle söyle canım valla çok eğlenceli oluyo hahahahha aynen yemin ediyorum dün gece pudra değil de pata mı sürsek acaba dedim pata ne olaki dedi müthiş bişiy bayılacaksın dedim ahahahahaha google amcama danışmıştır kesin :))))

hahahaha bende kendim yapacam düzenlemeyi de makyajı da :))))

söyle söyle canım valla çok eğlenceli oluyo hahahahha aynen yemin ediyorum dün gece pudra değil de pata mı sürsek acaba dedim pata ne olaki dedi müthiş bişiy bayılacaksın dedim ahahahahaha google amcama danışmıştır kesin :))))

:roflol::roflol:bencede google ye danışmıştır hemen ne ola ki diye ay bu erkekler alem ya :1: ama bi bilse sen o anda derken aslında pudra&fondöten karışımı bişi dediğini kızardı acaba pata krem diyince normal krem falan mı sandı ki:D

Son düzenleme:
:roflol::roflol:bencede google ye danışmıştır hemen ne ola ki diye ay bu erkekler alem ya :1: ama bi bilse sen o anda derken aslında pudra&fondöten karışımı bişi dediğini kızardı acaba pata krem diyince normal krem falan mı sandı ki:D

o ne anasının gözü o sabaha kadar patanın tarihini incelemiştir :)))) ama ben söylediğim de kesin senin dediğin gibi krem sanmıştır :))) bi de transparan fondöten var bu aralar onu sokuşturcam :)))

sende uçtun kızım baya adama makyaj yapıcaksın baksana transparan pudrayla makyajınıda fixliceksin oho o gece seni öldürür:roflol:

o istese ben yaptırmam aman Allahımkaydirigubbakcemile3ben onu parlak seviyorum kaydirigubbakcemile3

ahahahhaha ne yapem yaw hoşuma gidio :)))

parlak hee süpermiş hahahahhaah :)))))

hehe nişanlımı düşündümde gülmekten krize girerim heralde ama bizim erkek hayatta yaptırmaz öyle bişeykaydirigubbakcemile3

Back