- 11 Mayıs 2015
- 21
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi Cansu_kman
-
Guvenmeme degilde sonucta evlilik diyoruz sonucta ve herseyiyle bakmak lazm sana durustlugu davranislari vs bu yuzden tereddut icerisindeyim o kiskancligi herhangi can skıcı bir durum yaratirmi ilerde diye :/Çevredeki evliliklerin kötü olmasından etkilenmek kadar saçma birşeyde yok. Sen karsindakine tam anlamiyla güvenmiyorsun ve senin beklentilerine verecegi cevabı bilmiyorsun. Bu şekilde evlenirsen sende o çevrendekilerden olursun. Henüz ciddi bisey yok diye takmiyorum diyorsun, nikah masasina giderken mi adami degistirmeye caliscaksin? Bu kafayla evlenirsen kusura bakna hicte mutlu olamazsin
Guvenmeme degilde sonucta evlilik diyoruz sonucta ve herseyiyle bakmak lazm sana durustlugu davranislari vs bu yuzden tereddut icerisindeyim o kiskancligi herhangi can skıcı bir durum yaratirmi ilerde diye :/
kıskanç ve biraz asosyal insan böyle oldugu icinde acaba ilerde cok sıkar mi beni cunku suan sıkıyor ciddi bir durum henuz olmadigi icin fazla takmiyorum
Kıskanç,asosyla ve sıkan bir sevgiliArkadaslar ciddi oldugum birisi var fakat çevremde o kadar kotu evliliklere şahit oldum ki korkar oldum . kıskanç ve biraz asosyal insan böyle oldugu icinde acaba ilerde cok sıkar mi beni cunku suan sıkıyor ciddi bir durum henuz olmadigi icin fazla takmiyorum veya ne biliyim baska can sıkıcı bir durum yasar miyim diye dusunuyorum . ben biraz ozgurluge ve gezmeye duskun biriyim bilmiyorum kararsizim yardimci olur musunuz lutfnyorumlarinizi esirgemeyin olumlu olumsuz her turlu yoruma açığım... Tesekkur ederim simdiden
Agac yasken egilir. Simdi bu odunu yonttun yonttun yoksa evlilikte mümkünati yok degistiremezsin. Zaten evlendikten sonra bir hal oluyor bunlara. Kaldi ki kiskanclik cok mühim bir konu. Ileriyi düsünüyorsan simdiden taviz vermrmeye bak.Guvenmeme degilde sonucta evlilik diyoruz sonucta ve herseyiyle bakmak lazm sana durustlugu davranislari vs bu yuzden tereddut icerisindeyim o kiskancligi herhangi can skıcı bir durum yaratirmi ilerde diye :/
Elimden geldiginde taviz vermemeye calisyorum zaten ama o hala bildigini okuyoAgac yasken egilir. Simdi bu odunu yonttun yonttun yoksa evlilikte mümkünati yok degistiremezsin. Zaten evlendikten sonra bir hal oluyor bunlara. Kaldi ki kiskanclik cok mühim bir konu. Ileriyi düsünüyorsan simdiden taviz vermrmeye bak.
Fazlasi zarara giriyor ama dozunda kiskansa bisey demeyecegim giyimime annemle bile disari cikmama karisiyorevlendıkten snra daha az kıskanc olacaktır. suan sevgılılık süreci. bana göre bi adamın da kıskanc olması gerekır. kıskanılmak guzel bişey bence dert etmeyın. güvene gelince ; herkesın evlılği , düzeni , kaderı baskadır.. dert etmeyın. hee acele de etmeyın. zmaanla hayırlısı neyse o olur .
ooowww . orda duracak. Fazlası zarar.. bunu ona guzelce soyledınız mı peki ??Fazlasi zarara giriyor ama dozunda kiskansa bisey demeyecegim giyimime annemle bile disari cikmama karisiyor
Tabiki defalarca ama dedigi tek cevap disarda kiz basiniza ne isiniz var evinize donun der ve eve gidinceye kadar surekli ararooowww . orda duracak. Fazlası zarar.. bunu ona guzelce soyledınız mı peki ??
Tehlike canlari sizin icin caliyor o halde.Tabiki defalarca ama dedigi tek cevap disarda kiz basiniza ne isiniz var evinize donun der ve eve gidinceye kadar surekli arar
canım eger katlanamaaycaksan kesınlıkle ayrıl bu adam cekılmez. ben basıt kıskanclıklar sandım ama bu kadarı ılıskınıze de zarar. guvenmyr havası var adamda. ustelık annenlesın.. Ayrıl.. hayatına bak. daha neler cıkar karsına.Tabiki defalarca ama dedigi tek cevap disarda kiz basiniza ne isiniz var evinize donun der ve eve gidinceye kadar surekli arar
Arkadaslar ciddi oldugum birisi var fakat çevremde o kadar kotu evliliklere şahit oldum ki korkar oldum . kıskanç ve biraz asosyal insan böyle oldugu icinde acaba ilerde cok sıkar mi beni cunku suan sıkıyor ciddi bir durum henuz olmadigi icin fazla takmiyorum veya ne biliyim baska can sıkıcı bir durum yasar miyim diye dusunuyorum . ben biraz ozgurluge ve gezmeye duskun biriyim bilmiyorum kararsizim yardimci olur musunuz lutfnyorumlarinizi esirgemeyin olumlu olumsuz her turlu yoruma açığım... Tesekkur ederim simdiden
Orasi oyle o yuzden tereddütlerim ::Asosyal insanla ömür gecmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?