• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya Ben ne Yapacağım?

Cansu_kman

Kimseye inanmıyorum artık , kimseistim ben .
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
21
6
6
29
Arkadaslar ciddi oldugum birisi var fakat çevremde o kadar kotu evliliklere şahit oldum ki korkar oldum . kıskanç ve biraz asosyal insan böyle oldugu icinde acaba ilerde cok sıkar mi beni cunku suan sıkıyor ciddi bir durum henuz olmadigi icin fazla takmiyorum veya ne biliyim baska can sıkıcı bir durum yasar miyim diye dusunuyorum . ben biraz ozgurluge ve gezmeye duskun biriyim bilmiyorum kararsizim yardimci olur musunuz lutfnyorumlarinizi esirgemeyin olumlu olumsuz her turlu yoruma açığım... Tesekkur ederim simdiden

Çevredeki evliliklerin kötü olmasından etkilenmek kadar saçma birşeyde yok. Sen karsindakine tam anlamiyla güvenmiyorsun ve senin beklentilerine verecegi cevabı bilmiyorsun. Bu şekilde evlenirsen sende o çevrendekilerden olursun. Henüz ciddi bisey yok diye takmiyorum diyorsun, nikah masasina giderken mi adami degistirmeye caliscaksin? Bu kafayla evlenirsen kusura bakna hicte mutlu olamazsin

Çevredeki evliliklerin kötü olmasından etkilenmek kadar saçma birşeyde yok. Sen karsindakine tam anlamiyla güvenmiyorsun ve senin beklentilerine verecegi cevabı bilmiyorsun. Bu şekilde evlenirsen sende o çevrendekilerden olursun. Henüz ciddi bisey yok diye takmiyorum diyorsun, nikah masasina giderken mi adami degistirmeye caliscaksin? Bu kafayla evlenirsen kusura bakna hicte mutlu olamazsin
Guvenmeme degilde sonucta evlilik diyoruz sonucta ve herseyiyle bakmak lazm sana durustlugu davranislari vs bu yuzden tereddut icerisindeyim o kiskancligi herhangi can skıcı bir durum yaratirmi ilerde diye :/

Herkes aynı değildir fakat güvenilecek insan da pek kalmamıştır.
Çok iyi gözlemlemek, ölçmek lazım.
Acele etmeyin güven zamanla olur.

Yıkıcı yorum yapmaya gerek yok yapıcı olmak mantıklı, benim fikrim şu çevredekileri hiçbir zaman baz alma. Bu işin istatistiği olmaz kendi hayatını kendin yönetirsin. "Çevredekiler" diye bir kavramım olamaz benim mesela.
Ama bence sen çevrendeki ilişkileri kendi fikrine destek için baz alıyosun çünkü asıl senin iç dünyan kabul etmemiş bu adamı. Çekincelerin varsa tepki alıp almayacağını ölçebileceğin durumlar yarat. Abartmadan. Sonra da hayatının geri kalanında bu tepkileri sindirip sindiremeyeceğine karar ver ve ya devam et ya bitir.

Guvenmeme degilde sonucta evlilik diyoruz sonucta ve herseyiyle bakmak lazm sana durustlugu davranislari vs bu yuzden tereddut icerisindeyim o kiskancligi herhangi can skıcı bir durum yaratirmi ilerde diye :/

Aranizda suan küçük ve onemsiz sandiginiz, umursamadiginiz, hali altina supurulmus butun sorunlar evlilikte dağ gibi onunuze cikabilir bir ihtimal. Yapacagin sey acik konusmak , bekletilerini acikca dile getirmek ve evlilikte vermeyecegin tavizleri simdide vermemek.. Problem yaratirsa zaten anlarsin.

Arkadaslar ciddi oldugum birisi var fakat çevremde o kadar kotu evliliklere şahit oldum ki korkar oldum . kıskanç ve biraz asosyal insan böyle oldugu icinde acaba ilerde cok sıkar mi beni cunku suan sıkıyor ciddi bir durum henuz olmadigi icin fazla takmiyorum veya ne biliyim baska can sıkıcı bir durum yasar miyim diye dusunuyorum . ben biraz ozgurluge ve gezmeye duskun biriyim bilmiyorum kararsizim yardimci olur musunuz lutfnyorumlarinizi esirgemeyin olumlu olumsuz her turlu yoruma açığım... Tesekkur ederim simdiden
Kıskanç,asosyla ve sıkan bir sevgili
özgürlüğüne düşkün sen
bu pilav dem almaz.

Agac yasken egilir. Simdi bu odunu yonttun yonttun yoksa evlilikte mümkünati yok degistiremezsin. Zaten evlendikten sonra bir hal oluyor bunlara. Kaldi ki kiskanclik cok mühim bir konu. Ileriyi düsünüyorsan simdiden taviz vermrmeye bak.

evlendıkten snra daha az kıskanc olacaktır. suan sevgılılık süreci. bana göre bi adamın da kıskanc olması gerekır. kıskanılmak guzel bişey bence dert etmeyın. güvene gelince ; herkesın evlılği , düzeni , kaderı baskadır.. dert etmeyın. hee acele de etmeyın. zmaanla hayırlısı neyse o olur .

:KK76:
Agac yasken egilir. Simdi bu odunu yonttun yonttun yoksa evlilikte mümkünati yok degistiremezsin. Zaten evlendikten sonra bir hal oluyor bunlara. Kaldi ki kiskanclik cok mühim bir konu. Ileriyi düsünüyorsan simdiden taviz vermrmeye bak.
Elimden geldiginde taviz vermemeye calisyorum zaten ama o hala bildigini okuyo

evlendıkten snra daha az kıskanc olacaktır. suan sevgılılık süreci. bana göre bi adamın da kıskanc olması gerekır. kıskanılmak guzel bişey bence dert etmeyın. güvene gelince ; herkesın evlılği , düzeni , kaderı baskadır.. dert etmeyın. hee acele de etmeyın. zmaanla hayırlısı neyse o olur .
Fazlasi zarara giriyor ama dozunda kiskansa bisey demeyecegim giyimime annemle bile disari cikmama karisiyor

Tabiki defalarca ama dedigi tek cevap disarda kiz basiniza ne isiniz var evinize donun der ve eve gidinceye kadar surekli arar
canım eger katlanamaaycaksan kesınlıkle ayrıl bu adam cekılmez. ben basıt kıskanclıklar sandım ama bu kadarı ılıskınıze de zarar. guvenmyr havası var adamda. ustelık annenlesın.. Ayrıl.. hayatına bak. daha neler cıkar karsına.

Kıskanç ve kısıtlayan bir insanla hayatımı birleştirmeyi düşünmezdim. Zaten böyle bir insan da bana tahammül edemezdi muhtemelen, o yüzden ilişki başlamaz, başlasa bile yakın zamanda biterdi. İyi düşünmek lazım.

Back