peki sizin en sevdiğiniz kozmetik markası hangisi?

Fondotende tercihim mac ve clinique,pudra kullanmıyorum artık cildimi kurutuyor kullandığım zamanlarda phycisians formulanın pudrasını kullanırdım çok kapatıcıdır,rimelde deborah 5in 1 rimeli favorim birde rimmelin çift taraflı rineli var onuda çok seviyorum,kapatıcıyı alix avien natura almıştım güzel ondanda memnunum,göz kaleminde her markayı kullanırım farketmez,kaş için flormarın kaş farları çok güzel birde rimmelin kaş maskarası var oda gayet başarılı,allıkta çok fazla olmakla birlikte en çok flormarın terracota serisini çok beğendim,lorealin allığıda güzel,bb kremde missha ve cliniquenin bblerinden memnunum,nemlendirici olarak sebamed ve olay kullanıyorum,makyaj temizleyicim garnier ve diadermin,diaderminin yüz peelinginden çok memnunum,rujda ise çok marka seçimim yok lancomemumda var flormarında var biçok rujum var şimdilerdeyse yapışkanlık hissi yaratmayan lipglossları seviyorum deborah ınkiler gayet başarılı o konuda yıllardır denemediğim marka kalmadı makyaj benim için vazgeçilmez bişey

lancome hypnose maskara cok iyiydi tavsiye ederim
the balmın eyelinerı cevremde vazgecilmezdir

Revlon gözaltı kapatıcısı aldım bugün,denedim almadan önce iyi gibi geldi,kullanan arkadaşlar varmı?

Clinique ve sephoranin fondotenlerini seviyorum ben. Rimel icin benefit the real mascara tamam pahali ama hakkini veriyor.. Eyeliner ve ruj icin sephora diyorum fiyat arti kalite olarak. Allik yine benefit bronzer olarak body shop. Temizliyeci ve nemlendirici olarak la roche urunlerini kullaniyorum ama nivea pure effect serisi de fiyatina gore gayet basarili bence

Yves rocher ! Her ürününü seviyorum. Doğal içeriği,üretilirken doğaya ve hayvanlara zarar vermiyor olması da markayı sevdiriyor..... Fondeteni,mineral pudrası,allığı yüzde ağırlık yapmıyor. Fondeten iyi kapatıyor. Kolay temizleniyor. Sivilce oluşturmuyor. Daha ne olsun cicimmm :) ayrıca üye olduğum için uygun fiyata alıyorum kampayalar oluyor devamlı. Nerdeyse 1 sene gidiyor fondeten...fiyata değiyor..MAKYAJ TEMİZLEME için de la roche,avene

Ben uzun yıllardır loreal fanıyım, daha önce de yazmıştım.son yıllarda tanıştığım the balm ve rimmel i de beğeniyorum, yakın zamanda yeniden tanıştığım flormar da sınıf atlamış, onu farkettim :)

4 ay öncesine kadar max factor, dior, estalauder idi ama mayıs ayında LR health and beauty ile tanıştım, kozmetikten cilt bakımına, bebek bakım ürünlerinden gıda takviyelerine, ağız diş sağlığına kadar uzanan ürün yelpazesi var. Ayrıca güneş , doğum lekelerine, sivilce lekelerine, doğum çatlaklarına, sedef, mantar, egzema ve vitiligo gibi problemlere müthiş çözümleri var.
Ayrıca makyaj malzemeleri mineralli
İlgilenen, ürünleri incelemek isteyen olursa face:
İnstagram:

Son düzenleyen: Moderatör:
NARS - allıkta ve renkli nemlendirici de vazgeçilmezim.
Rimmel London - Rujlarını ve kapatıcısını seviyorum.
Physicians Formula - CC pudrasını seviyorum.

the balmın allıkları bence kalıcılıkla çok iyiler.
lorealın maskaralarını hiçbir markaya değişmem.
rujlarda genel olarak flormarı beğeniyorum.
fondötende henüz işte bu dedirten bi ürün kullanmadım ama içlerinden yinede en iyisi max factorun creme puff fondöten oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…