Bu takımıda dün gördüm hoş geldi gözüme ama yaldız konusunda emin deilim kararma dökülme yaparmı?? sizce nasıl kızlar?:97: markası arte cammış duyan bilen kullananda fikir werirse sewinirim
Çok şık, çok güzel ama bunlar makineye girmez sanırım ve her defasında elde yıkayıp kurulamak zor geliyor bana. Halbuki ben bayılıyorum bu tür takımlara ama temizliği zor.
cnm bende çok almak istiyorum yaldızlı takım ama makineye atılmıyorlar
en iyisi bi tane vitrin için almak,misafirler için ise kesme cam modellerden almak
cnm bende çok almak istiyorum yaldızlı takım ama makineye atılmıyorlar
en iyisi bi tane vitrin için almak,misafirler için ise kesme cam modellerden almak
ama ben aldığımı kullanırım yaa:97: öle vitrin takımı düşünmüorum çünkü vitrin düşünmüorum
ya zaten günlük kullanılacak bişey değil bunlar ayda yılda bikerede elde yıkarım ondan gocunmam ama durduğu yerde kararma felan olmaz dimi ??
ama ben aldığımı kullanırım yaa:97: öle vitrin takımı düşünmüorum çünkü vitrin düşünmüorum
ya zaten günlük kullanılacak bişey değil bunlar ayda yılda bikerede elde yıkarım ondan gocunmam ama durduğu yerde kararma felan olmaz dimi ??
Bende vitrin almadım canım, ama şık sofralara bayıldığım için bu takımlardan aldım, özel misafirlerin için kullanabilceğin böle bi takım şart bence. Ayrıca senin de dedğin gibi 40 yılda bi de elde yıkanır ne olcak durduğu yerde de kararmaz merak etme, annemin ki 27yıldır duruyo...