bahsettiğin zaman sana kızarsa sen de ona kız...demek ki senin için bu kadar önemliymiş...benimse aklıma bile gelmemişti...annem hatırlattı...hatta ben dedim ki "anne gerek yok o öyle şeylere bakmaz" dedim...annemse ısrar etti...demek ben yanılmışım de...canım kompleks yapma ...aslında sana söylediğim şeyler gerçek olanlar...at üzerinden bu ezikliği...
yanağı boydan boya atlamalı dikişli eski görümcem geldi aklıma helal olsun kıza makyaj bile yapmazdı...başı da hep dik gezerdi...öyle de güzel bir evlilik yaptı ki...maddi manevi bir eli yağda bir eli balda...hayatta güzel evliliği olan tek tanıdığım çift onlar...
diyeceğim eğer sorun çıkarsa bu senin yanığından sebep değil karşındaki kişinin sevgisiyle bakışıyla alakalıdır.
hadi valla nese bu kadar gaza gelmişken o veya bu şekilde anlat kurtul..hihoyyytbunu anlatman gerektigi icin degil kendini rahatlatmak icin anlat cunku cok ciddi sorun yapmışsın bu durumu.. inan bana herseye daha umutlu bakıcaksın ondan sonra.. komplekslerinden kurtul seni uzmelerine izin verme !
yanık izinden söz ettiğinde ters bir tepki alacağını sanmıyorum, sonuçta uzun süreden beri birliktesiniz. ayrıca ona bakınca ağlayacak kadar kötü oluyorum yazmışsın, ben buna çok üzüldüm, nedir ki yanık izi de ona kendini layık görmeyeceksin. güçlü ol, böyle kazalar herkesin başına gelebilir, bizlerde de bugüne dek olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor.
Bilmiyorum canım( şuanki duygularımı ifade ettim..o niye üzgünsün bu aralar dedikçe gözlerime baktıkça gözlerim doluyo hemen ağlayasım geliyo bu karnımdaki yanıktan diğil belki ona karşı samimi olamadığım düşüncesindendir belkide bilmiyorum karmakarışığım..
bence söylediğinde ve o da umursamadığında çok üzüleceksin kendini bu kadar yıprattığın için.
İnşallah dediğin gibi olur tuçemm..
Biraz kafamı topliymm sonucu ne olursa olsun anlatıcam inş..anlatıp kurtulmayı çok istiyorum çünki..
Canım benim boşuna kuruntu yapıyorsun inan bana....
bak benim erkek arkadaşımın bir eli küçükken yanmış, yanan elinin işaret parmağı normalde olması gerekenden daha kısa, ayrıca yine aynı eldindeki diğer parmaklarında da yanık izleri var. Ama inan bu benim aklıma bile gelmiyor çoğu zaman. Mesela senin konunu okuduğumda hatırladım. Ayrıca benimde öyle kendime dert ettiğim birşey vardı, erkek arkadaşım olduğu zaman bunu nasıl açıklarım dediğim, öyle önemli birşey de değil ama kendi içimde büyütürdüm hep... Ve erkek arkadaşım bu durumu öğrendi kendiliğinden ve hiç garipsemedi hihoyyyt . Boşuna üzülmüşüm yani. Uzun olacak ama şunu da anlatayım, bir arkadaşımın da annesi sinirden bayılıyordu, biraz üzülsün birşey olsun hemen bayılıyordu, aynı şekilde o da (şimdiki eşi o zaman ki sözlüsüne) söylemeye çekiniyordu. Bİrgün aynı ortamdalarken kadın bayılmış, çocuk da benim annemde de sinirsel bayılma var demiş... Aslında bunlar önemsiz şeyler... Durduk yere bu konuyu açma ama için rahat etmiyorsa birşekilde konuyu oraya getirerek yada kolundaki izi göremesini sağlayarak öğrenmesini sağlayabilirsin. Bİrşeyde kaybetmezsin gamyoncuiremsu
...bide tamam kabullendi dielim ya ilerde çocuğum olmassa ben bu karınla nasıl hamile kalacağım ..
Kız Allah seni naapsın .. cildindeki lekeyle hamileliğin ne alakası var kaydirigubbakcemile3
Yapma Allasen, bu çocuk doğurmak için asla bi engel değil.
Gülüm avuç içi kadar diyosun ben de ciddi bi şey sandım... rahat ol biraz, kaybolmuşsun sen detaylarda... inan bana bu o kadar önemli ve ciddi bi şey değil.
Leke diğil bebişim normal yanık kız :)) deli beni güldürdün.. derin yanmış hatta o zamanda doktorlar ümitsiz vakaa olarak bakmışlar bana çıkmadık canda bi ümit die..ama şuanda vücudumun hiçbiyerinde yok şükür de işte bu saydığım bölgelerde kalmış derin bi tabaka işte..
Biz kadınlar ne zaman komplekslerimizden kurtulucaz, daha ne kadar bu erkekleri kafamızda bu kadar büyütücez...Tanrı mı bunlar (sümme haşa) bu kadar çekiniyoruz...Ne biliyoruz ki onların eksiklikleri yok...
Anladığım kadarıyla siz, bu kadar süre geçmesine rağmen bunu söylemediğiniz için çekiniyorsunuz...
Adam gibi adam olan seven adam zaten yanığı, lekeyi, beni, kılı bilmemneyi takmaz...
Vücudunuzdaki yanığı takıntı hale getirmeyin, bu sizin bir eksiğiniz değil, bunu da karşınızdakine söylerken ezilip büzülmenize gerek yok, onun buna yorum yapmasına asla hakkı yok....
Dua edin de gözleriniz görüyor, eliniz, ayağınız yerinde duruyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?