• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ben ne yapayım? :((

bahsettiğin zaman sana kızarsa sen de ona kız...demek ki senin için bu kadar önemliymiş...benimse aklıma bile gelmemişti...annem hatırlattı...hatta ben dedim ki "anne gerek yok o öyle şeylere bakmaz" dedim...annemse ısrar etti...demek ben yanılmışım de...canım kompleks yapma ...aslında sana söylediğim şeyler gerçek olanlar...at üzerinden bu ezikliği...

yanağı boydan boya atlamalı dikişli eski görümcem geldi aklıma helal olsun kıza makyaj bile yapmazdı...başı da hep dik gezerdi...öyle de güzel bir evlilik yaptı ki...maddi manevi bir eli yağda bir eli balda...hayatta güzel evliliği olan tek tanıdığım çift onlar...

diyeceğim eğer sorun çıkarsa bu senin yanığından sebep değil karşındaki kişinin sevgisiyle bakışıyla alakalıdır.

Çok saolasın canım,allahım razı olsun hepinizden de.. kimseyle oturup konuşamıyorum bile doğru düzgün off..

hadi valla nese bu kadar gaza gelmişken o veya bu şekilde anlat kurtul..hihoyyytbunu anlatman gerektigi icin degil kendini rahatlatmak icin anlat cunku cok ciddi sorun yapmışsın bu durumu.. inan bana herseye daha umutlu bakıcaksın ondan sonra.. komplekslerinden kurtul seni uzmelerine izin verme !

Bitanem,ahh keşke o cesareti bulabilsem ben istemem mi..

yanık izinden söz ettiğinde ters bir tepki alacağını sanmıyorum, sonuçta uzun süreden beri birliktesiniz. ayrıca ona bakınca ağlayacak kadar kötü oluyorum yazmışsın, ben buna çok üzüldüm, nedir ki yanık izi de ona kendini layık görmeyeceksin. güçlü ol, böyle kazalar herkesin başına gelebilir, bizlerde de bugüne dek olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor.

yanık izinden söz ettiğinde ters bir tepki alacağını sanmıyorum, sonuçta uzun süreden beri birliktesiniz. ayrıca ona bakınca ağlayacak kadar kötü oluyorum yazmışsın, ben buna çok üzüldüm, nedir ki yanık izi de ona kendini layık görmeyeceksin. güçlü ol, böyle kazalar herkesin başına gelebilir, bizlerde de bugüne dek olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor.

Bilmiyorum canım :(( şuanki duygularımı ifade ettim..o niye üzgünsün bu aralar dedikçe gözlerime baktıkça gözlerim doluyo hemen ağlayasım geliyo bu karnımdaki yanıktan diğil belki ona karşı samimi olamadığım düşüncesindendir belkide bilmiyorum karmakarışığım..

bunu erkek arkadaşından gizleme bence canım.
seni seviyosa seni her halinle kabul eder.
çok rahatsız oluyosan da estetik operasyonla bişeyler yapılabilir canım.

Bilmiyorum canım :(( şuanki duygularımı ifade ettim..o niye üzgünsün bu aralar dedikçe gözlerime baktıkça gözlerim doluyo hemen ağlayasım geliyo bu karnımdaki yanıktan diğil belki ona karşı samimi olamadığım düşüncesindendir belkide bilmiyorum karmakarışığım..

bence söylediğinde ve o da umursamadığında çok üzüleceksin kendini bu kadar yıprattığın için.

bence söylediğinde ve o da umursamadığında çok üzüleceksin kendini bu kadar yıprattığın için.

İnşallah dediğin gibi olur tuçemm..

Biraz kafamı topliymm sonucu ne olursa olsun anlatıcam inş..anlatıp kurtulmayı çok istiyorum çünki..

Canım benim boşuna kuruntu yapıyorsun inan bana....
bak benim erkek arkadaşımın bir eli küçükken yanmış, yanan elinin işaret parmağı normalde olması gerekenden daha kısa, ayrıca yine aynı eldindeki diğer parmaklarında da yanık izleri var. Ama inan bu benim aklıma bile gelmiyor çoğu zaman. Mesela senin konunu okuduğumda hatırladım. Ayrıca benimde öyle kendime dert ettiğim birşey vardı, erkek arkadaşım olduğu zaman bunu nasıl açıklarım dediğim, öyle önemli birşey de değil ama kendi içimde büyütürdüm hep... Ve erkek arkadaşım bu durumu öğrendi kendiliğinden ve hiç garipsemedi hihoyyyt . Boşuna üzülmüşüm yani. Uzun olacak ama şunu da anlatayım, bir arkadaşımın da annesi sinirden bayılıyordu, biraz üzülsün birşey olsun hemen bayılıyordu, aynı şekilde o da (şimdiki eşi o zaman ki sözlüsüne) söylemeye çekiniyordu. Bırgün aynı ortamdalarken kadın bayılmış, çocuk da benim annemde de sinirsel bayılma var demiş... Aslında bunlar önemsiz şeyler... Durduk yere bu konuyu açma ama için rahat etmiyorsa birşekilde konuyu oraya getirerek yada kolundaki izi göremesini sağlayarak öğrenmesini sağlayabilirsin. Bırşeyde kaybetmezsin gamyoncuiremsu

Canım benim boşuna kuruntu yapıyorsun inan bana....
bak benim erkek arkadaşımın bir eli küçükken yanmış, yanan elinin işaret parmağı normalde olması gerekenden daha kısa, ayrıca yine aynı eldindeki diğer parmaklarında da yanık izleri var. Ama inan bu benim aklıma bile gelmiyor çoğu zaman. Mesela senin konunu okuduğumda hatırladım. Ayrıca benimde öyle kendime dert ettiğim birşey vardı, erkek arkadaşım olduğu zaman bunu nasıl açıklarım dediğim, öyle önemli birşey de değil ama kendi içimde büyütürdüm hep... Ve erkek arkadaşım bu durumu öğrendi kendiliğinden ve hiç garipsemedi hihoyyyt . Boşuna üzülmüşüm yani. Uzun olacak ama şunu da anlatayım, bir arkadaşımın da annesi sinirden bayılıyordu, biraz üzülsün birşey olsun hemen bayılıyordu, aynı şekilde o da (şimdiki eşi o zaman ki sözlüsüne) söylemeye çekiniyordu. Bİrgün aynı ortamdalarken kadın bayılmış, çocuk da benim annemde de sinirsel bayılma var demiş... Aslında bunlar önemsiz şeyler... Durduk yere bu konuyu açma ama için rahat etmiyorsa birşekilde konuyu oraya getirerek yada kolundaki izi göremesini sağlayarak öğrenmesini sağlayabilirsin. Bİrşeyde kaybetmezsin gamyoncuiremsu

Canım benim görünen biyerde değil göbeğimin iki parmak üstünden midemin üstünü kaplıyo bi elimin avuç içi kadar birazda sağ bacağımda var aynadan bazen kendime bakıyorum ve üzülüyorum ayrıca bugüne kadar dile getirmediğim bişiyi nasıl söleyebiliceğimi bilmiyorum ,o bana her konuda güvendi çünki dürüstlüğümle verdiğim değerle sevgiyle onun güvenini kazandım ben yani dile nasıl gelsemde sölesem bunu bilemiyorum ailesini göndermek için gün istiyo benden ve ben herşeyi anlatıp haykırmak istiyorum adeta ama onun yüzüne bakınca vazgeçiyorum geri...bide tamam kabullendi dielim ya ilerde çocuğum olmassa ben bu karınla nasıl hamile kalacağım onu öyle seviyorum ki gerçekten ona hayatta verilmesi gereken şeylerin en güzeli sunmak isterdim durum buyken onun baba olmasını belkide bi nebze kestire kestire ne biliymmm yaa çorba gibiyim aynen kafam kaldırmı artık..

Canım senin asıl sıkıntın izler değil de ona dürüst davranmamış gibi hissetmen.
Ama buna takılarak güzel ilişkini yıpratma bence.
Daha önce aklına gelmemiş, önemsememiş gibi söyle gitsin.

"Senin bunu önemseyecek kadar düz ve sığ bir insan olduğunu hiç düşünmedim, sen çok daha olgun, aklı başında, bazı şeyleri aşmış bir insansın, o yüzden de açıkçası aklıma gelmedi bundan bahsetmek" minvalinde bi konuşma yap mesela.

Yani bunu açıklarken bile onu yücelt ki o zaman onun gözünde de değerin kat be kat artar.

...bide tamam kabullendi dielim ya ilerde çocuğum olmassa ben bu karınla nasıl hamile kalacağım ..

Kız Allah seni naapsın .. cildindeki lekeyle hamileliğin ne alakası var kaydirigubbakcemile3
Yapma Allasen, bu çocuk doğurmak için asla bi engel değil.
Gülüm avuç içi kadar diyosun ben de ciddi bi şey sandım... rahat ol biraz, kaybolmuşsun sen detaylarda... inan bana bu o kadar önemli ve ciddi bi şey değil.

Kız Allah seni naapsın .. cildindeki lekeyle hamileliğin ne alakası var kaydirigubbakcemile3
Yapma Allasen, bu çocuk doğurmak için asla bi engel değil.
Gülüm avuç içi kadar diyosun ben de ciddi bi şey sandım... rahat ol biraz, kaybolmuşsun sen detaylarda... inan bana bu o kadar önemli ve ciddi bi şey değil.

Leke diğil bebişim normal yanık kız :)) deli beni güldürdün.. derin yanmış hatta o zamanda doktorlar ümitsiz vakaa olarak bakmışlar bana çıkmadık canda bi ümit die..ama şuanda vücudumun hiçbiyerinde yok şükür de işte bu saydığım bölgelerde kalmış derin bi tabaka işte..

Biz kadınlar ne zaman komplekslerimizden kurtulucaz, daha ne kadar bu erkekleri kafamızda bu kadar büyütücez...Tanrı mı bunlar (sümme haşa) bu kadar çekiniyoruz...Ne biliyoruz ki onların eksiklikleri yok...

Anladığım kadarıyla siz, bu kadar süre geçmesine rağmen bunu söylemediğiniz için çekiniyorsunuz...
Adam gibi adam olan seven adam zaten yanığı, lekeyi, beni, kılı bilmemneyi takmaz...

Vücudunuzdaki yanığı takıntı hale getirmeyin, bu sizin bir eksiğiniz değil, bunu da karşınızdakine söylerken ezilip büzülmenize gerek yok, onun buna yorum yapmasına asla hakkı yok....

Dua edin de gözleriniz görüyor, eliniz, ayağınız yerinde duruyor....

Leke diğil bebişim normal yanık kız :)) deli beni güldürdün.. derin yanmış hatta o zamanda doktorlar ümitsiz vakaa olarak bakmışlar bana çıkmadık canda bi ümit die..ama şuanda vücudumun hiçbiyerinde yok şükür de işte bu saydığım bölgelerde kalmış derin bi tabaka işte..

O zaman el kadar bebeymişin tabii umutsuz olunacak.
Leke yanık.. yanık lekesi işte.. bişey olmaz ondan.
Biliyo musun ben de nişanıma 1 ay kala kaynar suda haşlamıştım kendimi.
Bacağım, göğsüm, komple kolum.. 15 gün hastanelik oldum.
Nişanda Beşiktaş bayrağı gibiydim, siyah beyaz.
Ama inan bana seven insanın dünya gözüne gelmiyor.
Sen onun bişeyinden iğrenebiliyor musun mesela bi düşün?
İnsan sevdiğinden iğrenir mi?
O da aynı işte... üzme kendini bu kadar.

canım benim seni gerçekten seviyorsa seni olduğun gibi kabul eder merak etme.
böyle bir yanık izin var diye bunu sakladın diye senden ayrılmaz. gerçekten seven insan bunları dert etmez.
benimde eşime söylemediğim bir şey vardı. evlendikten 5 sene sonra anlattım. bana bana hiç tepki vermedi. bana söyleseydin keşke dedi. bende bunu ailem akrabalarım dışında bilen 2. kişisin dedim.
uygun bir zamanda anlat. ne düşündüysen onu söyle. senin buna tepki vermeyeceğini biliyordum ama söyleyemedim dersin. sende kafana takma buna da şükür. bu herkesin başına gelebilir canım.

Biz kadınlar ne zaman komplekslerimizden kurtulucaz, daha ne kadar bu erkekleri kafamızda bu kadar büyütücez...Tanrı mı bunlar (sümme haşa) bu kadar çekiniyoruz...Ne biliyoruz ki onların eksiklikleri yok...

Anladığım kadarıyla siz, bu kadar süre geçmesine rağmen bunu söylemediğiniz için çekiniyorsunuz...
Adam gibi adam olan seven adam zaten yanığı, lekeyi, beni, kılı bilmemneyi takmaz...

Vücudunuzdaki yanığı takıntı hale getirmeyin, bu sizin bir eksiğiniz değil, bunu da karşınızdakine söylerken ezilip büzülmenize gerek yok, onun buna yorum yapmasına asla hakkı yok....

Dua edin de gözleriniz görüyor, eliniz, ayağınız yerinde duruyor....

Tabiki bitanem haşa haddimizemi ve cenab_ı hakka binlerce milyonlarca kez şükür elim ayağım tutuyor gözlerim görüyor...ama takdir edersinki insan duygu ve düşünceleri yada bazı olguları her zaman mantıklı ve gerçekçi olabilme özelliğimizden arındırıyo bizleri ,eve tdoğru anlamışsınız doğru algılamışsınız hislerimi ama işte elimde olan bişey diğil nolur yerime kendinizi koyarak anlayın veyahut anlamaya çalışın beni niyetim isyan değil kendimi beğenmeme kavramı asla değil ben sadece ona bunu uslubuna göre evlenmeden önce iş ciddiyete binmeden önce nasıl açıklayacağım bunun yöntemlerini arıyorum yardımlarınızla benim için çok kolay değil çünki onla bukadar süre beraber olmuşum canlı ciğerli olmuşum kendimi insanlığıma yakışır en güzel şekilde ifade etmişim ona kendimi kanıtmaışım sevmişim sevdirmişim şimdi bunca şeyden sonra kalkıp nasıl diyebilirimki bana çok zor geliyo inan ..benim sizlerle paylaşmak istediğim buydu lütfen yanlış anlamayın..

Back