Bilmiyorum,ya düşündüğümüz gibi bi tepki vermesse !! çok iyi tanıyorum onu herşeyimi bilir sorar ilgilenir ,bunu olgunlukla karşılayabilicek birisi olsa dahi daha önce kendisine sölemediğim için olayı büyütüceğinden korkuyorum vede ya gerçekten ters tepki yaratırsa onda offff(
ama bu daha once evlendim bosandım ya da sana uni mezunuyum dedim ama ilkokul mezunuyum gibi birsey degilki .. birsey sorucam ne kadar zamandır gorusuyorsunuz ?
2007 nin haziran ayından beri..
Bilmiyorum,ya düşündüğümüz gibi bi tepki vermesse !! çok iyi tanıyorum onu herşeyimi bilir sorar ilgilenir ,bunu olgunlukla karşılayabilicek birisi olsa dahi daha önce kendisine sölemediğim için olayı büyütüceğinden korkuyorum vede ya gerçekten ters tepki yaratırsa onda offff(
nasıl yani ortada ciddi birşey yokken neden bahsedesin ki karnındaki yanıktan...
bunu çok rahat savunman lazım...
canım oncelıkle gecmıs olsun
yanı ben senı anlayabılcegım kadar anlıyorum
ama bu konunun cok ozel oldugunu belırtırsen bu konuda benı kırmak ıstemedıgını bılıorum, ama bahsederken bıle dayanamıorum cok uzuluorum ondan solemedım felan de, yanı ondan emın deılmıssın gıbı deılde , bu meseleyı hatırlamanın senı gercekten uzdugunu belırt
bugun uzuntulu bı gunumdeyım ama bu meseleyı atlatman ıcın sana dua edecegım
Allah ayrdımcın olsun canım
Diyorumya canımbenden biçok kez söz aldı ona karşı dürüst olmam için hiçbişiy gizlememem için oda bana karşı aynı şekilde şuanda içim içimi yiyo..
Ayrıca yukarda yorum yapan bazı arkadaşlar estetik konusunda fikir vermişler saolsunlar ortaokuldayken bi estetik operasyon geçirdim ama hiçbi değişiklik olmadı hala aynı yani..ne zaman annemlerle paylaşmak istesem geçiştiriyolar bişiy olmaz diye ama öyle bi durum değil ki bu...annem söleme kzım diyo sölememezlik olurmu bu çok yanlış bişey,eğer benimle hayatını birleştiricekse bunu bilmesi onun en doğal hakkı diye düşünüyorum..ama nasıl dile getiricem nasıl bi tepki vericekk kafamı kurcalayan bu??
bahsettiğin zaman sana kızarsa sen de ona kız...demek ki senin için bu kadar önemliymiş...benimse aklıma bile gelmemişti...annem hatırlattı...hatta ben dedim ki "anne gerek yok o öyle şeylere bakmaz" dedim...annemse ısrar etti...demek ben yanılmışım de...canım kompleks yapma ...aslında sana söylediğim şeyler gerçek olanlar...at üzerinden bu ezikliği...
yanağı boydan boya atlamalı dikişli eski görümcem geldi aklıma helal olsun kıza makyaj bile yapmazdı...başı da hep dik gezerdi...öyle de güzel bir evlilik yaptı ki...maddi manevi bir eli yağda bir eli balda...hayatta güzel evliliği olan tek tanıdığım çift onlar...
diyeceğim eğer sorun çıkarsa bu senin yanığından sebep değil karşındaki kişinin sevgisiyle bakışıyla alakalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?