Peki ben ne yapayım? :((

nesee2716

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
168
5
118
İzmir
Henüz bir yaşındayken talihsiz bi kaza geçirmişim,çaydanlıktaki tüm kaynar su üzerime dökülmüş,karnımda ve sağ bacağımda yanık izleri var..küçüklükten beri hep bu lekelerimi gizleme çalışırdım bi takıntı haline gelmişti bende ve psikolojimi baya etkiliyodu halada öyle denize girememenin yada kıyafetlerimde bi short bi etek giyememenin eksikliğini yaşamışımdır hep ve ben bu durumuma için için üzülürken bide AŞK denilen olguyla tanıştırdı rabbim ( buna üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum,erkek arkadaşıma bundan bahsetmedim hiç ve çok ciddi düşünüyo benimle ,napıcağımı bilemiyorum şuanda ona bunu söleyemem kesinlikle ( offff ..onu çok seviyorum ve bunu ondan gizlediğim için ona baktıkça ağlayasım geliyo ( noluyo neden üzgünsün bitanem diye soruyo sürekli içimi öyle bi suçluluk duygusunu kapladı ki anlatamam ,birbirimize söz vermiştik asla birbirimizden bişiy gizlemicektik benden birçok defa bunun sözünü aldı şimdi ailesini göndermek istiyo ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin çok kötüyümm şuan...

Son düzenleme:
canım seni cok iyi anlıyorum cunku ben de ne oldugunu anlatmak istemesemde buna benzer takıntı yaptıgım bir sıkıntı yasamıstım!! birincisi bence soyle dusun onda boyle birsey olsaydı sen bunu onemsermiydin ?? bence cevabın hayır olacak ! fakat sen bunu kendinde takıntı yaptıgın icin cok buyutuyorsun bana kalırsa ya bu durumu laf arasında cok normal birseymis gibi anlat abartmadan hani benim cok buyuk bir sorunum var sana acıklamam gereken birsey var modunda degil ! ya da ustune biryerde otururken haff bir cay dok ay cok korktum cunku 1 yasındaykn boyle bir olay yasamıstım falan diye gir.. ama bana inan eminim senin dusundugun kadra kotu degildir cunku bazı seyleri biz cidden takıntı yapıyor pireyi deve yapıyoruz..

Öncelikle geçmiş olsun..
Erkek arkadaşınıza söylememeniz için bence hiçbir sebep yok..
Eğer onun başına böyle bir kaza gelmiş olsaydı cildindeki deformasyon yüzünden siz onu terketmeyi Düşünür müydünüz?
Bence ona kızardınız bile böyle düşünüp üzüldüğü için..
ışte aynı şey..
O da sizi gerçekten seviyorsa bunu önemsemeyecek ve bunu üzülüp kendinize dert ettiğiniz için gülecektir hatta

Bilmiyorum,ya düşündüğümüz gibi bi tepki vermesse !! çok iyi tanıyorum onu herşeyimi bilir sorar ilgilenir ,bunu olgunlukla karşılayabilicek birisi olsa dahi daha önce kendisine sölemediğim için olayı büyütüceğinden korkuyorum vede ya gerçekten ters tepki yaratırsa onda offff (

iyide canım bu zaten erkek arkadaşın açısından bir kıstas olurmuki?

yani sen onu herkeseden çok tanıyorsun böyle birşeye tepki verir sırf bu avr diye senle evlenmekten beraber olmaktan vaz geçermi bunu en iyi sen bilirsin..
ama tahminimce böyle birşeyi dert ve sorun edicek kadar ilişkinin başında söylenmesi gereken gerçeklerle ilgili birşey sanmıyodur..

arkadaşının dediği gibi bu sende çok suçluluk duygusu yaratıyorsa. laf arasında söyleyebilirsin küçüklük anılarından bahsederken falan.. genelde bunlar zaten konuşulur çiftler arasında..

tekrardan geçmiş olsun. kafana bu kadar takma canım.. kesinlikle büyüttüğün kadar büyük bir sorun değil bu..hatta sorun değil

Yanık izi baya var ama karnımda,kendimi bazen ona layık bile görmüyorum..ama innanın onu öyle seviyorumki onun bana vermiş olduğu bu değerin bu sevginin buharlaşıp uçmasından korkuyorum..

Canım bunu artık aşmış olman lazım bu bir özür yada utanılacak bir şey değilki Sen yine iyisin en yakın arkadasımın başına küçükken böyle bir olay gelmiş onun bacakları,karnı ve göğüs bölümü yanık doktorlarda geçmiş bir ömrü sürekli deri nakli yapılmış yıllarca doktorlar süt kanallarının yandığnı çocuğu olursa emziremiyeceğini söylemişler şu an evli ve gerçektende çok mutlu bebeği bile var hem de emzirebiliyor düşenebiliyormusun o yanan göğsünden süt geliyor Rabbımın işi işte bir mucize Seninde erkek arkadasın seni gerçektende çok seviyorsa bunların hiç birini görmez üzülüp kendini sıkma bence ama bir an öncede anlat eğer kendini huzursuz hissediyorsan

ama bu daha once evlendim bosandım ya da sana uni mezunuyum dedim ama ilkokul mezunuyum gibi birsey degilki .. birsey sorucam ne kadar zamandır gorusuyorsunuz ?

canım bu kadar ciddi düşünüyorsanız ilişkiniz böyle şeyleri aşmıştır..
şu an boşuna sıkıntı yapıyoe olabilirsin.. adam gibi hiçbir erkek böyle bir konu yüzünden sevdiğini bırakmaz..
bırakırsa zaten kurtulduğun için dua et..

bu güzel sağlıklı bedenimiz ömür boyu bizimle kalmayabilir..

ne demişler güzellik bir kibrit çöpüne, zenginlik bir sivilceye bakar..

hemen arkadaşınla bunu konuş sen ne kadar rahatsız ettiğini nasıl takıntı yaptığını anlat.. istersen bir plastik cerrahla da görüş belki yapılabilecek birşeyler vardır..

sevgiler..

bukadar üzülcek bir durum yok..
bence sen sorun yapmışşın..erkek arkadaşının bu meseleyi bu kadar büyüteceğini sanmıyorum
benimde gögüslerimin arasnda küçük bir yanık izi var çocukluktan kalma..
hiç aklıma bile gelmez erkek arkadaşıma da hiç söyleme gereği duymadım..ne bilim aklıma bile gelmedi
bence siz erkek arkadaşiniza söylemekten çok kendiniz kompleks yapmışşınız bu meseleyi
bir doktora görünün estetikle falan muhakkak bir hal çaresine bakılır...sevgilerimle..

2007 nin haziran ayından beri..

hmm cok yeni de degilmiş.valla bence dedigim gibi bunu cok normal birseymiş gibi kendini rahatlatmak icin ona belli et ve havalar da ısınıyor giy sortu cık bence ve sunu dusun seni bu olay yuzunden istemeyecek birisi ise zaten gule gule yolu acık olsun sonucta evlilik omur boyu yarın obur gun hıcbırımızın basına ne gelecegi belli degil o zaman bırakıp gidecekmiyiz karılarımızı kocalarımızı !

nasıl yani ortada ciddi birşey yokken neden bahsedesin ki karnındaki yanıktan...

bunu çok rahat savunman lazım...

canım oncelıkle gecmıs olsun
yanı ben senı anlayabılcegım kadar anlıyorum
ama bu konunun cok ozel oldugunu belırtırsen bu konuda benı kırmak ıstemedıgını bılıorum, ama bahsederken bıle dayanamıorum cok uzuluorum ondan solemedım felan de, yanı ondan emın deılmıssın gıbı deılde , bu meseleyı hatırlamanın senı gercekten uzdugunu belırt
bugun uzuntulu bı gunumdeyım ama bu meseleyı atlatman ıcın sana dua edecegım
Allah ayrdımcın olsun canım

gerek duymadım söylemeye dersin....bunun için sana kızmaya hakkı yok...

neden bahsedesin ki karnında ki yanıktan...

güçlü ol ezik durma hiç birşey olmaz...kişiliğinle bunu kapatmasını bileceksin.

nasıl yani ortada ciddi birşey yokken neden bahsedesin ki karnındaki yanıktan...

bunu çok rahat savunman lazım...

Diyorumya canım benden biçok kez söz aldı ona karşı dürüst olmam için hiçbişiy gizlememem için oda bana karşı aynı şekilde şuanda içim içimi yiyo..

Ayrıca yukarda yorum yapan bazı arkadaşlar estetik konusunda fikir vermişler saolsunlar ortaokuldayken bi estetik operasyon geçirdim ama hiçbi değişiklik olmadı hala aynı yani..ne zaman annemlerle paylaşmak istesem geçiştiriyolar bişiy olmaz diye ama öyle bi durum değil ki bu...annem söleme kzım diyo sölememezlik olurmu bu çok yanlış bişey,eğer benimle hayatını birleştiricekse bunu bilmesi onun en doğal hakkı diye düşünüyorum..ama nasıl dile getiricem nasıl bi tepki vericekk kafamı kurcalayan bu??

Son düzenleme:

Saolasın,allah razı olsun hepinizden.. (

bahsettiğin zaman sana kızarsa sen de ona kız...demek ki senin için bu kadar önemliymiş...benimse aklıma bile gelmemişti...annem hatırlattı...hatta ben dedim ki "anne gerek yok o öyle şeylere bakmaz" dedim...annemse ısrar etti...demek ben yanılmışım de...canım kompleks yapma ...aslında sana söylediğim şeyler gerçek olanlar...at üzerinden bu ezikliği...

yanağı boydan boya atlamalı dikişli eski görümcem geldi aklıma helal olsun kıza makyaj bile yapmazdı...başı da hep dik gezerdi...öyle de güzel bir evlilik yaptı ki...maddi manevi bir eli yağda bir eli balda...hayatta güzel evliliği olan tek tanıdığım çift onlar...

diyeceğim eğer sorun çıkarsa bu senin yanığından sebep değil karşındaki kişinin sevgisiyle bakışıyla alakalıdır.

hadi valla nese bu kadar gaza gelmişken o veya bu şekilde anlat kurtul..hihoyyytbunu anlatman gerektigi icin degil kendini rahatlatmak icin anlat cunku cok ciddi sorun yapmışsın bu durumu.. inan bana herseye daha umutlu bakıcaksın ondan sonra.. komplekslerinden kurtul seni uzmelerine izin verme !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…