bende baslicam lazere gittim konustum.bende dogumdan sonra tekrar cikiyo diye duydum ama olsun deger.en azindan temizlik.dugun gunun dogum aninda killa tuyle ugrasmazsin.resmen eziyet be.
cokta cikacagini sanmiyorum ya.deneyip gormek lazimDügün günü büyük bi rahatlıktır tabi ama hamile kalınca doguma kadar tekrar cıkarsa bi faydası olmaz ki dogumda :/
cokta cikacagini sanmiyorum ya.deneyip gormek lazim
Seans başı mı para veriyorsunuzveriyorsunuzHmm pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmayayım sonra :) ya bide şöyle birşey var evlilikte düşünüyorum. Seneye mayıs en geç eylül gibi olması temennisindeyiz. Tam paket seanslarım bitmeye geldigi zaman evlilik olacak. İşin içine cocuk girerse yani tam kurtuldum tüylerden derken tekrar çıkarsa ya da çıkacak yine. Zamanlama da ard arda oluyor. Kalan 6 seansı hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum kaç gündür filozof oldum hesap yapmaktan.
İlk seanstan sonra öyle muazzam bir dökülme beklemeyin. 3. veya 4. seanstan sonra gösterir asıl etkisini. Abinizin düğününe kadar da dökülmesini istiyorsanız çok beklemeden bu ara tekrar gitmeniz gerek. 15 gün içerisinde dökülüyorlar çünkü.
Benim 5. seans bitti ve genital ve koltuk altında kalanları tek tek sayabiliyorum resmen şu an. O kadar azaldı.
Seans başı mı para veriyorsunuzveriyorsunuz
Alexandr çalışan cihazlar iyi azaltıyor 2. Seanstan 2 ay sonra anca çıkmıştı benim sendeki daha dökülememiş bile anlayamadım nedenini yaptırdığın yeri ara konuş bence
ilerki seanslarda daha etkili olur. uzmana makinanın dozunu biraz arttırmasını söyleyebilirsin...
Hmm pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmayayım sonra :) ya bide şöyle birşey var evlilikte düşünüyorum. Seneye olması temennisindeyiz. Tam paket seanslarım bitmeye geldigi zaman evlilik olacak. İşin içine cocuk girerse yani tam kurtuldum tüylerden derken tekrar çıkarsa ya da çıkacak yine. Zamanlama da ard arda oluyor. Kalan 6 seansı hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum kaç gündür filozof oldum hesap yapmaktan.
hamilelikte de öyle deli gibi çıkacağını sanmam... senede 1-2 kere alımlık anca çıkar dediler bana.. bilemedim ki, benim de haftaya 8. seansım.. sözde bitcekti ama hala bitmedi...3. seansta tam etkisini görürsün dediler ama beni düşündüren sonrasında tekrar çıkma durumu. Yani zaman harcıcam para vericem ve evlenip hamilelik durumu olunca tekrar çıkacaksa gercekten böyle birşey var mı acaba?
hamilelikte de öyle deli gibi çıkacağını sanmam... senede 1-2 kere alımlık anca çıkar dediler bana.. bilemedim ki, benim de haftaya 8. seansım.. sözde bitcekti ama hala bitmedi...
ben yüzüme yaptırıyorum ama öyle hemen bitmiyo. iki sene oldu ben başlayalı
genital bölgede çook az kaldı. koltuk altım ise %30 duruyor.. bacağımın da yarısı duruyorŞu an durumunuz nasıl sizin? Ya 6-7 seans giden arkadaşlarım varda onlarda öyle diyor. Bölge bölge çıkıyor tüyler gibisinden.
bir arkadaşım da alexle 1,5 senede bittiğini söylemişti.İki sene baya olmuş. Zaten bir yıldan fazla zaman gerektiriyor lazer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?