• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek dert sayılmaz ama lazerle ilgili bi fikir verebilirseniz çok mutlu olucam

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Merhaba kızlarrrr
Lazer sayfasına açtım aslında konuyu ama yorum alamadım :) ondan dolayı buraya yazım kızlar ksr bakmayın :/
Etrafımdaki bir çok kız arkadaşımın lazer epilasyona gidipte memnun kaldım, keşke önceden gitseydim falan bilmem ne demelerinden sonra bir cesaretle haziran ayında paket lazer epilasyona başladım. Tüm bacak ve kol diod soprano ütüleme, özel bölge ve koltuk altı alex olmak üzere.
İlk seans sonrası tabi dökülmeler oldu ama öyle aman aman bi etki görmedim hatta rezil oldum bütün yaz ne elbise giyebildim ne yakın cevre düğünlerine gidebildim. Seans aralarında jiletle alabilirsin dediler aldım daha da cogaldı sanki.
Eylülün başında da 2. seansıma gittim. Şu an kıllar daha dökülmedi uzama aşamasında ama yine bi rezillik durumundayım bi hafta sonra en yakın arkadaşım evlenecek, 20 gun sonra abim evlenecek ben bu halimle napacam bilmiyorum.
Ben mi çok aceleci davranıyorum yoksa ilk üç seanstan sonra mı etkisini görürüm?
Ayrıca bi iki gundur okuyorum hep tüyler bir zaman sonra geri çıkıyormuş. Mesela evlenip hamile kalınca geri çıkıyormuş tüyler hormonal değişiklikten dolayı. Hatta uzmanların önerileri kalıcı olsun diyorsanız, çocuk olduktan sonra başlayın falan gibisinden. Dogru mudur diye araştırdım lazere gidip hamile kalanların çogu dogruluyor bunu. Tabi istisnalarda var çok az kişi de olsa.
Çok uzun yazdım biliyorum :/ ama sormak istediğim lazeri bırakıp eski yöntemlere geri mi dönsem? Yani o kadar zaman harcayıp para döküp sonunda geri çıkacaksa yaptırmak ne kadar mantıklı? Diğer seanslara gitmesem de sözleşmeyi fesh mi etsem ne dersiniz?

Son düzenleme:
bende baslicam lazere gittim konustum.bende dogumdan sonra tekrar cikiyo diye duydum ama olsun deger.en azindan temizlik.dugun gunun dogum aninda killa tuyle ugrasmazsin.resmen eziyet be.

bende baslicam lazere gittim konustum.bende dogumdan sonra tekrar cikiyo diye duydum ama olsun deger.en azindan temizlik.dugun gunun dogum aninda killa tuyle ugrasmazsin.resmen eziyet be.

Dügün günü büyük bi rahatlıktır tabi ama hamile kalınca doguma kadar tekrar cıkarsa bi faydası olmaz ki dogumda :/

Dügün günü büyük bi rahatlıktır tabi ama hamile kalınca doguma kadar tekrar cıkarsa bi faydası olmaz ki dogumda :/
cokta cikacagini sanmiyorum ya.deneyip gormek lazim

İlk seanstan sonra öyle muazzam bir dökülme beklemeyin. 3. veya 4. seanstan sonra gösterir asıl etkisini. Abinizin düğününe kadar da dökülmesini istiyorsanız çok beklemeden bu ara tekrar gitmeniz gerek. 15 gün içerisinde dökülüyorlar çünkü.

Benim 5. seans bitti ve genital ve koltuk altında kalanları tek tek sayabiliyorum resmen şu an. O kadar azaldı.

cokta cikacagini sanmiyorum ya.deneyip gormek lazim

Hmm pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmayayım sonra :) ya bide şöyle birşey var evlilikte düşünüyorum. Seneye mayıs en geç eylül gibi olması temennisindeyiz. Tam paket seanslarım bitmeye geldigi zaman evlilik olacak. İşin içine cocuk girerse yani tam kurtuldum tüylerden derken tekrar çıkarsa ya da çıkacak yine. Zamanlama da ard arda oluyor. Kalan 6 seansı hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum kaç gündür filozof oldum hesap yapmaktan.

Alexandr çalışan cihazlar iyi azaltıyor 2. Seanstan 2 ay sonra anca çıkmıştı benim sendeki daha dökülememiş bile anlayamadım nedenini yaptırdığın yeri ara konuş bence

Hmm pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmayayım sonra :) ya bide şöyle birşey var evlilikte düşünüyorum. Seneye mayıs en geç eylül gibi olması temennisindeyiz. Tam paket seanslarım bitmeye geldigi zaman evlilik olacak. İşin içine cocuk girerse yani tam kurtuldum tüylerden derken tekrar çıkarsa ya da çıkacak yine. Zamanlama da ard arda oluyor. Kalan 6 seansı hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum kaç gündür filozof oldum hesap yapmaktan.
Seans başı mı para veriyorsunuzveriyorsunuz

İlk seanstan sonra öyle muazzam bir dökülme beklemeyin. 3. veya 4. seanstan sonra gösterir asıl etkisini. Abinizin düğününe kadar da dökülmesini istiyorsanız çok beklemeden bu ara tekrar gitmeniz gerek. 15 gün içerisinde dökülüyorlar çünkü.

Benim 5. seans bitti ve genital ve koltuk altında kalanları tek tek sayabiliyorum resmen şu an. O kadar azaldı.

Eylülün başında gittigim için kol ve bacaga bi sonraki seans taa kasım sonuna denk geliyor. Bu ara tekrar gitsem yapmayadabilirler belli aralıkları var ya.

Tek tek sayılabilecek hale gelmesi çok güzel bi duygudur tahmin ederim ama sonrası kafamı karıstırdı biraz. Kişiye göre değişir tabi belki ama hamilelikte tekrar çıkması?

Alexandr çalışan cihazlar iyi azaltıyor 2. Seanstan 2 ay sonra anca çıkmıştı benim sendeki daha dökülememiş bile anlayamadım nedenini yaptırdığın yeri ara konuş bence

Alex yapılan yerler dökülüyor orda sorun yok, ütüleme yapılan yerler de çok öyle dökülme olmuyor pek. Ütüleme alexe göre bir iki seans daha geç etkiliymiş normalde. Benim kafama takılan sonrasında tekrar çıkma durumu?

ilerki seanslarda daha etkili olur. uzmana makinanın dozunu biraz arttırmasını söyleyebilirsin...

3. seansta tam etkisini görürsün dediler ama beni düşündüren sonrasında tekrar çıkma durumu. Yani zaman harcıcam para vericem ve evlenip hamilelik durumu olunca tekrar çıkacaksa gercekten böyle birşey var mı acaba?

Hmm pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olmayayım sonra :) ya bide şöyle birşey var evlilikte düşünüyorum. Seneye olması temennisindeyiz. Tam paket seanslarım bitmeye geldigi zaman evlilik olacak. İşin içine cocuk girerse yani tam kurtuldum tüylerden derken tekrar çıkarsa ya da çıkacak yine. Zamanlama da ard arda oluyor. Kalan 6 seansı hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum kaç gündür filozof oldum hesap yapmaktan.

3. seansta tam etkisini görürsün dediler ama beni düşündüren sonrasında tekrar çıkma durumu. Yani zaman harcıcam para vericem ve evlenip hamilelik durumu olunca tekrar çıkacaksa gercekten böyle birşey var mı acaba?
hamilelikte de öyle deli gibi çıkacağını sanmam... senede 1-2 kere alımlık anca çıkar dediler bana.. bilemedim ki, benim de haftaya 8. seansım.. sözde bitcekti ama hala bitmedi...

ben yüzüme yaptırıyorum ama öyle hemen bitmiyo. iki sene oldu ben başlayalı

hamilelikte de öyle deli gibi çıkacağını sanmam... senede 1-2 kere alımlık anca çıkar dediler bana.. bilemedim ki, benim de haftaya 8. seansım.. sözde bitcekti ama hala bitmedi...

Şu an durumunuz nasıl sizin? Ya 6-7 seans giden arkadaşlarım varda onlarda öyle diyor. Bölge bölge çıkıyor tüyler gibisinden.

Şu an durumunuz nasıl sizin? Ya 6-7 seans giden arkadaşlarım varda onlarda öyle diyor. Bölge bölge çıkıyor tüyler gibisinden.
genital bölgede çook az kaldı. koltuk altım ise %30 duruyor.. bacağımın da yarısı duruyor :(

Back