pek dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum

Balayından sonra koluma taktıkları iki dandik bileziği geri istediler bende verdim istemem sizin zerrenizi dedim öyle kavga gürültü olmadı ama sonra devam ettiler istemeye sürekli para lazım diyip eşimi tırtıkladılar sizin arabaınız var bizi şuraya götürün bizi buraya götürün keyfi istekleri ama 6 aydır görmedikleri torunlarını bir kere bile aramadılar o zamanda sert bir konuşmayla bir süre yollarına taş koydum.

Kaynınızla konuşun yada hepiniz bir aradayken konuşun , sadece kv yi ararsanız eşinizle aranız bozulur ... ve ayrıca kardeşini arayıp söyleyeceğim diye eşinizede belirtin

Kaynınızla konuşun yada hepiniz bir aradayken konuşun , sadece kv yi ararsanız eşinizle aranız bozulur ... ve ayrıca kardeşini arayıp söyleyeceğim diye eşinizede belirtin

Valla herkes arama söyleme demiş sadece bir kişi ara demişti onun gazıyla aradım ve rahatladım bunca zaman yetti artık yani şu anda kara kara düşünüyorum işsiz kalınca ne yapacağım diye birde böyle şeylerle uğraşamam.Ne dedi kv dersen aa olurmu hiç öyle ben öderim demişti, ben konuşurum biz öderiz olmadı falan dedi ama sesinin tonu tizleşti bozuldu.sonra zaten telefon kapandı tünele girdi

Kredi çekimiyorlarmış kp emekli memur eşimde kendince çözüm buldu işte sonuç bize kaldı.

Kp emekliymiş bir de. Emekliler daha düşük oranlarla daha kolay kredi çekebiliyorlar. Sinir bozucu bir durum. Şu an elinizden bir şey gelmez. Siz bekleyin sadece, bir şey yapmayın. Eşiniz farkına varacaktır kendine yapılan haksızlığın. Eşiniz çözsün sorunu. Siz boşuna kimseyle yüz göz olmayın.

Ya böyle susarak olmayacağını biliyorum eşim hayatta söylemez onlarda kaynım ödüyor nasıl olsa diye düşünecekler o yüzden burda arkadaşın birinin gazıyla aradım kv yi söyledim aaa olurmu hiç öyle şey ödüyor sanıyorudum ben konuşurum falan geveledi bende en azından içimde tutmaktan kurtuldum.

Kardes olayi yalan bence esin seni ikna etmek icin ses etme diye kardesimle birlikte odicez demis... basindan beri ailesi esinden istemis esinde tamam demis ve kendisi cekmis oduyor... kardesine de hic beraber odeyelim dememistir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…