Bence is eşinizde bitiyor. Siz kayinvalidenizle konusunca, esiniz ne tepki verir? Ya da esiniz belki de size öyle söyledi ama ailesi kendisinin ödediğini biliyor. Cünkü en başında eşinizden istemişler para.
Once eşinizle konuşun. Baktiniz hala cekiniyor sonrasinda kayınvalide ile konusun bence.
Eşimle konuştum bunu hatta bizim bunu ödeme gücümüz olmadığını da söyledim ama eşim yapısı gereği kimseyi kırmayan istemeyi bilmeyen biri o yüzden ben konuşmak istiyorum.
Bence hic karismayin soylediniz diye esinizle araniz bozulabilir
Yani ödemeliler de zaten eşinizin borcu tamamen üstlenmesi yanlış.Valla böylede sinirimden küplere biniyorum en azından içimi dökümüş olurum eşimle aram bozulmaz ona arayacağım dedim zaten o yapısı gereği sessiz kalmayı tercih ediyor ama ben işsiz kalırsamda bütün bunların altından kalkamayacağının farkında en azından ailesi hiç olmazsa kredinin yarısını ödeyebilrler.
Tamda böyle bi konu yüzünden sinir olmuşken senin konunu görmek
Gidip anlat valla ya. Nereye kadar sen çekeceksin ki. Kıymet bilen olsa hadi eyvallah. E ama o da yok.
O ne dedi?Şimdi aradım kayınvalideyi söyledim bir ay sonra işsizim dedim bize kaldı ödüycem dedi ama ödemiyor dedim.
daha bir sürü şey söyledim
Krediye yapacak bir şey yok. Eşiniz çektiyse eşiniz ödeyecek gibi duruyor. Eşinizin ailesinin durumu kötüyse tabi ki yardım edecek ama bu kredi çekerek olmamalıydı(elinden geliyorsa yardım etmeliydi.). İlla ki bir kredi çekilecekse neden onlar değil de eşiniz çekiyor hem? Borç size kalmış. Unutun o parayı. Acilen yeni iş bulun. Bir daha da başkasına yardım etmek için kredi çekmeyin. İşsiz kalırsanız da eşiniz düşünsün borçları, siz değil.
O ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?