- 30 Mart 2015
- 579
- 764
- 53
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Esim yeni bir ise girmisti yazin basi ve senesi dolmadigi icin izinde kullanamiyordu.haftada sadece 1 gun izni vardi.2 yasinda kizim var ve bende hamileyim bu yaz tatile cikariz seneye 2 cocukla zor olur diye hayal kuruyorduk ama olmadi neyse esim rica minnet bir hafta izin kullanmayip izinleri pespese getirdi.Bizde yalnizca 2 gunlugune bodruma gidelim dedik.
Hersey guzel bodruma vardik sabah erkenden otele yerlesip, kahvaltimizi yapip denize gideriz diye plan yapiyoruz.indik vs. Bavullari bekliyoruz yok !İstanbulda kalmis..birdahaki ucakla gelir biz size ulastiricaz dediler. Tamam dedik ve otelimize gittik
Bize aksam teslim olacagini soylediler butun gun gelecek diger sorunlu valizler toplanip dagitilacakmis.Sabahin korunden oglen 3 e kadar telefonla derdimizi anlattik pegasus havasa , havas pegasusa olayi yukleyip durdu bizim sikayetimizi almaktan baska hicbirsey yapmadilar asla bir ust yetkiliye yonlendirmediler.
Ve havaalanini aradik ben sinir krizi gecirdim hickiriklarla aglayarak 2 gunlugune tatile geldim o bavulu getireceksiniz 2 yasinda cocugum var bezi herseyi onun icinde ben hamile bir bayanim lanet olsun siz bize bunu yasatirsiniz diye cildirdim.beni o halde gorunce esim geliyorum oraya diye telefonu aldi elimden polisi cagiririz vs. Dediler cagir dedi ben geldigimde polis orda olsun dedi.Ben agliyorum gozyasimdan onumu goremiyorum esim onden firladi ayakkabilarimi giyemiyorum.2 yasinda kizim aglayarak ayakkabimi giydirmeye calisiyordu.guya tatile stres atmaya gittik Allah onlarin cezasini versin en cok kizimin o hali icimi parcaliyor. Ve 5 dk sonra bizi arayip bavulunuzu getiriyoruz dediler.aksam 5 de bavulumuz geldi 1 saat denize girdik ve yasadigimiz stres uzuntu cabasi.lanet bir firma kimse adam gibi magduriyetimizi gidermedi hem suclular hem guclu
yazik o cocuga, keske öyle tepki vermeseydiniz, cocuk neye ugradigini sasirdi