• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pegasus havayolu şirketi

Esim yeni bir ise girmisti yazin basi ve senesi dolmadigi icin izinde kullanamiyordu.haftada sadece 1 gun izni vardi.2 yasinda kizim var ve bende hamileyim bu yaz tatile cikariz seneye 2 cocukla zor olur diye hayal kuruyorduk ama olmadi neyse esim rica minnet bir hafta izin kullanmayip izinleri pespese getirdi.Bizde yalnizca 2 gunlugune bodruma gidelim dedik.
Hersey guzel bodruma vardik sabah erkenden otele yerlesip, kahvaltimizi yapip denize gideriz diye plan yapiyoruz.indik vs. Bavullari bekliyoruz yok !İstanbulda kalmis..birdahaki ucakla gelir biz size ulastiricaz dediler. Tamam dedik ve otelimize gittik
Bize aksam teslim olacagini soylediler butun gun gelecek diger sorunlu valizler toplanip dagitilacakmis.Sabahin korunden oglen 3 e kadar telefonla derdimizi anlattik pegasus havasa , havas pegasusa olayi yukleyip durdu bizim sikayetimizi almaktan baska hicbirsey yapmadilar asla bir ust yetkiliye yonlendirmediler.
Ve havaalanini aradik ben sinir krizi gecirdim hickiriklarla aglayarak 2 gunlugune tatile geldim o bavulu getireceksiniz 2 yasinda cocugum var bezi herseyi onun icinde ben hamile bir bayanim lanet olsun siz bize bunu yasatirsiniz diye cildirdim.beni o halde gorunce esim geliyorum oraya diye telefonu aldi elimden polisi cagiririz vs. Dediler cagir dedi ben geldigimde polis orda olsun dedi.Ben agliyorum gozyasimdan onumu goremiyorum esim onden firladi ayakkabilarimi giyemiyorum.2 yasinda kizim aglayarak ayakkabimi giydirmeye calisiyordu.guya tatile stres atmaya gittik Allah onlarin cezasini versin en cok kizimin o hali icimi parcaliyor. Ve 5 dk sonra bizi arayip bavulunuzu getiriyoruz dediler.aksam 5 de bavulumuz geldi 1 saat denize girdik ve yasadigimiz stres uzuntu cabasi.lanet bir firma kimse adam gibi magduriyetimizi gidermedi hem suclular hem guclu

yazik o cocuga, keske öyle tepki vermeseydiniz, cocuk neye ugradigini sasirdi

Ben de ONUR AİR den nefret ediyorum. trafikten dolayı kalkışa yarım saat kala geldim ama neymiş kapılar kapanmış üstelik hiçbir onur air çalışanı kalmamıştı etrafta hepsi tası taragı toplayıp gitmişti muhattab olacagım kimse bulamamıştım üstelik 45 dk rötarlı kalktı uçak yaşlı gözlerle izlemiştim. 2 saat sonraya 300 tl ödeyip thy bileti almıştım. özellikle kapıların ne zaman kapanacağını izledim 15 dk kala bile thy görevlileri oradaydı ve kapılar hala açıktı. bir daha onur air mi aslaaa..birde utanmadan ücretli ikramlarımız başlamıştır anonsu yapıyorlardı bazıları anlamıyor alıyordu 50 kuruşluk suyu 5 tl ye.
artık thy ve anadolu jet ten şaşmıyorum 45 dk yola bile bedava ikramları var sandiviç çay kahve kola suyumuzu bile istemeden getiriyorlar..

yazik o cocuga, keske öyle tepki vermeseydiniz, cocuk neye ugradigini sasirdi
Sabahtan aksama kadar kibar kibar derdimizi anlatmaya calistik kendimden vazgectim kizim daha tatile cikmadan deniz deniz diye tutturuyordu babasiyla vakit gecirmesini istiyordum, koca havayolu sirketi arabamiz yok diye bize yutturmaya calisiyordu artik gozyasimi tutamadim gercekten cok dolmustum :( zaten hamilelikle iyice duygusal oluyorsunuz aglamiyim diye tutamiyor insan kendini.

Sabahtan aksama kadar kibar kibar derdimizi anlatmaya calistik kendimden vazgectim kizim daha tatile cikmadan deniz deniz diye tutturuyordu babasiyla vakit gecirmesini istiyordum, koca havayolu sirketi arabamiz yok diye bize yutturmaya calisiyordu artik gozyasimi tutamadim gercekten cok dolmustum :KK43: zaten hamilelikle iyice duygusal oluyorsunuz aglamiyim diye tutamiyor insan kendini.

Tamamd hickirarak agladim, cildirdim yatmissiniz, o cocugun o an ki korkusunu düsünemiyorum, annesini ilk kez öyle görmüstür ve cok korkmustur, keske siz otele gidip esiniz bavullarla ilgilenseydi, eminim otelde cocugunuzun ihtiyaclarini karsilicaklardi

ya var ya bi tane doğru düzgün iş yapan firma yok türkiyede. konu havayolu olduğundan onunla ilgili örnek vereyim. antalyaya gidicektim geçen sene onurairden aldım bileti. bi sıkıştı trafik beş dakika fln geç kalıcak gibiyim ama hala trafikte olduğumdan iki saat var uçağın kalkmasına arıyorum onur airi ki bileti erteleteyim. ve noldu kimseye ulaşamadım. gittim uçak rötar yapmış beklemedeymiş. ayrılmamış ona rağmen bni uçağa almadılar ve uçak 10 dakika sonra ayrıldı uçuşa geçti. gittim dünya para verip başka bilet aldım sonra noldu uçakları 2 saat rötar yaptı ve ne bir özür var ne başka bişey. onur aire bi daha adımı atarsam allah belamı versin dedim antalyaya varınca. ne zaman konusu açılsa anlatıyorum bunu ben yandım kimse yanmasın diye.

Tamamd hickirarak agladim, cildirdim yatmissiniz, o cocugun o an ki korkusunu düsünemiyorum, annesini ilk kez öyle görmüstür ve cok korkmustur, keske siz otele gidip esiniz bavullarla ilgilenseydi, eminim otelde cocugunuzun ihtiyaclarini karsilicaklardi
Biz oteldeydik zaten, bebek bezini ,kiyafetini otelde nasil karsilayacaklardi?otel akyarlar da kac km var arada hemde oldukca izbe bir yerdeydi , oyle olsa zaten gidip bavulu kendimiz alirdik.Vip arac ya da taksi ile ulasim var tek gidis 160 tl.bu anlik birsey ben de bilincsiz bir anne degilim bazen bazi seyler hesap edilemiyor.Cildirdim derkende kendimi duvarlara atmadim.

evet bu şirket berbat ötesi. çok hatasına şahit oldum ..
ek bagaj yüzünden extra 100 tl ödettiler bize. valizimi hafifletmeden bagaja yolladılar sormadan. valizimi geri verin dediğimde uçaga yönlendirildi mümkün değil diyip o 100 tlyi ödemek zorunda bırakmışlardı.. üzerimizdeki son parayı bagaja vermiştik.. gerçektende hep rötarlı. gidecegim yer 1.25 dk olması cazip gelirken 1 saat hava trafiği bekletirler insana..

Neresi ucuz?? Eskidenmis pegasus ucuz bilet satiyor olayi. Milletin kafasina yerlestirmisler ucuz diye. THY'den pahali satiyor cogu zaman. Yilbasi dönemi Istanbul'a geliyoruz. 4 kisi gidis dönüs THY 600 birim pegasus ayni bileti 1.000 birime satiyor. Bir ara bende hep pegasus bakiyordum en uygun bilet orada vardir diye. Simdi son tercihim. Yazin Antalya'dan dönerken havaalanina cok erken gelmisiz, gidip sordum önceki ucaklarda yer varsa binebilirmiyiz diye, yer varmis ama söyledikleri fiyatla ABD'ye ucarim yani. THY'de ekstra ödem yapmadan cok bindim önceki ucaklara. Yani yer varsa aliyorlar. Bir de sayfalarinda bilgi islemci arkadaslar daha iyi bilir söyle bir sistem var. Diyelim x bir yere bilet baktiniz ciktiniz ve sonra o bileti almak icin tekrar sayfayi actiniz hop bu sefer birden fiyat yükselmis. Ya da hizmet bedeli dedikleri sey, bir var bir yok. Online check in bedeli var. Yani ben check in yapmadan ucaga binebiliyor muyum? Hayir mecburen yaptiriyorum, peki sen bundan nasil para aliyorsun? Yeme icme ekstra bavul gibi tercihe bagli degil ki bu check in olayi.
aynen sayfada son 3 koltuk yazarken 2 tanesini biz almıştık sonra tekrar girdigimde son 4 koltuk yazıyor aynı uçak için fiyatta baya düşmüş oluyo bileti aldıktan sonra.

ya var ya bi tane doğru düzgün iş yapan firma yok türkiyede. konu havayolu olduğundan onunla ilgili örnek vereyim. antalyaya gidicektim geçen sene onurairden aldım bileti. bi sıkıştı trafik beş dakika fln geç kalıcak gibiyim ama hala trafikte olduğumdan iki saat var uçağın kalkmasına arıyorum onur airi ki bileti erteleteyim. ve noldu kimseye ulaşamadım. gittim uçak rötar yapmış beklemedeymiş. ayrılmamış ona rağmen bni uçağa almadılar ve uçak 10 dakika sonra ayrıldı uçuşa geçti. gittim dünya para verip başka bilet aldım sonra noldu uçakları 2 saat rötar yaptı ve ne bir özür var ne başka bişey. onur aire bi daha adımı atarsam allah belamı versin dedim antalyaya varınca. ne zaman konusu açılsa anlatıyorum bunu ben yandım kimse yanmasın diye.

Aynen.. yorumumu okumuşsundur onur air 45 dk rötarlı kalkmasına rağmen uçağa alınmadım bir daha tövbe. ben ağlayarak izlerken uçagı danışmadaki kız bile elini kıpırdatmadı onur air den bir tek görevlinin numarasını bile veremedi hoş onlar çoktan gitmişlerdi.

Yıllarca ucuz bilet politikası sebebiyle Pegasus'a bindim. Gerçekten oldukça rahatsız edici olmaya başlamıştı ki Anadolu Jet'i keşfettim artık daha huzurluyum bu konuda. Köy minibüsü gibi olmaya başlamıştı zaten mantık dolmuşçu mantığı ! Sanırım o çifte sizde girseydiniz araya yardım etmezlerdi vicdanınız rahat olsun siz birşey yapamazdınız ki :KK43:

Bende Pegasusun mağdurlarından biriyim. 2sene oldu Pegasusla uçmadım. Param yetmiyorsa otobüsle gittim varsa thy ile uçtum ama assla Pegasustan bilet almadım kimseye de tavsiye etmedim net.

Back