Pegasus havayolu şirketi

Ben de sinir oldum. Gece geç saat yurtiçi uçuşları genelde dolmuyor, verin ordan bilet ne olacak uçak zaten yarısı boş gidiyor.
Işte insanlarda vicdan merhamet kalmamış. Kendileri de akrabaları da bu durumu yaşayabilir sonuçta. Ne kadar duyarsız ve sorumsuzlar..

Ben de hiç sevmiyorum o şirketi ama uygun diye kullanıyorum. Herkes şikayetçi. Ne yaptılar acaba çok üzüldüm bende. Ben olsam tutamazdım belki de kendimi.

Bende şeye sinir de oluyorum. Bugüne kadar 4 farklı ülkeye gittim, giriş yaparken falan kendi vatandaşlarına öncelik tanıyorlar, bize de resmen zorluk çıkartıyorlar bekletiyorlar, ama burada tam tersi kendi ülkemin havaalanında abartmıyorum saatlerce bekletildiğim yurtdışından geldiğim de. Çok sinir oluyorum ya.

bende yurtdışında okuduğum için pegasusa biniyodum o havaalanına pegasus ve thy gittiği için ekonomik diye pegasusu kullanıyodum her bindiğimde rezil oluyodum yorgunluktan perişan oluyodum şimdi atlas global açıldı pegasusu düşünmüyorum bile 5 saat yolculuk pegasus su bile vermiyordu ya yemek zaten paralıda su dağıt yani içim kuruyodu bide aktarmalı gelen bikaç arkadaşımında bavulunu kaybetti rezil ya

Bizde bir havaalaninda karsilastik adamin valizini kaybetmisler saka gibi ve adam sirket sahibi biriydi yani acil toplantisi var adamin valizi kirik cikti onuda nereye sallamislarsa allah bilir adam polis cagiracagim diyor kimse sallamiyor.Sonra polis gelince gorevliler hemen ozur dilemeleye falan basladilar.Pegasustan nefret ediyorum hic binmedim binmemde sanirim.Turkiye de Anadolu jet yurtdisinda Thy en iyisi

Verdikleri hizmet iyi değil tabi ki.Ama dünkü olay farklıydı, göz göre göre 2 yaşlı insanı ortada bıraktılar rezalette gelinen son noktaydı.

ben sorunu anladim...konu ney...yani yasli adam öyle dedi diye evine gidemedi mi, yani sonradan ne oldugunu bilmedigin halde niye bu kadar üzüldün...

Bu şirket gerçekten kötü . altı üstü sabihadan samsuna gelicez 45 dk uçak ortalıkta yoktu sonra bindik kaç dakika pistte dolaştı 1 saat 15 dk lık ucus bize 4 saate cikti bekleye bekleye

ben sorunu anladim...konu ney...yani yasli adam öyle dedi diye evine gidemedi mi, yani sonradan ne oldugunu bilmedigin halde niye bu kadar üzüldün...

Gözümün önünde bir insanın hakkını çiğnediler.
Yaşlı bir adamı gözümün önünde en az yarım saat yalvarttılar.
Hem yasadışı, hem ahlakdışı bir olaya şahit oldum elimden bir şey gelmedi. Sinirim çok bozuldu.

Bizde birkeresinde sun express le antalya dan izmir e bilet altik.saat 17.45 de kalkması gereken uçak gece 01.00 de kalktı ne bir yemek nede şu ikramı olmadı hava alanında perişan olduk.Okadar para ödedik ve gorevlilerde hic nazik değildi.

Benim kadar rötar konusunda şanssız başka kişi tanımam, uçak içinde 4 saat beklemişliğim var. Ama bunu Pegasus diye sınırlandırmak yanlış, Sabiha Gökçendeki uçuşların yüzde 90 a yakını Pegasus olduğu için en çok o rötar yapıyormuş gibi geliyor , ama müşterilere karşı bi nezaket yok evet, ağustos sonu uçucaktım Sabiha Gökçen full ve bütün uçuşlar rötarlı, benim akşam 8 olan uçuşum gece 2.30 a alındı, Sun express bütün yolcularını Mc donaldsa davet etti ama bizim Pegasus' tek açıklama bile yapmadı, ama gene de biletlerimi Pegasus'tan alıyorum , en uygun o çünkü..14.90 a İstanbul Nevşehir bileti aldım

Pegasus hiç tercih etmediğim bir firma.. Gecen bir kere tercih edeyim dedim neymiş efendim sınır 15 kiloymuş benim bagajım 17 kilo diye benden 25 lira para aldılar
Son binişim oldu o da zaten.. Online check inleri bile paralı.. Her şeyde para istiyorlar . Biletleride o kadar ucuz değil. Ben anadolu jeti tercih ediyorum onun yerine. Hem check in ücretsiz hemde su ve sandvic verıyolar.. Ayrıca 2 kilo fazla icinde yolcudan para istemiyorlar..

Bende yurtdışında yaşıyorum, her sene havaalanlarında ayrı ayrı mağduriyetler oluyor. Bir kere bende anne kıza şahit oldum, kadın ne yapacagını bilmiyordu gözleri doldu uçağı kacırdık diyerek, halbuki daha kacırmamıstı uçağı ama uğraşmak istemedi polis. Ben biraz cadıyımdır eger bu akrabalarım uçağı kacırsın sana dava açacağım, avukatımı arıyorum, bu insanları mağdur edemezsin diye bağırdım ve uçağa bindirdi. Halbuki ne onlar benim akrabam nede benim Bi avukatım var, anca kuru sıkı, ama işe yarıyor ülkemizde, bağırıp çağıranları ezemiyorlar

reziller ya .ben hiç sevmiyorum o şirketi .bazen mecbur kullanıyoruz . bende üzüldüm . sen avrupadaki bir şirketle burdakileri hiç kıyaslama canım . orda insana değer veriliyor . burda insanlık ölmüş iyice . herkes bir havalarda . özellikle o firmalarda çalışan insanlar birtuhaf . hostesleri bile kendini bir halt sanıyor . ben anlamıyorum valla insanları .

Pegasus mu ??en son 3 yıl önce kullandım.Uçağın kalkmasına yarım saat kala havaalanındaydık ve beni oğlumla mağdur ettiler göz göre göre bizi uçağa almamışlardı tabi ben çıldırdım.. ama tek bir yetkili bulamadım resmen uçağın kalkışını seyrettik o gün bugündür asla pegasustan bilet almam.

Ben bu ülkede şunu biliyorum kibar bir şekilde davranarak hiç bir işini halledemiyorsun illa cirkefleseceksin. Bana da sgk öğrenci oldugum dönemde yaşım da küçük olduğu halde 3000 tl borç çıkarmış tesadüfen öğrendim gittim görüşmeye önce kibar kibar konuşuyorum böyle bişey olamaz diye adam dedi ki tamam 300 lira verin kapatalım borcunuzu. Bir tepem attı "nasıl ya dedim neye dayanarak 300 lira dava açarım ben bunun için" adam hemen tamam tamam borcunuz yok sizin hemen duzeltiyorum dedi yani demek ki cahil, bişey bilmeyen bi insan olsam parayı cebe atacak yazık insanlarımıza ki böyleleri ile muhattap oluyoruz.

Esim yeni bir ise girmisti yazin basi ve senesi dolmadigi icin izinde kullanamiyordu.haftada sadece 1 gun izni vardi.2 yasinda kizim var ve bende hamileyim bu yaz tatile cikariz seneye 2 cocukla zor olur diye hayal kuruyorduk ama olmadi neyse esim rica minnet bir hafta izin kullanmayip izinleri pespese getirdi.Bizde yalnizca 2 gunlugune bodruma gidelim dedik.
Hersey guzel bodruma vardik sabah erkenden otele yerlesip, kahvaltimizi yapip denize gideriz diye plan yapiyoruz.indik vs. Bavullari bekliyoruz yok !İstanbulda kalmis..birdahaki ucakla gelir biz size ulastiricaz dediler. Tamam dedik ve otelimize gittik
Bize aksam teslim olacagini soylediler butun gun gelecek diger sorunlu valizler toplanip dagitilacakmis.Sabahin korunden oglen 3 e kadar telefonla derdimizi anlattik pegasus havasa , havas pegasusa olayi yukleyip durdu bizim sikayetimizi almaktan baska hicbirsey yapmadilar asla bir ust yetkiliye yonlendirmediler.
Ve havaalanini aradik ben sinir krizi gecirdim hickiriklarla aglayarak 2 gunlugune tatile geldim o bavulu getireceksiniz 2 yasinda cocugum var bezi herseyi onun icinde ben hamile bir bayanim lanet olsun siz bize bunu yasatirsiniz diye cildirdim.beni o halde gorunce esim geliyorum oraya diye telefonu aldi elimden polisi cagiririz vs. Dediler cagir dedi ben geldigimde polis orda olsun dedi.Ben agliyorum gozyasimdan onumu goremiyorum esim onden firladi ayakkabilarimi giyemiyorum.2 yasinda kizim aglayarak ayakkabimi giydirmeye calisiyordu.guya tatile stres atmaya gittik Allah onlarin cezasini versin en cok kizimin o hali icimi parcaliyor. Ve 5 dk sonra bizi arayip bavulunuzu getiriyoruz dediler.aksam 5 de bavulumuz geldi 1 saat denize girdik ve yasadigimiz stres uzuntu cabasi.lanet bir firma kimse adam gibi magduriyetimizi gidermedi hem suclular hem guclu

Aaaaaa bu ne Hamile halinizle sizi üzmeye ne hakları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…