• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El peg perego salıncak

oykuozgunehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
247
6
68
Bursa
peg perego elektrikli salıncak yada pilli . elektrikli başka bir modelde olabilir 12 kiloya kadar kullanılabilen salıncak arıyorum . elinde olan varmı acaba birde elektrikli salıncak kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim

arkadaşlar içinizde hiç salıncak kullanan kimse yokmu ya.. kızım 4 aylık 6.5 kilo salıncak almayı düşünüyorum.ama baktıklarım genelde hep 10 kiloya kadar kullanılıyor.pahalıda birşey alıp kullanamazsam diye düşünüyorum 10 kiloya kadar diyorlar ama belki daha fazla taşıyorlarmıdır?kullanan birileri varsa lütfen cevap yazsın ben karar verene kadar benimki 10 kilo olacak yoksa birde sadece peg peregoda gördüm o 12 kiloya kadar taşıyordu.

arkadaşlar içinizde hiç salıncak kullanan kimse yokmu ya.. kızım 4 aylık 6.5 kilo salıncak almayı düşünüyorum.ama baktıklarım genelde hep 10 kiloya kadar kullanılıyor.pahalıda birşey alıp kullanamazsam diye düşünüyorum 10 kiloya kadar diyorlar ama belki daha fazla taşıyorlarmıdır?kullanan birileri varsa lütfen cevap yazsın ben karar verene kadar benimki 10 kilo olacak yoksa birde sadece peg peregoda gördüm o 12 kiloya kadar taşıyordu.

Canım yine de sen bilirsin ama bizde de vardı 0 6 ay ideal bu salıncaklr için bence sen biraz geç kalmışsın! Cunku 6 aydan sonra sagdan soldan sarkmaya baslıyorlar sakatlaşıyor olay!!

Back