• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedro'nun minik evi:)

öncelikle eviniz çok güzel güle güle oturun. Koridordaki ayna ikili satılıyor diye biliyorum bende aldım fakat daha monte edilmedi siz diğerini nerede kullandınız

teşekkür ederim. Evet ikili aldım.
Biri koridorda diğeri de kapı girişinde kapının karşısında. Fotograflarda var galiba.iki kolona koydum tam tersi yönlerde ayrı ayrı.biri banyonun karşısında.

çok şirin bir ev .ayrıca sanki zorunluymuş gibi vitrin konsolla filan doldurmamışsınız ne kadar ferah temizliğide kolay olur.canım nacizane bir önerim var.mutfak perdesi ve masa örtüsü çok karışık desenli renk uyumu da yok çok göz yoruyor .imkanın varsa düz bişeylerle değiştir derim.bide gardrobunuz çok minik nasıl sığıyosunuz.şu aralar bizim en büyük sorunumuz dolaba sığamamak ta ondan sordum.neyse güle güle sağlıkla oturun şirin evinizde...

Ben kiptaş evlerine benzettim :) Güle güle oturun cnm.

çok şirin bir ev .ayrıca sanki zorunluymuş gibi vitrin konsolla filan doldurmamışsınız ne kadar ferah temizliğide kolay olur.canım nacizane bir önerim var.mutfak perdesi ve masa örtüsü çok karışık desenli renk uyumu da yok çok göz yoruyor .imkanın varsa düz bişeylerle değiştir derim.bide gardrobunuz çok minik nasıl sığıyosunuz.şu aralar bizim en büyük sorunumuz dolaba sığamamak ta ondan sordum.neyse güle güle sağlıkla oturun şirin evinizde...

canım evet iyi dikkat etmişsin. yeni evliyiz. her şeyi halledemedik daha. çok eksik var. masa örtüsü öylesine koyduğum bir şey. uygun bir örtü bulunca onu sereceğim. vitrin gibi şeyler hiç sevmiyoruz. teşekkür ederim yorumların için. gardrop evet küçük. oda küçük diye boğmayalım istedik. şu an tam sığıyoruz ama ileride nasıl olur bilemem. sağlıcakla kal..

güle güle oturun çok şirinler. :nazar:
Koltuğunun aynısının kırmızı siyahını iki gün önce aldım çeyiz için :) bi ev ortamında görmemiştim çok güzel duruyorlar. bi kere daha sevdim koltuğumu :16:

güle güle oturun çok şirinler. :nazar:
Koltuğunun aynısının kırmızı siyahını iki gün önce aldım çeyiz için :) bi ev ortamında görmemiştim çok güzel duruyorlar. Bi kere daha sevdim koltuğumu :16:

teşekkür ederim. Koltukların hayırlı olsun. Mutlu günlerde oturmanı dilerim. Koltuklar çok rahat. Rahatlık için doğru bir seçim. Bence de güzel görünüyorlar.:1::1::1:

Resimlere bakarken şunu hissettim:Huzur.
Ba-yıl-dım...

oturma odanı çok sevdim kanepeler çok rahar görünüyor ayrıca mutfak ve odadaki halını da çok beğendim.çok şirin bir ev güle güle otur inş... :)

canım evin çok şeker fazlalıklarla doldurmamışsın
hiç göz yormuyor ben çok beğendim huzurla otur inş.

Back
X