- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
-
- Konu Sahibi yapa_yalniz
Ne kadar acı değil mi ?...Vahdettin İnce: 13 Yaşındaki Çocuk Dini Nikahla Evlendirilebilir
Versiyon)bu bizi temsil edemez kınıyoruz
acıdan öteNe kadar acı değil mi ?...
Çok iyi yaptınız teşekkürler
Bu konuyla ilgili de imza kampanyası var.
https://www.change.org/p/cinsel-istismar-mağduru-tecavüzcüsüyle-evlendirilemez-tecavüzmeşrulaştırılamaz?source_location=discover_feed
Bunu da imzalamak gerekiyor bence.
Kimse istismarcısıyla evlendirilmemeli.
Bu kampanya açılmıyor? Hata verdi bende.
Demek ki şereften yoksun insanların kaldıramadığı bir sey var. Bu kampanyalarda.
Allah bin belâlarını versin.
Tecavüze göz yuman, sebep olan, sessiz kalan ses çıkartmayan herkesin canı yansın.
Vicdansız insanların olmadığı bir ülke istiyorum.
Ben dun imzaladigimda cok az bi sayi kalmisti. Istenen sayiya ulasilmis olabilirBu kampanya açılmıyor? Hata verdi bende.
Demek ki şereften yoksun insanların kaldıramadığı bir sey var. Bu kampanyalarda.
Allah bin belâlarını versin.
Tecavüze göz yuman, sebep olan, sessiz kalan ses çıkartmayan herkesin canı yansın.
Vicdansız insanların olmadığı bir ülke istiyorum.
Belki de istenen imzaya ulaşmıştır.
Change.org a girip devam eden kampanyalara bakabilirsiniznorada belki hala vardır.
Ben dun imzaladigimda cok az bi sayi kalmisti. Istenen sayiya ulasilmis olabilir
Epey uğraştıktan sonra imzaladım. Hata verdi sürekli.
300 bin kişi kalmıştı ben imzaladigimda.
Bugün umarım istenilen sayıya ulaşılmıştır.
Sorma bende onu facede gördüm neler neler yapiyorlar biz bilmiyoruz görmüyoruzDünya kafayı yemiş durumda.. 2-3 gündür pizzagate diye bir başlık okuyorum ekşi sözlükte, hala hazmedemedim. Amerikanın başındaki siyasilerin güçlü zenginlerin pedofili partilerinden kanıtlarıyla birlikte söz ediliyor. Üstüne bir de ülkemizde bu yasa tasarısı saçmalığı..
Allah'ım kıyamet kopsun diyorum bazen. Gerçekten kopsun ama. Hepimiz toptan yok olalım. Nedir bu çocukların bebeklerin çektiği?.. Erkek cinsinden midem bulanıyor artık...
Sorma bende onu facede gördüm neler neler yapiyorlar biz bilmiyoruz görmüyoruzsureyen gelen 300 çocuk mu 3bin çocuk mu ne kaybolmuş bu pisliklerden şüpheleniyorlardı zenginsen bu hayatta herşeyi yapabiliyorsun demek ki.
Detaylı düsünmek istemiyorum ama neler neler yaşiyor bu çocuklar kim bilir
Hostel filmi de zenginler herşeyi yaparı gösteriyordu bence de zaten böyle şeyler oluyor filmle kalmıyor maalesef