- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- Konu Sahibi yapa_yalniz
İmzaladimve patlastim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sormayın. burada kadının biri "atacaksın bunları içeri, cezaevindeki diğer mahkumlara karılık yapacaklar" yazmış. gülmüş bir de sonunda. nasıl hasta bir kafa, neresinden tutacağımı bilemedim. tecavüzü bir ceza yöntemi olarak görmesinin hastalığına mı değinsek, bunu karılık yapmak gibi akıl almaz bir lafla bağdaştırmasına mı değinsek?Pedofili ve bunun gibi bir sürü pisikolojik hasta insan var, hasta olduklarının farkında bile değiller Aile içinde yaşanılıp üstü kapatılan nice şeyler yaşanıyor bu ülkede,sırf bastırılmışlık ve rezil olma endişesinden. Aslında pedofili her yerde bizler bir can gidince Anlık farkındalık yaşıyoruz. Unutmayalım ırmak bizim çocuğumuz olabilirdi.
Bu düzenin farklı bi algısıda şöyle;
Bu ruhu pis kişiler için ceza ve adaleti cezaevlerindeki diğer sapık ruhlu kişilerden bekliyorsak eğer toplum olarak düşünce yapımız ve çözüm anlayışımızda bir sorun var.
Bence fedofili ve masumluk ayni cümlede kullanilamaz...boyle bir şeyin iftirasi olmaz .hirsizligin iftirasi olur,ihanetin de iftirasi olur ama bir çocuk bana zorla dokundu demez...ayrıca tabiki her sucda olduğu gibi bu suçlama içinde kanitlar gerek.biri size bu fedofoli deyipte astirilmazsiniz yani
Bende adalete güvenmiyorum,zaten suna eminim bu okuduklarimiz ve duyduklarimiz sadece çok cüzi azinliklar,buz daginin birde arka tarafi varki vicdan sahibi hic kimse nelerin olduğunu bilmek bile istemez...dediğin gibi öyle pislikler oluyorki ama en azindan bu sapik insanlar isin ucunda yakalanip asilmakda var diye belki yapma cüretini gösteremezler belki bir ihtimal bilemiyorum...aslinda bu isin en iyi yöntemi cocuklarimiza gerçekten iyi bir MAHREMİYET EGİTİMİ vermek ama sadece bu yeterli de değil küçük bir beden koca bir cusseye nazil karesi koyabilir ki...bilmiyorum cocuklarimin/diğer çocukların adina çok korkuyorum ama iste korkunun ötesinde bir şeyler yapmak gerek diye düşünüyorum bir imza ricasida bundan...hz İbrahim için bir damla su tasiyan karincayla alay geçilince karinca "belki koca ateşi bir damla suyla sonduremem ama tarafimi belli etmiş olurum demiş"biz sesimizi duyurmak için caba göster elimde en azindan tarafimiz belli olsun derim...
Ya şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum ama 12yasinda yani 7inci sınıf bir kız kendi isteğiyle gayette ilişkiye giriyor ve bunu özgürlük olarak gören aileler var maalesef... Hukuk toplumun gerisinden gelir arkadaşlar. Bizim toplumumuz artık bunu normallestirdi ki yasalar da normallestiriyor
Aynen canım hemen imzaladım çünkü bir an önce cezasız kalmasınlar dilerim Allah'tan.Aleme ibret meydanda sallandırılsınlar sapıklar.İmzaladım.
Bi yerlerinden asılsın şerefsizler.