pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Arkadaslar bu kimyasal hadim olayında kisi cinsel durtulerini tamamen birakiyor mu yoksa istese de yapamıyor mu?

Imzaladim. Hadım edilmesinler idam edilsinler bu sefer Hadim edildikleri için daha saçma sapan şeyler yaparlar allah bin belalarini versin

Pedofili ve bunun gibi bir sürü pisikolojik hasta insan var, hasta olduklarının farkında bile değiller Aile içinde yaşanılıp üstü kapatılan nice şeyler yaşanıyor bu ülkede,sırf bastırılmışlık ve rezil olma endişesinden. Aslında pedofili her yerde bizler bir can gidince Anlık farkındalık yaşıyoruz. Unutmayalım ırmak bizim çocuğumuz olabilirdi.
Bu düzenin farklı bi algısıda şöyle;
Bu ruhu pis kişiler için ceza ve adaleti cezaevlerindeki diğer sapık ruhlu kişilerden bekliyorsak eğer toplum olarak düşünce yapımız ve çözüm anlayışımızda bir sorun var.
ya sormayın. burada kadının biri "atacaksın bunları içeri, cezaevindeki diğer mahkumlara karılık yapacaklar" yazmış. gülmüş bir de sonunda. nasıl hasta bir kafa, neresinden tutacağımı bilemedim. tecavüzü bir ceza yöntemi olarak görmesinin hastalığına mı değinsek, bunu karılık yapmak gibi akıl almaz bir lafla bağdaştırmasına mı değinsek?
Böyle hasta kafalı insanlar bir penisin bir yere girmesini bir ceza gibi gördükleri için sokaklarda bu tecavüzcüler dolanıyor zaten. Penis cinsellik için kullanılan bir aracıdır, uzuvdur. Bir penis bir kadına ya da o penisi içine alan erkeğe yalnızca zevk ve haz verebilir. Siz bir cinsellik eylemini ceza gibi kodlayacak kadar hasta akıllı olduğunuz için, sizin yaydığınız bu kültürle beyinleri yıkanmış insanlar birilerine saldırmak için penislerini kullanmaya kalkıyorlar çünkü bir kişiye o şekilde saldırabileceklerini düşünüyorlar. Bu hastalıklı düşünceyi yaydığınız için tecavüzlerin suç ortağısınız. Karılık yapmak demiş ya bir de. Yazık ya düşünsene bu insanın evliliğinden ne hayır beklenir, cinsel hayatından ne hayır beklenir, doğurduğu yetiştirdiği çocuklardan ne hayır beklenir. Kafa komple hasta. Gitmiş. Sapık. Kafayı yemiş resmen. Acır mısın kızar mısın? Zavallı çünkü belli bunlar, böyle beyinleri yıkana yıkana, hasta hasta yetiştirilmişler. Yazık.

İlk başlatıldığı gün imzalamıştım. İnşallah bir sonuca varır da aleme ibret olsun diye meydanda asarlar o şerefsizleri!!!

Bu kampanyayı birileri açabilir elbette fakat site nasıl kendi düşünceleri dogrultusunda buna önayak olur?

İdamdan bahsediliyor kampanyada.

Pedofililer yüceltilsin vs dedigim yok ancak iftirayla hapse giren kişiler ne olacak? Canlarını nasıl geri getirmeyi planlıyorsunuz?

Böyle bir şeyi asla imzalamam, imzalamadım da.

Hele ki haksız suçlamalar ve yargılamalar nedeniyle mahvolan bir sürü hayat varken... Hükümetin başındaki insanlar dahi "kandırıldık" diyebiliyorken...

Cinsel istismarla ilgili yasalardaki cezalar bence de agırlaştırılmalı.

Fakat mevcut haliyle bile gerektigi şekilde uygulansa, hakedilen cezalar verilse, tahrik ya da iyi halden saçma sapan indirimler verilmese, tecavüzcüsü ile evlendirilmenin yolu açılmamış olsa adalet duygumuz bir nebze tatmin olurdu.

Vicdan rahatlatmak isterken başka birinin bir iftira yüzünden ölmesi karşısında vicdanınız aynı rahatlıkta olacak mı?

adaletin olmadığı dayıların kullanıldığı bir ülkede idam çözümü KOMİK önce adalet sistemi adalet olsun suçsuzlar içeri girmesin de onda sonra idam diye bağırırız

ehehe idam bi olsun pedofiliden çok "başka" kişiler idam edilir

Bence fedofili ve masumluk ayni cümlede kullanilamaz...boyle bir şeyin iftirasi olmaz .hirsizligin iftirasi olur,ihanetin de iftirasi olur ama bir çocuk bana zorla dokundu demez...ayrıca tabiki her sucda olduğu gibi bu suçlama içinde kanitlar gerek.biri size bu fedofoli deyipte astirilmazsiniz yani

Bende adalete güvenmiyorum,zaten suna eminim bu okuduklarimiz ve duyduklarimiz sadece çok cüzi azinliklar,buz daginin birde arka tarafi varki vicdan sahibi hic kimse nelerin olduğunu bilmek bile istemez...dediğin gibi öyle pislikler oluyorki ama en azindan bu sapik insanlar isin ucunda yakalanip asilmakda var diye belki yapma cüretini gösteremezler belki bir ihtimal bilemiyorum...aslinda bu isin en iyi yöntemi cocuklarimiza gerçekten iyi bir MAHREMİYET EGİTİMİ vermek ama sadece bu yeterli de değil küçük bir beden koca bir cusseye nazil karesi koyabilir ki...bilmiyorum cocuklarimin/diğer çocukların adina çok korkuyorum ama iste korkunun ötesinde bir şeyler yapmak gerek diye düşünüyorum bir imza ricasida bundan...hz İbrahim için bir damla su tasiyan karincayla alay geçilince karinca "belki koca ateşi bir damla suyla sonduremem ama tarafimi belli etmiş olurum demiş"biz sesimizi duyurmak için caba göster elimde en azindan tarafimiz belli olsun derim...

Yanılıyorsunuz. İnsanların menfaatleri için her türlü çirkinligi yapabilecegini düşünmemek fazlasıyla saflık olur.

Mesela subyancıların da varlıgına inanmak istemiyor insan, "küçücük yavrucuga nasıl yapar böyle bir şeyi" diyoruz ama yapan pislikler var mı? var.

Benzer şekilde "iftira atacak kadar serefsiz insan da yokmuş" gibi geliyor ama onlar da var.

Eğer sonunda ölmek ya da hadım edilmek var diyerek cayacaklarını zannediyorsanız yine yanılıyorsunuz.

Hırsızlıkta elin kesildigi ülkeler yok mu? Peki o ülkelerde hırsızlık son bulmuş mu?

Ben sizin cebinize bana ait bir esyayı gizlice atıp ya da caldıgım bir şeyi siz yapmışsınız gibi göstersem sonra da size hırsız desem şahitlik etsem sizin eliniz kesildiginde bu adaletsizlik olmayacak mı?
Bunun bir benzeri cinsel istismar icin de geçerli olabilir işte.

Ya şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum ama 12yasinda yani 7inci sınıf bir kız kendi isteğiyle gayette ilişkiye giriyor ve bunu özgürlük olarak gören aileler var maalesef... Hukuk toplumun gerisinden gelir arkadaşlar. Bizim toplumumuz artık bunu normallestirdi ki yasalar da normallestiriyor

Siz ne yazdıgınızın farkında mısınız?

"12 yaşındaki cocugun hormonları olmaz, ergenlige giremez vs" demiyor ki kimse. Ancak her ne olursa olsun o yaşta cocugun sözde istegi (!) ile herhangi bir şey olsa dahi o yaşta çocukların rızası diye birşey olmaz!

3 yaşındaki cocuk ve ablası da şekerle kandırılıp kendi istegi ile o eve gitmişler. Buna da mı rıza diyeceksiniz o zaman?

Hukuk toplumun gerisinden gelir deyip verdiginiz örnek ile şu an mevcut tüm suçları aklıyorsunuz. Azıcık ne yazdıgınıza dikkat edin.

X