• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedofili suçlar icin imza kampanyasi

Yargıya güvenmiyorum. Böyle adi pisliklere idam az bile gelir. Uykularım kaçıyor zavallı ırmak i düşündükçe :KK42:

Allahım ne ceza versek de o çocuk geri gelmeyecek, yaşadıkları aklımızdan çıkmayacak ve yüreğimiz soğumayacak.... artık son olsun yeter :KK42:

Ufacık bir katkı, belki bir farkındalık yaratır.. çocuklarınızı dinleyin onların anlattıklarını önemseyin, çocuklar bu tür konularda asla yalan söylemez.

İmzaladım.ama sokaklarımı dokulsek bilmiyorum.anneler olarak tencere tavamı calsak gunler gecelerce ortalıgı bırbırunemı katsakkı.yavrularımızı korumak için ne yapsak .....ciddi psikolojim bozuldu çocugumu kendimden sakınıyorum resmen nasıl okula göndericez dışarı gidecek bu çocuklar elbet bırgun yanımızda olmayacaklar.tum anneler işi gücümü bıraksın...12 yaş nedir yaaaa çocukkkk bunlar....bana versınler o pislikleri dişlerımle ,ellerimle ..... öldüreyim insanı zorla katıl yaparlar .allah göstermesin ama katil olurum diye düşünüyorum ...ulan eşin dostun çocuguna korkudan elimizi süremez hale geldik..allahım sen büyüksün aklımı koru.daha karnımdaki gelecek dunyaya sen biz annelere ayrı bir sabır ver ayy çok kötüyümmm

Pedofili ve bunun gibi bir sürü pisikolojik hasta insan var, hasta olduklarının farkında bile değiller Aile içinde yaşanılıp üstü kapatılan nice şeyler yaşanıyor bu ülkede,sırf bastırılmışlık ve rezil olma endişesinden. Aslında pedofili her yerde bizler bir can gidince Anlık farkındalık yaşıyoruz. Unutmayalım ırmak bizim çocuğumuz olabilirdi.
Bu düzenin farklı bi algısıda şöyle;
Bu ruhu pis kişiler için ceza ve adaleti cezaevlerindeki diğer sapık ruhlu kişilerden bekliyorsak eğer toplum olarak düşünce yapımız ve çözüm anlayışımızda bir sorun var.

İmzaladım ve imzalamaları için listemde kaç kişi varsa hepsine yolladım...

Birtanesinden gelen mesaj aynen şöyle
- böyle şeylerle ilgilenmiyorum-
Gözlerim yuvalarından fırladı bir anda... Nasıl yani??
-İlgilenmiyorum-
- (çırpınıyorum ki imzalasın) Ama Pedofili suçlar için imza kampanyası bu çocuk istismarını önlemek için çocuklara tecavüz eden şerefsizleri idam etmek için sen ben göz yumarsak, sahip çıkmazsak gün geçtikçe çoğalacak duyarsız davranmayalım...
-Aaa bilmiyordum o zaman imzalıyorum-

Kestirip atmak yerine madem bilmiyorsun pedofili nedir diye bir araştır bu insanlar ne için imza topluyor? ne için çırpınıyor diye düşün bir merak et be mübarek...
Gerçi yine de imzalamadı, imzalayanlar mail olarak mail kutuma düşüyor...

Yolladıklarımdan da SADECE 2 kişi imzalamış...

Biz TÜRK milleti bu kadar duyarlıyız işte...

-İlgilenmiyorum-
- (çırpınıyorum ki imzalasın) Ama Pedofili suçlar için imza kampanyası bu çocuk istismarını önlemek için çocuklara tecavüz eden şerefsizleri idam etmek için sen ben göz yumarsak, sahip çıkmazsak gün geçtikçe çoğalacak duyarsız davranmayalım...

Kestirip atmak yerine madem bilmiyorsun pedofili nedir diye bir araştır bu insanlar ne için imza topluyor? ne için çırpınıyor diye düşün bir merak et be mübarek...

bizim milet duyarli olsaydi zaten cok ileri bi millet olurduk diger arkadslarinda dedigi gibi niceleri var aile icin de ört baz ediliyor . aman kimse duymasin . ya o nun yasadigi psikoloji icindeki firtina kiyamet ne olucak..!

bizim milet duyarli olsaydi zaten cok ileri bi millet olurduk diger arkadslarinda dedigi gibi niceleri var aile icin de ört baz ediliyor . aman kimse duymasin . ya o nun yasadigi psikoloji icindeki firtina kiyamet ne olucak..!

İnsanlar ciddi duyarsız, kimsenin umurunda değil...
Açıklama yapmadan algılayamıyorlar yahu elinde telefon var bir aç araştır neymiş bakalım bu mevzu insanlar ne için uğraşıyor bu kadar...

Kimse kendi başına gelmeden bilemez, önce yaşayacaklar sonra çırpınacaklar bu böyle...

İnsanlar ciddi duyarsız, kimsenin umurunda değil...
Açıklama yapmadan algılayamıyorlar yahu elinde telefon var bir aç araştır neymiş bakalım bu mevzu insanlar ne için uğraşıyor bu kadar...

Kimse kendi başına gelmeden bilemez, önce yaşayacaklar sonra çırpınacaklar bu böyle...
bende muge anlida ogrendim ne oldugunu . ben orda her gorduklerimde kendimi sirkeliorum. ve daha dikkatli oluorum. orda avukati doktoru hepsi var . cocuklatimiza yaslilara yoldan gecene engelliye nasil davranilmali ne gibi bi yol izlemeli . kotulere nasil dikkat etmeli gibi hibi bircok sosyal paylasimda bulunuolar . cok seviyorum orayi izlemeyi

Dün kanim dondu resmen, facede gezinirken birinin paylasimina denk geldim bu sonki olaydaki serefsizin adina sayfa acilmis ve berat edilsin seklinde abuk sabuk payladimlar yapilmis. Bizim milletimiz ne zaman bu kadar acimasiz oldu? Sayfa eglence sayfasi güya! Böyle bi aciyla nasil eglenilir ya ? yenilir yutulur degil! Pedofiliyi destekleyen bunu kendine alay konusu yapan mahluklar bile yok edilsin!

-İlgilenmiyorum-

Bir kaç sayfa geride biri bana; "imzalamiyorum çünku bir yaptirimi olmaz" diye yazmis.tamam belki idam kanunu cikarilmaz ama farkindalik yaratmis oluruz belki daha farklı cezalar söz konusu olur dedim.e daha farklı cezalar için imza toplansin gerek var ki buna diye yazmis ne diyeyim ki simdi ben...zaten boşuna demiyorum milletçe biraz sağduyulu olsak inan boyle pislikler çok fazla tureyemezlerdi ama bizde bir bana dokunmayan yilan bin yasasin diye bir felsefeye sahip olduğumuz için hic bir halti duzeltemiyoruz...

Dün kanim dondu resmen, facede gezinirken birinin paylasimina denk geldim bu sonki olaydaki serefsizin adina sayfa acilmis ve berat edilsin seklinde abuk sabuk payladimlar yapilmis. Bizim milletimiz ne zaman bu kadar acimasiz oldu? Sayfa eglence sayfasi güya! Böyle bi aciyla nasil eglenilir ya ? yenilir yutulur degil! Pedofiliyi destekleyen bunu kendine alay konusu yapan mahluklar bile yok edilsin!
onlar da ya vatan hayinidir yada bu pislik adamin hastalik arkadaslaridir sallaa

Bir kaç sayfa geride biri bana; "imzalamiyorum çünku bir yaptirimi olmaz" diye yazmis.tamam belki idam kanunu cikarilmaz ama farkindalik yaratmis oluruz belki daha farklı cezalar söz konusu olur dedim.e daha farklı cezalar için imza toplansin gerek var ki buna diye yazmis ne diyeyim ki simdi ben...zaten boşuna demiyorum milletçe biraz sağduyulu olsak inan boyle pislikler çok fazla tureyemezlerdi ama bizde bir bana dokunmayan yilan bin yasasin diye bir felsefeye sahip olduğumuz için hic bir halti duzeltemiyoruz...
bana dokunmayan bin yasasin :D su hayatta en cok guldugum deyimdir. cunku o yilan dönüp dolasıp yine onu sokacak ya ni er yada gec . cunku bir pislik mikrop gibi turuolar . mutlaka kuyruk kuyruga degecek . . ama is isten gececek .

bende muge anlida ogrendim ne oldugunu . ben orda her gorduklerimde kendimi sirkeliorum. ve daha dikkatli oluorum. orda avukati doktoru hepsi var . cocuklatimiza yaslilara yoldan gecene engelliye nasil davranilmali ne gibi bi yol izlemeli . kotulere nasil dikkat etmeli gibi hibi bircok sosyal paylasimda bulunuolar . cok seviyorum orayi izlemeyi

O tarz programlar izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum çünkü psikolojim bozuluyor...

Bu olayı haberlerde seyrettim ve çıldırdığım nokta o şerefsizin "uzun yıllardır kimseyle beraber olmadım" diyerek güya kendini savunmaya çalıştığı nokta oldu...

Çocuklara karşı zaafım var ilgi duyuyorum diyor, Şimdide akıl hastasıyım diye ceza almamak için uğraşıyor... Tecavüze, öldürüp gömmeye aklı eriyor ama...

STK hadım cezası için uğraşıyormuş daha öncede çocuk istismarında bulunduğu için bu cezayı ilk verecekleri kişi bu şerefsiz olacakmış inşallah kabul görür de alır bu cezayı...

Haberlerde Suratını gördükçe iğreniyorum, yakınlarımda bir yerlerde olsa cezasını kendi ellerimle veririm yemin ediyorm allahın belası herif...

Back