- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi yapa_yalniz
İdamdan yana degilim ama imzaladim bu tarz insanlara vereceksin ostrojen hormonunu aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim milet duyarli olsaydi zaten cok ileri bi millet olurduk diger arkadslarinda dedigi gibi niceleri var aile icin de ört baz ediliyor . aman kimse duymasin . ya o nun yasadigi psikoloji icindeki firtina kiyamet ne olucak..!İmzaladım ve imzalamaları için listemde kaç kişi varsa hepsine yolladım...
Birtanesinden gelen mesaj aynen şöyle
- böyle şeylerle ilgilenmiyorum-
Gözlerim yuvalarından fırladı bir anda... Nasıl yani??
-İlgilenmiyorum-
- (çırpınıyorum ki imzalasın) Ama Pedofili suçlar için imza kampanyası bu çocuk istismarını önlemek için çocuklara tecavüz eden şerefsizleri idam etmek için sen ben göz yumarsak, sahip çıkmazsak gün geçtikçe çoğalacak duyarsız davranmayalım...
-Aaa bilmiyordum o zaman imzalıyorum-
Kestirip atmak yerine madem bilmiyorsun pedofili nedir diye bir araştır bu insanlar ne için imza topluyor? ne için çırpınıyor diye düşün bir merak et be mübarek...
Gerçi yine de imzalamadı, imzalayanlar mail olarak mail kutuma düşüyor...
Yolladıklarımdan da SADECE 2 kişi imzalamış...
Biz TÜRK milleti bu kadar duyarlıyız işte...
bizim milet duyarli olsaydi zaten cok ileri bi millet olurduk diger arkadslarinda dedigi gibi niceleri var aile icin de ört baz ediliyor . aman kimse duymasin . ya o nun yasadigi psikoloji icindeki firtina kiyamet ne olucak..!
bende muge anlida ogrendim ne oldugunu . ben orda her gorduklerimde kendimi sirkeliorum. ve daha dikkatli oluorum. orda avukati doktoru hepsi var . cocuklatimiza yaslilara yoldan gecene engelliye nasil davranilmali ne gibi bi yol izlemeli . kotulere nasil dikkat etmeli gibi hibi bircok sosyal paylasimda bulunuolar . cok seviyorum orayi izlemeyiİnsanlar ciddi duyarsız, kimsenin umurunda değil...
Açıklama yapmadan algılayamıyorlar yahu elinde telefon var bir aç araştır neymiş bakalım bu mevzu insanlar ne için uğraşıyor bu kadar...
Kimse kendi başına gelmeden bilemez, önce yaşayacaklar sonra çırpınacaklar bu böyle...
Bir kaç sayfa geride biri bana; "imzalamiyorum çünku bir yaptirimi olmaz" diye yazmis.tamam belki idam kanunu cikarilmaz ama farkindalik yaratmis oluruz belki daha farklı cezalar söz konusu olur dedim.e daha farklı cezalar için imza toplansin gerek var ki buna diye yazmis ne diyeyim ki simdi ben...zaten boşuna demiyorum milletçe biraz sağduyulu olsak inan boyle pislikler çok fazla tureyemezlerdi ama bizde bir bana dokunmayan yilan bin yasasin diye bir felsefeye sahip olduğumuz için hic bir halti duzeltemiyoruz...İmzaladım ve imzalamaları için listemde kaç kişi varsa hepsine yolladım...
Birtanesinden gelen mesaj aynen şöyle
- böyle şeylerle ilgilenmiyorum-
Gözlerim yuvalarından fırladı bir anda... Nasıl yani??
-İlgilenmiyorum-
- (çırpınıyorum ki imzalasın) Ama Pedofili suçlar için imza kampanyası bu çocuk istismarını önlemek için çocuklara tecavüz eden şerefsizleri idam etmek için sen ben göz yumarsak, sahip çıkmazsak gün geçtikçe çoğalacak duyarsız davranmayalım...
-Aaa bilmiyordum o zaman imzalıyorum-
Kestirip atmak yerine madem bilmiyorsun pedofili nedir diye bir araştır bu insanlar ne için imza topluyor? ne için çırpınıyor diye düşün bir merak et be mübarek...
Gerçi yine de imzalamadı, imzalayanlar mail olarak mail kutuma düşüyor...
Yolladıklarımdan da SADECE 2 kişi imzalamış...
Biz TÜRK milleti bu kadar duyarlıyız işte...
onlar da ya vatan hayinidir yada bu pislik adamin hastalik arkadaslaridir sallaaDün kanim dondu resmen, facede gezinirken birinin paylasimina denk geldim bu sonki olaydaki serefsizin adina sayfa acilmis ve berat edilsin seklinde abuk sabuk payladimlar yapilmis. Bizim milletimiz ne zaman bu kadar acimasiz oldu? Sayfa eglence sayfasi güya! Böyle bi aciyla nasil eglenilir ya ? yenilir yutulur degil! Pedofiliyi destekleyen bunu kendine alay konusu yapan mahluklar bile yok edilsin!
bana dokunmayan bin yasasin su hayatta en cok guldugum deyimdir. cunku o yilan dönüp dolasıp yine onu sokacak ya ni er yada gec . cunku bir pislik mikrop gibi turuolar . mutlaka kuyruk kuyruga degecek . . ama is isten gececek .Bir kaç sayfa geride biri bana; "imzalamiyorum çünku bir yaptirimi olmaz" diye yazmis.tamam belki idam kanunu cikarilmaz ama farkindalik yaratmis oluruz belki daha farklı cezalar söz konusu olur dedim.e daha farklı cezalar için imza toplansin gerek var ki buna diye yazmis ne diyeyim ki simdi ben...zaten boşuna demiyorum milletçe biraz sağduyulu olsak inan boyle pislikler çok fazla tureyemezlerdi ama bizde bir bana dokunmayan yilan bin yasasin diye bir felsefeye sahip olduğumuz için hic bir halti duzeltemiyoruz...
bende muge anlida ogrendim ne oldugunu . ben orda her gorduklerimde kendimi sirkeliorum. ve daha dikkatli oluorum. orda avukati doktoru hepsi var . cocuklatimiza yaslilara yoldan gecene engelliye nasil davranilmali ne gibi bi yol izlemeli . kotulere nasil dikkat etmeli gibi hibi bircok sosyal paylasimda bulunuolar . cok seviyorum orayi izlemeyi