• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedodontist

Yanı 2.5 yaşındayken anestezi olmadan düzgünce oturdu mu koltukta hiç mi korkmadi
Evet önce anlamadi.diktor dışını gidiklicam dedi.guldu.agzini kapamak istedi tam dolgu yapılıyordu.bir dakka ağzını kapanması için tuttum çocuğu.dolgusu tamamdı.sasirdim.ozelde beş dış demsilerdi.bir dış dilgulukmus sadece .anesteziye gerek yokmus

Yanı 2.5 yaşındayken anestezi olmadan düzgünce oturdu mu koltukta hiç mi korkmadi
Sakın fakülte denediği sürece çocuğa genel aneztezi verdirme.bizzat yaşadım.o zaman doktorumuz fakültede asistandi.simdi İstanbul'da muayenehane açmış.isi biliyordu.bir de günde bir sürü hasta görüyorlar.surekli tecrübeleri var.asistanlar da iyi.benim disime dışarda kanal dddiler.fakultede dolguyla sorun çözüldü.hem de asistan yaptı dişimi.ben memnun kaldim

Valla ben dış konusunda hassasim.fakulte hariç hicbi yere de güvenemiyorum.su an altı ayda bir de oğlumu onu dişe goturuyorum.kalp sorunu var.disleri çok onemli

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar ceza aldım bu konu yüzünden o yüzden cevap veremedim mesajlarınıza cevap veren tüm arkadaşlarıma tekrar cokkk teşekkür ederim

Valla ben dış konusunda hassasim.fakulte hariç hicbi yere de güvenemiyorum.su an altı ayda bir de oğlumu onu dişe goturuyorum.kalp sorunu var.disleri çok onemli
Merhaba, arada bayağı zaman geçsede bu forumu bulunca sormak istedim. Fakülte ne demek acaba. İstanbul'a var mı. Kızım 5 yaşında, dişi ağrıyor onun için arıyorum.

Back