Fakülteye git.ozelde uyutacaklardu oğlumu.fakultede sıfır aneztezi ile tedavi oldu.ve fakültedekiler daha basarililar2.5 yasindaki oğlumun arka azı dişlerinde azcik çürümeler başlamış kızlar benimle aynı durumda olup da 2 yaş civarında bebegine dolgu diş tedavisi yaptıran arkadaşım varmıdır aranızda acaba bi de mugla merkezde pedodontist konusunda sıkıntı var aydın izmir denizli civarında önerebileceğiniz pedodontist isimlerini paylasirsaniz sevinirim cokk teşekkür ederim simdiden
Aynen oyle.Arkadaşlar bilmiyorum sizin için sorun mu da bir uyarayım dedim;
Bence buraya şehir vb. bilgileri çok fazla vermeyin. Biliyorsunuz herkes buralara ulaşabiliyor kimliğiniz ifşa olabilir.
Mesela siz 2016 da uçak yolculuğu ile ilgili konu açmışsınız ve 12 ayylık hamile imişsiniz aralıkta. 23 haziranda doğum yapmışsınız ailenizin yanında ve amcaoğlunuzun düğüne ile ilgili eşinizle sorun yaşamaşsınız. Ve bu aralar çocuğunuzun diş çürüme sorunu var. Eşiniz büyük ihtimal burada biraz baksa bu konulardan siz olduğunuzu ya da sizi yakından tanıyan birisi (görümce, elti) kim olduğunuzu anlayabilir.
Buraya kadar sorun yok ama sonuçta burada çok çeşitli konular açıyor insanlar. Sizin konularını takip edebilir, öğrenmemeleri gereken şeyleri öğrenebilirler...
Bu belki sizin için sorun değil ama ben genel bir uyarı yapmak istedim..
Yapılıyor.bilgi yanlış 2.5 yaşında ilk 3.5 yaşında ikinci doldu yapıldı oğluma.fakultedeBenim kızıma hiç bir şey yapmamıştı devlet hastanesj
4 yaşından önce uygulama yapmıyorlar mis öyle söylemişti
Merhaba Bu profil gizleme olayı nasıloluyor bazı üyeler yapıyor ben de yaptım ama oldu mu bilmiyorumArkadaşlar bilmiyorum sizin için sorun mu da bir uyarayım dedim;
Bence buraya şehir vb. bilgileri çok fazla vermeyin. Biliyorsunuz herkes buralara ulaşabiliyor kimliğiniz ifşa olabilir.
Mesela siz 2016 da uçak yolculuğu ile ilgili konu açmışsınız ve 12 ayylık hamile imişsiniz aralıkta. 23 haziranda doğum yapmışsınız ailenizin yanında ve amcaoğlunuzun düğüne ile ilgili eşinizle sorun yaşamaşsınız. Ve bu aralar çocuğunuzun diş çürüme sorunu var. Eşiniz büyük ihtimal burada biraz baksa bu konulardan siz olduğunuzu ya da sizi yakından tanıyan birisi (görümce, elti) kim olduğunuzu anlayabilir.
Buraya kadar sorun yok ama sonuçta burada çok çeşitli konular açıyor insanlar. Sizin konularını takip edebilir, öğrenmemeleri gereken şeyleri öğrenebilirler...
Bu belki sizin için sorun değil ama ben genel bir uyarı yapmak istedim..
Bildiğim kadarıyla üniv.hastanesine henüz pedodontist atanmadı o yüzden daha büyük bi ilde dr için fikir almak istemistimFakülteye git.ozelde uyutacaklardu oğlumu.fakultede sıfır aneztezi ile tedavi oldu.ve fakültedekiler daha basarililar
Peki süreç nasil oldu arkafasim bana azcik bilgi verirmisinYapılıyor.bilgi yanlış 2.5 yaşında ilk 3.5 yaşında ikinci doldu yapıldı oğluma.fakultede
profildeki gizlilik ayarlarından oluyor, yapmışsınız zaten siz.ama konular googleda açıkça görülüyor onu gizleseniz bile.Merhaba Bu profil gizleme olayı nasıloluyor bazı üyeler yapıyor ben de yaptım ama oldu mu bilmiyorum
O yapılmıyor diye biliyorum yoksa yapılıyor muprofildeki gizlilik ayarlarından oluyor, yapmışsınız zaten siz.ama konular googleda açıkça görülüyor onu gizleseniz bile.
Pardon yanlış okumuşum evet o yapılmıyorprofildeki gizlilik ayarlarından oluyor, yapmışsınız zaten siz.ama konular googleda açıkça görülüyor onu gizleseniz bile.
durumuna bağlı o.benim de yeğenimi istanbulda çapa gördü 4 yaşındayken, yapmadı bu yaşta yapılması doğru değil zaten hem bunlar süt dişleri hiç gerek yok zaten dökülecekler dedi yapmadı.en iyisi bir üniversite hastanesinin görmesi, konu sahibi öyle bir hastaneye gitmeye bak eğer imkanın varsa şehir değiştir ama özele gitme.yetişkin için bile dişte iyi bir özel bulmak çok sıkıntı ki ben istanbuldayım.Yapılıyor.bilgi yanlış 2.5 yaşında ilk 3.5 yaşında ikinci doldu yapıldı oğluma.fakultede
konuları google a kapatmak mı? yok o yapılamıyor bu siteye giren herkes konuların tamamını okuyabilirO yapılmıyor diye biliyorum yoksa yapılıyor mu
Aynı gün İcinde dolgusu yapıldı.cok memnun kaldık.aneztezisiz.ben fakülteye çok güveniyorum.ben omu ye götürdüm.omu bin diş bölümü harika.sonra kendim de gidiyorum.dis tedavilerini hep omu de yaptırırım.arkadaslarom da memnunlar.konu cocuksa fakülteden başka yere goturmem.onlara acayip guveniyirum.ben Samsun'da yaşıyorum.izmir de de fakülte var şanırimPeki süreç nasil oldu arkafasim bana azcik bilgi verirmisin
Köpek dişinde idi bizim oğlanın.12 yasada değişiyordu.dolfu sarttidurumuna bağlı o.benim de yeğenimi istanbulda çapa gördü 4 yaşındayken, yapmadı bu yaşta yapılması doğru değil zaten hem bunlar süt dişleri hiç gerek yok zaten dökülecekler dedi yapmadı.en iyisi bir üniversite hastanesinin görmesi, konu sahibi öyle bir hastaneye gitmeye bak eğer imkanın varsa şehir değiştir ama özele gitme.yetişkin için bile dişte iyi bir özel bulmak çok sıkıntı ki ben istanbuldayım.
Yanı 2.5 yaşındayken anestezi olmadan düzgünce oturdu mu koltukta hiç mi korkmadiAynı gün İcinde dolgusu yapıldı.cok memnun kaldık.aneztezisiz.ben fakülteye çok güveniyorum.ben omu ye götürdüm.omu bin diş bölümü harika.sonra kendim de gidiyorum.dis tedavilerini hep omu de yaptırırım.arkadaslarom da memnunlar.konu cocuksa fakülteden başka yere goturmem.onlara acayip guveniyirum.ben Samsun'da yaşıyorum.izmir de de fakülte var şanırim
Fakülte ye gitmedim hiçYapılıyor.bilgi yanlış 2.5 yaşında ilk 3.5 yaşında ikinci doldu yapıldı oğluma.fakultede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?