Pedodontist

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
34
2.5 yasindaki oğlumun arka azı dişlerinde azcik çürümeler başlamış kızlar benimle aynı durumda olup da 2 yaş civarında bebegine dolgu diş tedavisi yaptıran arkadaşım varmıdır aranızda acaba bi de mugla merkezde pedodontist konusunda sıkıntı var aydın izmir denizli civarında önerebileceğiniz pedodontist isimlerini paylasirsaniz sevinirim cokk teşekkür ederim simdiden

Arkadaşlar bilmiyorum sizin için sorun mu da bir uyarayım dedim;

Bence buraya şehir vb. bilgileri çok fazla vermeyin. Biliyorsunuz herkes buralara ulaşabiliyor kimliğiniz ifşa olabilir.

Mesela siz 2016 da uçak yolculuğu ile ilgili konu açmışsınız ve 12 ayylık hamile imişsiniz aralıkta. 23 haziranda doğum yapmışsınız ailenizin yanında ve amcaoğlunuzun düğüne ile ilgili eşinizle sorun yaşamaşsınız. Ve bu aralar çocuğunuzun diş çürüme sorunu var. Eşiniz büyük ihtimal burada biraz baksa bu konulardan siz olduğunuzu ya da sizi yakından tanıyan birisi (görümce, elti) kim olduğunuzu anlayabilir.

Buraya kadar sorun yok ama sonuçta burada çok çeşitli konular açıyor insanlar. Sizin konularını takip edebilir, öğrenmemeleri gereken şeyleri öğrenebilirler...

Bu belki sizin için sorun değil ama ben genel bir uyarı yapmak istedim..

Fakülteye git.ozelde uyutacaklardu oğlumu.fakultede sıfır aneztezi ile tedavi oldu.ve fakültedekiler daha basarililar

Aynen oyle.
Ben de sadece bir gunlugune beraber calistigim kiz tarafından tanindim. Hem de ilk ve son görüşmemizin ustunden 2 sene geçmişken
Nereden nereye yani
Neyse ki coook cici bir kizdi S superisi96
Ama eger akrabam - simdiki is arkadasim falan olsa gerilirdim. Nelerimizi nelerimizi yaziyoruZ yani.

Merhaba Bu profil gizleme olayı nasıloluyor bazı üyeler yapıyor ben de yaptım ama oldu mu bilmiyorum

Yapılıyor.bilgi yanlış 2.5 yaşında ilk 3.5 yaşında ikinci doldu yapıldı oğluma.fakultede
durumuna bağlı o.benim de yeğenimi istanbulda çapa gördü 4 yaşındayken, yapmadı bu yaşta yapılması doğru değil zaten hem bunlar süt dişleri hiç gerek yok zaten dökülecekler dedi yapmadı.en iyisi bir üniversite hastanesinin görmesi, konu sahibi öyle bir hastaneye gitmeye bak eğer imkanın varsa şehir değiştir ama özele gitme.yetişkin için bile dişte iyi bir özel bulmak çok sıkıntı ki ben istanbuldayım.

Peki süreç nasil oldu arkafasim bana azcik bilgi verirmisin
Aynı gün İcinde dolgusu yapıldı.cok memnun kaldık.aneztezisiz.ben fakülteye çok güveniyorum.ben omu ye götürdüm.omu bin diş bölümü harika.sonra kendim de gidiyorum.dis tedavilerini hep omu de yaptırırım.arkadaslarom da memnunlar.konu cocuksa fakülteden başka yere goturmem.onlara acayip guveniyirum.ben Samsun'da yaşıyorum.izmir de de fakülte var şanırim

Köpek dişinde idi bizim oğlanın.12 yasada değişiyordu.dolfu sartti

Merhaba muglada pedodonti bölümü yok.denizlide üni hastanesinde var orayı öneririm ve 2,5 yaşında da tedavi yapılıyor gecikmeden tedavi ettirmeni öneririm zira hastanede sıra var bir an önce al randevunu.

Iyi aksamlar. Benimde oglumun alt arka azilarda curuk vardi ozelde yaptirdik. Sedasyonla uyuttular. Yanliz oglumun dis gicirdatmasi vardi sorun olacagini dusunmemistim fakat simdi gece dislerini sikmaktan alt azilarda yeniden kirilma oldu. Henuz tekrar gidemedik. Sizin sorunuzla pek ilgisi yok ama yazayim istedim sizde de boyle bir sorun varsa doktorunuzla paylasin. Ben soylemek aklima gelmedigi icin cok uzuldum

Yanı 2.5 yaşındayken anestezi olmadan düzgünce oturdu mu koltukta hiç mi korkmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…