Pedi değiştirirken kuruyan kan noktalarının dökülmesi ?

Gençlikte ağır depresyon geçirmiştim, ilacı biraz geç içsem 24 saat uyuyordum, o zaman oluyordu bu.

Pedi yalnızca dolduğu zaman mı değiştiriyorsun? Sağlık açısından onu sık sık değiştirmeye devam etmen gerekiyor sözde okb’li belirsiz kişi

Yani değiştirmediğiniz pedle nasıl rahat edebiliyosunuz. Yoğunken bile pedden çok rahatsız oluyorum ben. Yoğunluğum bittiğinde pamuk kullanıyorum her tuvalete çıktığımda değiştirmiş oluyorum hem ped gibi havasız kalmıyo o bölge hemde taharetle temizliğini yapıyorum ki aman mantar olmasın enfeksiyon olmasın diye.

Lavaboya ped koyma.Orada abdest alınıyor.Pamukcukalri diyorsan iç kısmı wc de erime ihtimali de yok.Guzelce sar.Cope at.Veya poşet veya havlu kağıda sar.

Kokar!
Kokar!
Illa kan olmasina gerek yok, ben bazen bembeyaz ped değiştiriyorum, kokar, yemin ederim yüzümü buruşturdum

Bende enfeksiyon var.Ama benim enfeksiyonum çok kafein tüketmekten.

Ortaokuldayiz, sinifta nasil bir koku, ölürsünüz.
Zil çaldı öğretmen dedi ki "erkekler siz çıkın kizlar siz bir kalın", "kizlar bu ped kokusu, buyuk ihtimal vakit bulup degistiremediniz, regl olaniniz varsa pedini değiştirsin". Rabbime şükürler olsun ki o ara regl değildim, regl değilken bu kadar travma oldu bende, bir de o konusma esnasinda regl olmuş olsaydim ölürdüm herhalde. 35 yaşındayım, hala regl isem esim gelip dizime yatmak istese yatırmam, kendime kendime kokuyormuşum gibi hissediyorum =(

Günlük ped kullan o bahsettigin kahverengi akıntı için onu da saat başı değiştir. Kurumaz

Az gelmesi çok gelmesi konu değil burada. Hijyen sebebiyle ped sık sık değiştirilmeli. Koku yapar zaten en başta. Yani 10 saat kalsa anca kurur kan herhalde ben hayatımda hiç görmedim. Uzmanlar 3-5 saatte bir değiştirilmesini tavsiye ediyorlar.

Muhtemelen ped uzun süre kaldığı için kuruyup öyle oluyordur temizleme faslında dikkat etmeniz iyi bişey aslında ama daha kısa aralıklarla degisirseniz bu kadar uğraşmış olursunuz. Okb içinde destek alıyor musunuz daha sağlıklı yönlendirilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…