- 21 Şubat 2023
- 9
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi belirsizkisi
İlk defa böyle bir şey duyuyorum
Günde 1 tane galibaNeredeyse 20 senedir adet görüyorum çok absürt günler dışında kasığıma kan da bulaşmadı kurumuş kan da dökülmedi. Ne kadarda bir değiştiriyorsunuz siz pedi yahu
Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de bende de kuruyup dökülme durumu olmuyor. Ama son günlerinde az miktarda geldiği için pedimi sık sık değiştirmem gerekmiyor o da zaten az miktarda geldiği için ped de kurumuş oluyor ilk günlerinde yoğun geldiği için kuruma durumu da olmuyor tabiiPedi yıllık mı takıyorsunuz? 2-3 saatte bir değiştirin, kuruyana kadar beklenir mi? Okb sahibi olduğunuza inanamadım
Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de bende de kuruyup dökülme durumu olmuyor. Ama son günlerinde az miktarda geldiği için pedimi sık sık değiştirmem gerekmiyor o da zaten az miktarda geldiği için ped de kurumuş oluyor ilk günlerinde yoğun geldiği için kuruma durumu da olmuyor tabii
Obsesif kompulsif bozukluk.Okb nedir biri beni aydınlatsın
Teşekkür ederimObsesif kompulsif bozukluk.
Takıntılı kişilerin kendini sürekli tekrar eden davranışlar içinde bulması gibi bir şey.
Son günlerde damla damla kanamalar için günlük ped kullanabilirsiniz. Sık değiştirdiğiniz takdirde sorun kalmayacaktır.Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de bende de kuruyup dökülme durumu olmuyor. Ama son günlerinde az miktarda geldiği için pedimi sık sık değiştirmem gerekmiyor o da zaten az miktarda geldiği için ped de kurumuş oluyor ilk günlerinde yoğun geldiği için kuruma durumu da olmuyor tabii
Yıllık takmakla ne alakası var bu durum âdetimin son günlerinde olduğu ve az miktarda geldiği için tabii ki ilk günlerim de ki kadar sık sık değiştirmiyorum zaten bu durum son günlerinde olduğu ve kan (hatta kahverengi leke) az miktarda geldiği için kuruyup dökülme durumu oluyor ilk günlerin de benPedi yıllık mı takıyorsunuz? 2-3 saatte bir değiştirin, kuruyana kadar beklenir mi? Okb sahibi olduğunuza inanamadım
Zaten muhtemelen normal bir şekilde iç çamaşırınızı aşağı indirip pedi katlayarak iç çamaşırınızdan çıkardığınız da dökülüp dökülmediğini siz de anlayamazsınız ama iç çamaşırınızı çıkarıp pedi lavabonun , küvetin ve ya beyaz bir yerin üzerinde çıkarırsanız fark edebilirsiniz .Bunca yıldır ped kullanıyorum, hiç pedimde kan kurumadı.