- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beril sevin
Eski konularımı bilen bilir. 2 çocuguma tek başıma bakıyorum. Kızımla sorunumuz yok. Oğlum 4 yaşında ve meraklı ve çok hızlı bir çocuk, kreşe 3 hafta önce başladı fakat hala alışamadı, okulun kapısında bekliyorum. Bir kez yangın merdiveninden okul dışına çıktı. Müdür ve öğretmen her ihtimale karşı benim bahçede beklememi söyledi. 2 hafta kadar sürecek bu durum. Hasta hasta soğukta beklemeyi takmıyorum ama bu durum beni çok üzüyor. Dün yine yemekhaneden kalkmış farklı bi sınıfa gitmiş oturmuş oyuncak oynuyormuş. Öğretmen beni aradı ve oğlun yok dedi, diğer çocukları bırakıp arayamıyorum dedi, ben çaresizce dışarıda beklerken görevli ablalar buldu oğlumu.
Kreş den alma gibi bir düşüncem yok çünkü çalışmayı düşünüyorum bir kaç ay sonra,
Pedegog a gitmeyi düşünüyorum ama devlet hastanelerinde pedegog var mı bilmiyorum, fikri olan yazabilir mi
Kreş den alma gibi bir düşüncem yok çünkü çalışmayı düşünüyorum bir kaç ay sonra,
Pedegog a gitmeyi düşünüyorum ama devlet hastanelerinde pedegog var mı bilmiyorum, fikri olan yazabilir mi