Pedagojik Formasyon Hakkında

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
merhaba arkadaşlar. ben turizm işletmeciliği ve otelcilik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. seneye formasyon almayı düşünüyorum. okulumda bizim için bu eğitim veriliyor. ama internette yorumları okuyunca epey umutsuzluğa kapıldım. formasyon alsak da atanamıyoruz diye. siz ne düşünüyorsunuz? almamı tavsiye eder misiniz? alırsam atanır mıyım?

Şansını denemelisin bence canım atanıp atanmamak kısmet işi hiç belli olmaz kpss ye iyi çalışırsan atanırsın 100 kişi bile alınsa neden bunlardan biri sen olmayasın değil mi? bence formasyonunu al elinde böyle bir şans varken

ben de böyle düşünmüştüm, motive ettiniz beni. o kadar demoralize oldum ki internette yorumları okuyunca. teşekkür ederim :)

Rica ederim canım bende formasyon alıyorum herşey gönlünce olsun
çok teşekkür ederim :) sizin de her şey gönlünüzce olsun :) bu arada öğrenci misiniz? ben okurken alacağım formasyon. zorlanır mıyım? formasyon hakkında pek bir bilgim yokta, size sorayım dedim :)

çok teşekkür ederim :) sizin de her şey gönlünüzce olsun :) bu arada öğrenci misiniz? ben okurken alacağım formasyon. zorlanır mıyım? formasyon hakkında pek bir bilgim yokta, size sorayım dedim :)
Yok canım ben mezunum aldığın okula göre değişir bence bizim çok yoğun değil ama yinede insan yoruluyor staj da var senin okul olduğu için daha yorucu olur muhtemelen ama dersler zevkli bence ben seviyorum :)

Tam bilmiyorum ama benim arkadaşım turizm ve otelcilik öğretmenliği idi sanırım onu okudu ve mezun olur olmaz çok düşük bir puanla hiç hazirlanmadan teknoloji ve tasarim öğretmeni olarak ıstanbul sarıyere atandı bundan 5-6 yıl önce.O döneme has mıydı bilmiyorum ama.

Yok canım ben mezunum aldığın okula göre değişir bence bizim çok yoğun değil ama yinede insan yoruluyor staj da var senin okul olduğu için daha yorucu olur muhtemelen ama dersler zevkli bence ben seviyorum :)
Hangi bölümden alıyorsunuz.benimde yarin derslerim başlıyor.

öğretmenliğini okuduğu için daha rahat olmuş sanırım atanması. benim bölümüm öğretmenlik değil. teşekkür ederim yorumunuz için :) umarım bende de öyle bir şans olur.

Selamlar,
Çocuğunuz bu yaşlarda tehlike altında.
Telefonlarında kimlerle konuştuklarını, okulda oyun oynayıp oynamadığını, web sitesi geçmişini tek bir ürünle kontrol edebilirsiniz.http://unbouncepages.com/smartchild/ ücretsiz denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…