PEDAGOJİK FORMASYON 2016!!!!!!!!

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
31
Arkadaşlar belki bilginiz vardır. Ben gsf müzik bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim pedagojik formasyon alırsam öğretmen olabiliyorum. Şimdi geçen sene 10 bin kontenjanla formasyon verildi şöyleki bizim bölümde ilk 15 kişiye sonra bi 15 kişiye daha sonra agnosu 2.04 olana kadar verildi. Size sorum bu sene 15 bin kontenjan verilmiş bu sene de geçen seneki gibi olurmu benim agnım 2.75 sizce alabilme şansım nedir. Eminim bu sitede öğretmen ve öğrenci arkadaşlar vardır lütfen düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

Saçmalıyorsunuz şu an. Benim bölümüm hakkında bilginiz varsa konuşun lütfen. Kime sorarsanız sorun güzel sanatlar fakültesi müzik eğitimi eğitin fakültesi müzik bölünü eğitiminden derinlemesine 10 kat daha iyidir. Bu bilgiye sahipseniz konuşun. Herşey zaten formasyonla bitmiyor kpss de bitiyor. Siz bir hak iddia edemezsiniz siz tek bir sınavla girerken biz müzik iöin üç sınava dahi girip yetenek puanıyla kaxanıyoruz. Biraz bilgi edinip sonra konuşun.

Saçmalıyorsunuz şu an. Benim bölümüm hakkında bilginiz varsa konuşun lütfen. Kime sorarsanız sorun güzel sanatlar fakültesi müzik eğitimi eğitin fakültesi müzik bölünü eğitiminden derinlemesine 10 kat daha iyidir. Bu bilgiye sahipseniz konuşun. Herşey zaten formasyonla bitmiyor kpss de bitiyor. Siz bir hak iddia edemezsiniz siz tek bir sınavla girerken biz müzik iöin üç sınava dahi girip yetenek puanıyla kaxanıyoruz. Biraz bilgi edinip sonra konuşun.
Ayni sey..egitim fakultesiyle muzik bolumu arasinda daglar kadar fark var.gidin o engin muzik bilginizle alakali isler yapin..
Yeterince atanamayan magdur ogretmen varken size ihtiyac yok inanin.
Zamaninda kazanamadiniz degil mi??
Seciminizi yaptiniz bitti.niye yer isgal ediyorsunuz..bu konuda dava acmaya hazirlaniyorum..yakinda hepsi kalkacak insallah..bosuna ugrasmayin sizde...

Sizin gocunduğunhz nokta nedir yani kpss de zaten bir sınav ve atama işlemi bu sınavla oluyor. Sizin gocunduğunuz nokta ne biliyormusunuz bölümlerde okuyanların kapasitesi sizden daha iyi ezber yeteneği problem odaklı oldukları için ( bu yöntemleri bölümlerde kazandıkları için ) bundan korkuyorsunuz çünkü kpss de atanan lar bölüm mezunları oluyor haklısınız kaygılarınızda... Ayrıca buyrun davanızdan alıkoymayayım en azından davanızın yolunda tükenirsiniz sonuç alamasanız bile.

Ayrıca kazanamadığınız için o bölümlere gidiyorsunuz diyorsunuz ya hiç bir bilginiz yok bu konuda cehaletinizi belli ediyorsunuz çünkü mesela kendi bölümüm adına müzik adına önemli bir ders 4 saat verilirken e.f 2 saat veriliyor. Bu yüzden biz daha yetenekli kabul ediliyoruz genellemede.

Ayrıca kazanamadığınız için o bölümlere gidiyorsunuz diyorsunuz ya hiç bir bilginiz yok bu konuda cehaletinizi belli ediyorsunuz çünkü mesela kendi bölümüm adına müzik adına önemli bir ders 4 saat verilirken e.f 2 saat veriliyor. Bu yüzden biz daha yetenekli kabul ediliyoruz genellemede.
Bak guzelim.ben resim ogretmenligi mezunuyum.3 yil kolejde ogretmenlik yaptim.kolejimizde ben disinda resim bolumu mezunu olup uyduruk formasyonuyla calisan hocamiz vardi..hicbirsey hicbirsey yapamadi..ne cocuk gelisimindenhab erdar ne cocuklari bulunduklari donemin gerektirdigi etkinlik becerilerden haberdar ne ogrenme psikolojisinden.

Cahil olan sizsiniz..
Ogretmenlikte sadece muzik dersi alsaydi o zaman adi egitim fakultesi olmazdi..sizin yarim donemde alacaginiz o formasyonun biz 4 yil alasini aldik.
Yalnizca ogretimdegil egitim gorduk.

Siz genellemenin icindesiniz...merak etmeyin onumuzdeki yil icinde yapilanma olacak...yillardir yapilan koca bir haksizlik var.
Hemsire nasil laborantlik yapmiyoraa alancilarda yapmasin.herkes kendi meslegini yapsa bu yigilmalar azalacak..
Yettiniz inanin..
Resim bolumu okuyan esimin akrabasinin kizi var..hem resim yapma ve sanat tarihi konusundan yanimdan gecemez..yarim donem formasyon ile simdi kpssye hazrlaniyrdu.sinavdan 4p aldi..oyle kolay olmuyor o isler cankus..
Ha bu arada zaten siz 50 ile atanacak kadar dusuk puanla ataniyorsunyz.formasyon alsaniz bile cok dusuk puanla gidiyorsunuz.yani kapasitenizi hic zorlamazsiniz

Resimcisiniz ve bunları rahatlıkla söylemeniz çok enteresan. Eğitim aldığınız fakulte kalitesi aldığınız eğitim kalitesi ile ilgili yorum yapmışsınız. Benim okuduğum üni nin de eğitim fakultesindeki öğrencilerin hiç biri yanımdan geçemez. Bu üniversitenin eğitim kalitesine bağlıdır ne anlattığınıza dikkat edin. Eğitim dediğiniz şeyi formasyonla değil kaliteli öğretmenlerle alırsınız. Şu ana kadar çoçuk psikolojisi nin müziksel algılarla yönetimini pedagojik formasyon programında verilmedi. Verilmeyecekte... Sizin kazanamadığınız için bölüme gidiyorsunuz dediğiniz fakülteye yılda on kişi alınıyor. Devlet üniversitesi... Bu yüzden kapasitenizi ortaya koyacak hareketler yapmayın yakışmıyor formasyon sahibi eğitimli birine... Yetenek eğitimi veren ama sizin yeteneğiniz yetmediği fakat puanınızın yettiği bir fakülteye girmiş olmanız size benim karşımda konuşma hakkını vermez.

Tartışmaya girip elit bir konuşma yapamayacak, kaçacak kadar da üzgünüm ama bilgisiz ve cahilsiniz... :KK43:

Ayrıca kpss yi kazanamayacağınız ve bölümdeki arkadaşlarınızın kazanacağını bildiğiniz için insanların haklarına tecavüz etmeniz sizi 3 yıl değil bir 30 yıl daha özel okula mahkum eder üzgünüm. Madem öss de çok zekisiniz e.f kazandınız buyrun aynı zekanızı kpss de görelim.

Arkadaşlar belki bilginiz vardır. Ben gsf müzik bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim pedagojik formasyon alırsam öğretmen olabiliyorum. Şimdi geçen sene 10 bin kontenjanla formasyon verildi şöyleki bizim bölümde ilk 15 kişiye sonra bi 15 kişiye daha sonra agnosu 2.04 olana kadar verildi. Size sorum bu sene 15 bin kontenjan verilmiş bu sene de geçen seneki gibi olurmu benim agnım 2.75 sizce alabilme şansım nedir. Eminim bu sitede öğretmen ve öğrenci arkadaşlar vardır lütfen düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...
Yarı yarıya ihtimal var bence, bi ümit var yani.

Bak guzelim.ben resim ogretmenligi mezunuyum.3 yil kolejde ogretmenlik yaptim.kolejimizde ben disinda resim bolumu mezunu olup uyduruk formasyonuyla calisan hocamiz vardi..hicbirsey hicbirsey yapamadi..ne cocuk gelisimindenhab erdar ne cocuklari bulunduklari donemin gerektirdigi etkinlik becerilerden haberdar ne ogrenme psikolojisinden.

Cahil olan sizsiniz..
Ogretmenlikte sadece muzik dersi alsaydi o zaman adi egitim fakultesi olmazdi..sizin yarim donemde alacaginiz o formasyonun biz 4 yil alasini aldik.
Yalnizca ogretimdegil egitim gorduk.

Siz genellemenin icindesiniz...merak etmeyin onumuzdeki yil icinde yapilanma olacak...yillardir yapilan koca bir haksizlik var.
Hemsire nasil laborantlik yapmiyoraa alancilarda yapmasin.herkes kendi meslegini yapsa bu yigilmalar azalacak..
Yettiniz inanin..
Resim bolumu okuyan esimin akrabasinin kizi var..hem resim yapma ve sanat tarihi konusundan yanimdan gecemez..yarim donem formasyon ile simdi kpssye hazrlaniyrdu.sinavdan 4p aldi..oyle kolay olmuyor o isler cankus..
Ha bu arada zaten siz 50 ile atanacak kadar dusuk puanla ataniyorsunyz.formasyon alsaniz bile cok dusuk puanla gidiyorsunuz.yani kapasitenizi hic zorlamazsiniz
Bu agresiflikle mi iyi öğretmen olacağınızı düşünüyorsunuz.10 yıl da pedagoji eğitimi alsanız olmayınca olmuyor demekki.

Bu agresiflikle mi iyi öğretmen olacağınızı düşünüyorsunuz.10 yıl da pedagoji eğitimi alsanız olmayınca olmuyor demekki.
Konu sahibi bana cahil dedigi icin yazdim...ve kendini surekli egitim fakultelerinden ustun gorup ogretmenlikleri hor gormesine neden lafiniz yok! Soylediklerimin arkasindayim

Bana cahil diyip ilk hakareti siz yaptiniz.demeye devam ediyorsunuz.bu konu tartismaya musait degil.bolumunuz muzik degil mi.muzik ogretmenligi degil.bitti nokta.
Bakın siz banim hakkıma taciz ederseniz siz hakaretlerden fazlasını hakediyorsunuz demektir. Madem sizin hakkınız buyrun kpss de gösterin zekanızı lütfen.

• Anlatamıyorsun bazılarına insabların kumaşları kaliteli olsun eğitim her türlü işlenir.
  • En basindan beri kendinizi ustun gorup ogretmenlik bolumlerini ezip durdunuz.kumas kalitesi nedir..cizgiyi asmayin.bi dur diyin .ben sahsinize hic hakaret etmedim..bu kacinci hakaret..daha fazla uzatmayin..

Konu sahibi bana cahil dedigi icin yazdim...ve kendini surekli egitim fakultelerinden ustun gorup ogretmenlikleri hor gormesine neden lafiniz yok! Soylediklerimin arkasindayim
Bakın aşağılık kompleksine girmenize gerek yok bu dünya da böyledir bölümler deriblemesine işler e.f yüzeysel geçer tabiki de bi üstünlük söz konusu

X