Bak guzelim.ben resim ogretmenligi mezunuyum.3 yil kolejde ogretmenlik yaptim.kolejimizde ben disinda resim bolumu mezunu olup uyduruk formasyonuyla calisan hocamiz vardi..hicbirsey hicbirsey yapamadi..ne cocuk gelisimindenhab erdar ne cocuklari bulunduklari donemin gerektirdigi etkinlik becerilerden haberdar ne ogrenme psikolojisinden.
Cahil olan sizsiniz..
Ogretmenlikte sadece muzik dersi alsaydi o zaman adi egitim fakultesi olmazdi..sizin yarim donemde alacaginiz o formasyonun biz 4 yil alasini aldik.
Yalnizca ogretimdegil egitim gorduk.
Siz genellemenin icindesiniz...merak etmeyin onumuzdeki yil icinde yapilanma olacak...yillardir yapilan koca bir haksizlik var.
Hemsire nasil laborantlik yapmiyoraa alancilarda yapmasin.herkes kendi meslegini yapsa bu yigilmalar azalacak..
Yettiniz inanin..
Resim bolumu okuyan esimin akrabasinin kizi var..hem resim yapma ve sanat tarihi konusundan yanimdan gecemez..yarim donem formasyon ile simdi kpssye hazrlaniyrdu.sinavdan 4p aldi..oyle kolay olmuyor o isler cankus..
Ha bu arada zaten siz 50 ile atanacak kadar dusuk puanla ataniyorsunyz.formasyon alsaniz bile cok dusuk puanla gidiyorsunuz.yani kapasitenizi hic zorlamazsiniz