• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedagog var mı?

düşün

düşündüm tabi. öyle hemen karar vermedim, ama mutlu olacağım bir mesleğim olsun istiyorum.

sordum çünkü herkesin psikolojisinin kaldırabileceği bir meslek değil. gerçekten zor ve seni bazen içten yaralayan vakalarla karşılaşabilirsin

ama güzel bir niyet seziyorum sende umarım meslektaş oluruz diyeyim o zaman :KK66:

sordum çünkü herkesin psikolojisinin kaldırabileceği bir meslek değil. gerçekten zor ve seni bazen içten yaralayan vakalarla karşılaşabilirsin

ama güzel bir niyet seziyorum sende umarım meslektaş oluruz diyeyim o zaman :KK66:
Siz pedagog musunuz yoksa:KK49:

psikoloji mezunuyum
mezun olduğumdan beri çocuklarla çalıştım genel olarak
dediğin yerlerde de çalışmış, staj yapmış bulundum daha önce :KK51:
Ben kreşlerde falan çalışmak istiyorum. Kimi psikolojiye kimi pdr’ye kimi çocuk gelişimine geç diyor. Ne yapmalıyım sizce? Çocukların psikolojileriyle ilgilenmek istiyorum...

Ben kreşlerde falan çalışmak istiyorum. Kimi psikolojiye kimi pdr’ye kimi çocuk gelişimine geç diyor. Ne yapmalıyım sizce? Çocukların psikolojileriyle ilgilenmek istiyorum...

psikolojiyi tercih et derim
pdr daha dar bir alan
genel olarak dersleri benzerdir ama onlarınkisi daha çok eğitim psikolojisiyle ilgili
psikolojide sonradan kararını değiştirirsen de başka alanlarda çalışma şansın da olur

Merhaba,
Ben Uzman Pedagoğum, eğer sorununuzu yazarsanız size yardımcı olabilirim.

Back