Pamuğu tek parça tutturamıyorum hemen dağılıyoronun yerıne pamuk kullanmanız sanırım daha saglıklı olur
bende sadece pamuk kullanırdım
pecetelere agırtıcı kullanıyorlar uzun sure temas edıyor belkı alerjık reaksıyon gosterırPamuğu tek parça tutturamıyorum hemen dağılıyor
Aslında amacım birazda ped takmamak. Tek sorun kaşıntı değil yaniher pedi denedın mı? bana ıyıler yaramıyor
hani o eskılerde vardı yaa pamuklu pedler
onları kullanıyorum. ne kaşıntı ne bişi yapıyor
ya bir yerde arkana gecerseAslında amacım birazda ped takmamak. Tek sorun kaşıntı değil yani
Bilmiyprum vallahi ben pamuk işini pek beceremem sankipecetelere agırtıcı kullanıyorlar uzun sure temas edıyor belkı alerjık reaksıyon gosterır
kendınden koparılma yerlerı ısaretlenmıs kalın pamuklar dagılmıyor aslında yanı ne sagıma soluma yapıstı ne dagıldı ne sızdı bılemedım kı sımdı..
Şu ana kadar hiç olmadıya bir yerde arkana gecerse
o işler hiç belli olmazŞu ana kadar hiç olmadıDediğim gibi hafif oluyor. İnşallahta geçmez
canım ben de sana tampon kullanmanı tavsiye ederim. zaten kanaman da azmış. çok rahat edersin.Herkese merhaba. Ped takmak çok kaşıntı yapıyor. Hemde hiç rahat edemiyorum, takmayı hiç sevmiyorum. Bunun yerine dışarı çıkmadığım zamanlarda tuvalet kağıdını üst üste katlayıp koyuyorum. Sızıntı olmuyor. Zaten periyodlarım nispeten hafif geçer. Ben çok rahatım ama sağlık açısından bir sıkıntı olur mu?