Merhaba kızlar. Benim adet dönemim son birkaç aydır 5-6 güne çıktı ve en az 5 gün 24 saat ped kullanmak zorunda kalıyorum. Hep kotex kullanıyorum, gerçi onun da fiyatı uçtu, ucuz başka bir ped aldım, unuttum adını. Ama farketmez, her adet sonrası bende vajina girişinde aşırı bir yanma, kızarıklık oluyor, derim tahriş oluyor. İlişkiye de giremiyorum bu yüzden, kremlerle falan iyileştirip 2-3 gün sonra anca...
Artık bıktım bu pedlerden. Başka deneyipte memnun olduğunuz ürünler varmı? Paylaşabilir misiniz?
Tampon: arada kullanırım ama takıp çıkarması zor, ayrıca o da tahriş eder içerisini diye endişe ediyorum. Sizi rahatsız etti mi hiç?
Menstrüel kaplar nasıldır, işe yarıyor mu?
Menstrüel disk de var? O nasıl birşey? İçeriye yerleştirmesi biraz korkunç geliyor bana ama...
Kesinlikle menstrual cup deneyin. Lütfen kendinize bu iyiliği yapın. Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve onsuz geçen günlerime çok üzülüyorum Resmen hayat kalitem arttı.
Tamponlarda olan toksik şok riski de menstrual cup ile çok çok düşük. Ben o dönem araştırdığımda 1-2 tane vaka raporu görmüştüm sadece onlarda da temizliği doğru şekilde yapılmamıştı diye hatırlıyorum.
Tiens airiz pedi bı arastirin derim yıllarca kotex Orkid kullanmış biri olarak tavsiye ederim bu pedi bı adeti 24 saat kullanırsınız asla sızıntı rahatsızlık yapmaz
menstruel cup kullaniyorum 4 yil oldu. adeti bekledigim ilk gün ve 2. gunden sonra yogunlugu azalinca da yikanabilir ped kullaniyorum. her ikisinden de cooooook memnunum