Ped Sorusu

MahserCucesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
31
10
38
31
Kızlar merhaba,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bir ped duydum, kadınsal hastalıkları gideren organik antimikrobiyal relax iyileştirici özelliği olan bir pedmiş. Almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz pahalı. Kullanıp fayda gören oldu mu böyle bir ürünü? Kullanıp fayda gören olduysa deneyimini paylaşabilir mi?

Evet bende merak ediyorum aşırı ağrılı geçer adet dönemim ağrıya çareymiş merak ediyorum hiç almadım

Kızlar merhaba,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bir ped duydum, kadınsal hastalıkları gideren organik antimikrobiyal relax iyileştirici özelliği olan bir pedmiş. Almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz pahalı. Kullanıp fayda gören oldu mu böyle bir ürünü? Kullanıp fayda gören olduysa deneyimini paylaşabilir mi?
Ilk kez duydum ben de merak ettim

Evet bende merak ediyorum aşırı ağrılı geçer adet dönemim ağrıya çareymiş merak ediyorum hiç almadım

Benim ağrı problemim yok ama ağrı içinde kesin çözüm dediler benim polikistik over sorunum var maximum 2 ayda iyileşme garantisi veriyormuş ve kullanan arkadaşımdan öğrendim çok memnun olduğunu söyledi alıcam bakalım

Ilk kez duydum ben de merak ettim

Biraz araştırdım bakteri ölçer testi var içinde normalde zaten hastanelerde para ile yapılıyor bu test mantıklı geldi. paketin içinde günlük pedide varmış kanalları rahatlatarak iyileşme sağlıyormuş siparişimi vericem bende bir sorayım dedim kullanan var mı diye

Kızlar merhaba bu topice yanıt vermek için üye girişi yaptım ben kullanıyorum çokta memnunum

Her derde deva maşallah. Fiyatını ve paket içinde ki adedi ne ki?
2262517

Evet arkadaşlar
Türk kadının annrlerimizin kızlarımızın kullanılması gereken bir peddir bizlerde aldık ve kullanıyoruz çokta memnunuz. Çok olumlu deneyimler var
paylaşımlar için daha detaylı bilgi için arayım görüşelim. 05053326510

mükemmel bir ürün. deneyince kesinlikle farkı hissediyosunuz. benim gibi tüp bebekle anne olanlar için harika bir çözüm

Back