çok güzel olmuş,çok beğendim,ellerine sağlık
çok şık güle güle kullanzemuszemus
çok güzel olmuş ellerine saglık
cok tatlı olmuşş ii günlerde kullun
canım ilk önce peceteden 4-5 cm büyük 2 tane kar kestim kapitoneden.biri içe biri dısa gelecek sekilde saten kurdeleyle biye yapıp birlestirdim.5 cm genişliginde 30 cm uzunlugunda ikinci bi kapitone kestim sapı icin onunda kenarini kurdele ile çevirdim. sora büzgülü bi şekilde tabanının etrafına dantelini diktim.cicekler zaten hazır onlarıda istedigim gibi yerlestirdim. en sonda sapları tabana diktim. anlatımım pek başarılı olmadısanırım bu işlerde acemiyim canım siz sorarsanız cevap verirsem daha iyi olur sanırım:)
tesekkür ederim canım .daha önce anlatmaya calıstım cok basit yapabilirsin tabiki süslemesi cok kolay zaten kapitoneyi diktin mi tamam:):87:ellerine saglik..ben de boyle bisey istiyorum...ama yapabilirmiyim acaba?ellerine saglik..
çok güzel olmuş ellerine sağlık
Çok çok beğendim ellerine sağlık canımm :81: resimleri daha net görme ihtimalimiz varmı acaba yeniden resim ekleyebilirmisin ben göremiyorumda tam ayrıntılı olarak
teşekkürler canlarım. büyütmeye çalısırım cnm orijinalleri evdeki bilgisayarda tekrar denerim .