Peçetede kan

LaraGabrielle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
30
9
34
Merhaba arkadaşlar dünden beri büyük tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede kan görüyorum bundan 3 hafta once ilk defa olmustu ve ağrı olmuştu fakat şuan ağrı vb yok haziranın 17 sinde genel anesteziyle tırnak revizyonu ameliyatı olmuştum acaba anesteziyle ilgili olabilir mi damar çatlamış olabilir mi

tırnak revizyonu ne bilmiyorum ama makatını ilgilendiren bir şey mi?
tuvaletini yaptıktan sonra şekil ve renk bozukluğu falan var mı? rengi nasıl nasıl?
Korkulacak bir şey yoktur. Çatlak olmuştur. Yaparken acı var mıydı daha önce?
Yine de bir genel cerraha görünmende fayda var.

Tirnak revizyonu tirnagim battigi icin oldum genel anesteziyle oldugum icin acaba anestezinin yan etkisimi diye dusundum renk ve sekil bozuklugu yok sadece pecetede kan oluyo ilk kan geldiginde 2 3 hafta kadar once aci olmustu o kadar umarim kotu bir sey yoktur

basurdur canım eline meme gibi bir şey geliyorsa o bölgede basurdur. eğer gelmiyorsa çatlak olabilir. bana da aynısı oldu, ben geçen yıl bundan sebep operasyon geçirdim.

Normalde çatlak ya da hemoroid makatın çok zorlanmasıyla başlar genelde. Doğum gibi...O yüzden doğum yapmış kadınlar bir süre çatlak sorunu çekebilirler.
Sakın ihmal etme, belki basit bir şey ki öyle... o kadar kolay değil direk kan gelmesi kanser gibi durumlarda. Çünkü kanı direk görebilecek düzeye gelene kadar başka belirtilerinin olması lazım. Tuvaletini yapamamak, zorlanmak, tıkanmak gibi..

Bir dönem benden daha fazla geliyordu,çay bardağının çeyreği kadar.Zaman zaman da gelir hem genetik hem de kabızlıktan oluyor. Ama mutlaka doktora git. Dedem bağırsak kanserinden vefat etmişti,benden de şüphelendiler,kolonoskopiye filan girdim,çok şükür öyle bir durum yok. Benim gibiysen tek çaresi kabız olmamak

Yok benimki fazla degil findik kadar geliyo yine gelirse doktora gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…