- 14 Temmuz 2015
- 30
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi LaraGabrielle
Olabilir gecmezse eger doktora gidecegim ailemdede var genetik olabilir mibasur mu kı
Gecmezse doktora gidicem acaba anestezinin yan etkisi olabilir mi veya ailemdede var genetik olabilir mibana sanki basur gibi geldi , doktora görünün bence
Yine kan gelirse genel cerrahiye gidecegim umarim kotu birsey yokturBir sürü şeyin habercisi olabilir bu yazdığınız şey. Sadece bir çatlak olabileceği gibi kolit ya da kanser gibi kötü hastalıklar da olabilir. Doktora gitmek daha mantıklı değil mi?
Anesteziden olacağını sanmıyorum.
tırnak revizyonu ne bilmiyorum ama makatını ilgilendiren bir şey mi?Merhaba arkadaşlar dünden beri büyük tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede kan görüyorum bundan 3 hafta once ilk defa olmustu ve ağrı olmuştu fakat şuan ağrı vb yok haziranın 17 sinde genel anesteziyle tırnak revizyonu ameliyatı olmuştum acaba anesteziyle ilgili olabilir mi damar çatlamış olabilir mi
İnternetten basur ile ilgili bilgi alabilirsin , yani senin şikayetlerinle örtüşüyor mu? buna bir bak istersen ama anesteziyle ilgili olacağını sanmıyorumGecmezse doktora gidicem acaba anestezinin yan etkisi olabilir mi veya ailemdede var genetik olabilir mi
Tirnak revizyonu tirnagim battigi icin oldum genel anesteziyle oldugum icin acaba anestezinin yan etkisimi diye dusundum renk ve sekil bozuklugu yok sadece pecetede kan oluyo ilk kan geldiginde 2 3 hafta kadar once aci olmustu o kadar umarim kotu bir sey yokturtırnak revizyonu ne bilmiyorum ama makatını ilgilendiren bir şey mi?
tuvaletini yaptıktan sonra şekil ve renk bozukluğu falan var mı? rengi nasıl nasıl?
Korkulacak bir şey yoktur. Çatlak olmuştur. Yaparken acı var mıydı daha önce?
Yine de bir genel cerraha görünmende fayda var.
Bencede eger yine kan gelirse genel cerraha gidecegimanesteziyle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum..basur hemoroid büyük ihtimalle..
Normalde çatlak ya da hemoroid makatın çok zorlanmasıyla başlar genelde. Doğum gibi...O yüzden doğum yapmış kadınlar bir süre çatlak sorunu çekebilirler.Tirnak revizyonu tirnagim battigi icin oldum genel anesteziyle oldugum icin acaba anestezinin yan etkisimi diye dusundum renk ve sekil bozuklugu yok sadece pecetede kan oluyo ilk kan geldiginde 2 3 hafta kadar once aci olmustu o kadar umarim kotu bir sey yoktur
Tesekkur ederim az once konrol ettim et parcasi vb yok sanirim catlak en yakin zamananda doktora gidecegimbasurdur canım eline meme gibi bir şey geliyorsa o bölgede basurdur. eğer gelmiyorsa çatlak olabilir. bana da aynısı oldu, ben geçen yıl bundan sebep operasyon geçirdim.
Cok tesekkurlergeçmiş olsun ayrıca
Yok benimki fazla degil findik kadar geliyo yine gelirse doktora gidecegimBir dönem benden daha fazla geliyordu,çay bardağının çeyreği kadar.Zaman zaman da gelir hem genetik hem de kabızlıktan oluyor. Ama mutlaka doktora git. Dedem bağırsak kanserinden vefat etmişti,benden de şüphelendiler,kolonoskopiye filan girdim,çok şükür öyle bir durum yok. Benim gibiysen tek çaresi kabız olmamak