- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
-
- Konu Sahibi LaraGabrielle
tekrar gelmesini beklemeyin..2 sefer gelmesi yeterli doktora gitmek için..herkesin dediği gibi basur çatlak gibi de olabilir,Allah korusun büyük hastalık habercisi de..Yok benimki fazla degil findik kadar geliyo yine gelirse doktora gidecegim
te
tekrar gelmesini beklemeyin..2 sefer gelmesi yeterli doktora gitmek için..herkesin dediği gibi basur çatlak gibi de olabilir,Allah korusun büyük hastalık habercisi de..
öenmli bir belirtidir,dikkate alın lütfen..
Tesekkur ederim en yakin zamanda gidecegim doktorate
tekrar gelmesini beklemeyin..2 sefer gelmesi yeterli doktora gitmek için..herkesin dediği gibi basur çatlak gibi de olabilir,Allah korusun büyük hastalık habercisi de..
öenmli bir belirtidir,dikkate alın lütfen..
Cok tesekkur ederim yememe icmeme dikkat ediyorum insallah bidaha olmazAşırı derecede kan olmama ihtimalleride var basurda. kişiden kişiye değişken belki ama hani basur olsaydı aşırı kanardı diyenler için diyorum. Bence hiç beklemeye gerek yok. doktora gidene kadar kabız olmamaya ve büyük abdest yaparken kesinlikle ıkınmamaya ve mümkünse klozet kullanmaya çalışın.
En yakin zamanda gidecegimmutlaka doktora gitmen lazım. geçiştirilecek bir şey değil.
Evet 2 gundur zorlandim birazcik tesekkur ederimailende varsa büyük ihtimalle basurdur. ya da kabızlık falan varsa çok zorladığından olabilir. geçmiş olsun
mümkünse gastroentrolog uzmanına gidin....mide barsak uzmanıdır yani..Tesekkur ederim en yakin zamanda gidecegim doktora
Tesekkur ederim basur degil cunku et vb yoktu en yakin zamada gidecegimbasur olabilir.
doktora görünmende fayda var.
Tesekkurlerhemoroid olabilir.. geçmiş olsun..
Tesekkur ederim az once konrol ettim et parcasi vb yok sanirim catlak en yakin zamananda doktora gidecegim
Teşekkür ederim gittim doktora kullandigim bi antibiyotik vardi o yapmisTatlim bence doktora gorun..basursa bile git.. allah korusun kolon kanserine kadar yolu var.. bagirsak olaylari ihmale gelmez